reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

She, a poza tym może być tak, że: 1) Emi ma chwilowo focha na mleko, 2) czym innym się najada i miejsca na mleko nie wystarcza

reklama
Just chwilowe to nie jest, bo: 1. mleko w sumie już od dawna Emka tylko na pierwsze śniadanie wsuwa. Najpierw jadła coraz więcej, aż doszła do 210 (nawet zagęszczone kaszką), a od jakiegoś już czasu znów ma tendencję spadkową i jak zje 100 to jest święto. 2. wieczorem nie ma bata by Ją nakłonić na choć odrobinę mleka, jak zaśnie to przez sen 90 wypija i to na raty.

A że chciałabym by jednak piła mleko wpadłam na pomysł, że spróbuję innego. Może właśnie smakowego. Oby nie było jak z córką chrzestnego Emki, która od momentu odstawienia od cyca wcale mleka nie tyka.

W niedz ważyłam Emkę. W ciuchach wyszło mi 10,8. Masakra...

cześć kochanejesteśmy z Szymonem po wizycie u kardiologa jestem załamana. Mały ma wadę serca. w sumie doktorka nie wyjaśniła mi dokładnie o co chodzi co to jest itd itp ale wygooglałam i poczytałam i jestem przerażona. szymonek ma dwupłatową zastawkę aortową jeszcze artykuły na ten temat ale w rozpoznaniu napisała kod Q23,0 i jak poczytałam to mam mętlik w głowie wszystkie myśli płacz ból i nie wiem co jeszcze. mam teraz 100 pytań do za 2 misiące jeszcze raz na usg do końca życia Szymonek będzie musiał być pod stała opieką kardiologa ale jej słowa nie były niepokojące mówiła że raz w roku mały będzie musiał poprostu robić usg i kontrolować to wszystko a w necie masakra jakaś poprostu masakra non stop o śmierci piszą głowa mi już pęka i nie mam siły na to wszystko nie mam.Przepraszam was że nawet nie wiem co u was słychać nie mam czasu na nic. Ale postaram się skrobnąć co i jakJUST dziękuję:)Magnusik odezwę się dziękiMam nadzieję że u was wszystko ok i trzymam za wszystkie kciuki kochane!!!Doczytałam co nieco przde wszystkim AS i ILONKA trzymam kciuki kochane jeszcze chwila i bedzie ok:)KAHAKA OGROMNE GRATULACJĘ ZDRÓWKA ŻYCZĘ!!!!Patka dziewuszki śliczne!!!!!

Ostatnia edycja:
She - a dlaczego ja nic nie wiem, ze Ty znowu mamą będziesz...? Super....jak się cieszę...gdzieś musiałam zagubić tego NEWSA!!!!!!!!
jak się czujesz? Jesteś na Clexanie?

Ewelina - spokojnie...powinnaś jeszcze iść do innego lekarza na konsultacje...czasem to co jeden widzi jako cos złego inny widzi tylko jako niewielki defekt....
a czy miałaś w ciąży robione USG genetyczne...tam powinni już coś zobaczyć, jeśli była wada?

Karolciu tak miałam robione nic nie wskazywało że coś będzie nie tak nie wiem wg o co chodzi. Ta wiadomość wyprowadziła mnie z równowagi. Przecież mojemu dziecku nic nie może się stać nic..... Narazie doktorka nic niepokojącego mi niepowidziała że to jest niebezpieczne dla życia a jednak.... Narazie zapisała na kartce dla lekarza kierująceg profilaktyka infekcyjnego zapalenia wsierdzia

Kahaha wielkie gratulacje córcia jest przesliczna, no i o mało co, a zafundowałabyś małej urodziny co cztery lata :-D
Zaglądam tu co tam u As słychać, bo ostatnio podczytywałam ale nie pisałam, chyba w sumie nie miałam co. Mam nadzieje, że uda jej się wytrwać jeszcze trochę. Ilonko ty też trzymaj się dzielnie!

Ewelinko trzymaj się dzielnie, również uważam, że należy to skonsultować z innym lekarzem i uważam, że usg gen powinno coś pokazać, gdyby było coś ( u Szymonka nic nie wskazało więc jest nadzieja). Proszę nie czytaj neta, bo od tych info mozna zwariować. Pozdrawiam serdecznie

reklama
Ewelina jak Kaorla pisz eidz sprawdz to ejszcze u innego lekarza 3mam za Was kciuki i nie czytaj dr google
ja jak mialam w ciazy cukrzyce ciazowa to za duzo tego czytalam i tez bylo tylko napisane ze mozna urodzic martwe dziecko !!!!!!!!!!!!!
wiec spokojnie gleboki oddech znajdz dobrego kardiologa i jeszcze raz to skonsultuj

Do góry