reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

KOBIETKI - wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta!!!!! Mam nasdzieję, że każda z Was będzie dziś miała dobry dzień:)
Ewelinko - trzymam kciuki za Szymonka. Mam nadzieję, że inny lekarz nie potwierdzi tej diagnozy i wszystko będzie dobrze!!!
PAti.b, She - gratuluję Wam Fasolek pod sercem, bo jeszcze nie miałam okazji...
Patka - ja zamierzam rodzić na Kopernika. Ludzie raczej odradzają to miejsce, ale spędziłam tam już teraz tyle czasu i byłam zadowolona... Przynajmniej wiem, że utrzymali mi ciążę i że mają dobry sprzęt do ratowania dzieci. Poza tym z wadą macicy i cukrzycą ciążową nie będę szukać innego szpitala, który mnie zechce...

My niestrudzenie leżakujemy z przerwami jedynie na wc, a jutro prosimy o kciuki, bo idziemy do gin sprawdzić stan pozamykania. Oby było dobrze...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie drogie ciężaróweczki znowu wpadłam Was podczytać :)
Patib- suwaczek piękny , jeszcze raz gratuluję:)
Malinkaizi- to fajnie ,że As będzie miała laptopa brak jej tutaj:)pozdrowionka dla niej
Miśkam - będę trzymała kciuki&&&&&&&&&&

Witam serdecznie Was wszystkie z tego miejsca chcę Wam złożyć życzonka

Dużo dużo zdrówka dla Was i waszych bąbelków tych na świecie i tych w brzuszkach, dużo radości , miłości i spełnienia najskrytszych marzeń:)

Ewelinko -dopiero doczytałam , kochana nie martw się skonsultujesz to z innym lekarzem i może okazać się ,że to nie jest nic aż tak poważnego , takie czytanie w necie różnych informacji czasem się przydaje ,ale czasem może wpędzić człowieka w jakiś obłęd, nie denerwuj się kochana trzymam za Was kciuki&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wszystkim Kobietom duzym i malutkim Kobietkom, w dniu Waszego Swieta, duzo usmiechow, spelnienia marzen, jak najwiecej radosci i jak najmniej smutkow, zyczymy serdecznie.

Witajcie kochane .My nadal w dwupaku :-):-)
Na razie udało się powstrzymać wszystko.
Jestem już na patologii ciąży i od dziś mam tu laptopa,więc będę zaglądać codziennie do Was .

Aha ,Karolinka przy przyjęciu ważyła już pawie 1600 g ,dostała już 2 dawki sterydów na rozwój płucek .
Inwazyjne leczenie już zakończone.
Wróciłam na leki tylko doustne ,te które dostawałam w domu.
W razie silniejszych skurczy dostaję czapki rozkurczowe ,więc już spokojnie.
mamy sobie leżakować i rosnąć :-):-):-)
DZIĘKI WSZYSTKIM ZA KCIUKI !!!!!:tak::-):-):-)
Poryczałam się jak zobaczyłam ile osób kciuki kciuki trzyma na nas.!!!!!
To dzięki Wam się udało :tak::tak::tak:
jesteście niesamowite

Kłaczek- Karolek jest prześliczny no napatrzeć się nie mogę:)jeszcze rok i też sobie zrobimy dzidziusia :-) tak po cichu pani dr powiedziała ,że jak za rok będzie ok to może da radę się postarać wcześniej bo miało być w maju dopiero zielone światełko 2013 oczywiście.
As- witaj miło Cię widzieć:)a raczej Was:)

As, super, ze trzymacie sie razem z coreczka :-)
A powiedz mi, w jakiej formie podaje te sterydy na plucka? My tez bedziemy miec :sorry2:

Klaczek, a dajesz Mlodemu mleko dla glodniejszych dzieci? Bo tu takowe maja :tak:

Malinkaizi, jak sie czujesz? Ktory to juz tydzien?

My za 5 tygodni bedziemy juz rozpakowani :sorry2:

Kobietko, dzieki - on jest bajkowy, a ja subiektywna.;-)
As, to teraz tylko do przodu...
Aga_cina, nie - nadal walczymy z laktoza, a po probie zmiany mleka skonczonej dzika sraczka nie chce eksperymentowac.

Witajcie Ciężarówki :-)
Ale suwaki wam poszły do przodu, aż się normalnie wierzyć nie chce ;-)
Wpadam na chwilkę troszkę się przypomnieć :-)
U nas wszystko w porządku, pomalutku zaczyna się nam wszystko układać, tzn. karmienia i spanie. Moja Niunia już je średnio co 2 godz. w ciągu dnia (karmię piersią) co jak na nią, to na prawdę jest sukces, bo do tej pory domagała się jedzenia co 1h, a nocki mamy na prawdę udane (odpukać 5 razy w niemalowane ;-)) od paru tyg. zasypianie jest około 20, jedna pobudka między 2 a 4 na jedzonko i dalej spanie, zazwyczaj do około 8, choć zdarzyła się pobudka i o 6....
Kłaczku nie mogę wyjść z podziwu, że Twój Karolek tyle już waży, moja ma teraz około 5 300g i do tego jest dość długa...
As - trzymam kciuki za Was
Aga_cina, ale super, jeszcze chwilka i utulisz swoje maleństwo :-)
Ewelinka - będzie dobrze, musi być i koniec kropka.
Pati.B GRATULUJĘ fasolki :-)
Miśkam - kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

I na koniec trochę NAS
DSCN2057.jpgDSCN2056.jpgDSCN2022.jpgDSCN2027.jpg

reklama
Do góry