reklama
patka82
Fanka BB :)
As bardzo dobrze, że niebezpieczenstwo zarzegnane, teraz jesteś pod fachową opieką, ja wierze, że Karolinka grzecznie poczeka w brzuszku, aż nadejdzie odpowiedni czas
Ilonka za Ciebie równie mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&
cieszę się,że jest lepiej
Monisiowata dla ciebie dużo zdrówka
Lili oj biedna z tym kaszlem, również dużo zdrówka
Ilonka za Ciebie równie mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&
cieszę się,że jest lepiej
Monisiowata dla ciebie dużo zdrówka
Lili oj biedna z tym kaszlem, również dużo zdrówka
monisiowata
Fanka BB :)
Liliana: dzieki za informacje - poszukam tych herbatek w aptece, moj kaszel to wynik przeziebenia/grypy zaczelo sie w zeszla srode od lekkiej goraczki i okropnego bolu gardla - domowe sposoby nie pomagaly , teraz gardlo nie boli ale napady kaszlu nie daja mi zyc juz od piatku - dzisiaj zauwazylam ze zaczelam cos odkrztuszac - moze cos sie ruszy tak czy owak ide popoludniu do internisty zeby mnie osluchal bo boje sie ze mi to przeziebienie splynelo na oskrzela bo czuje bol w klatce piersiowej, jezeli lekarz pozwoli wytrwac bez antybiotyku to przeczekam ale jezeli rozwinela sie infekcja bakteryjna to nie bedzie wyjscia
Ogromnie sie ucieszylam ze u Anetki sie polepszylo - ogromne buziaki dla niej i Karolinki !! - maly Kubus to dzielny chlopak napewno zrozumie .
Ogromnie sie ucieszylam ze u Anetki sie polepszylo - ogromne buziaki dla niej i Karolinki !! - maly Kubus to dzielny chlopak napewno zrozumie .
serio serio :-)Just - naprawdę?![]()
Monisiowata - jeszcze:
- żółtko, łyżeczka cukru - miksujesz na kogel mogel zalewasz ciepłym mlekiem i pijesz, możesz dodać czosnku
- jak odksztuszasz to jak najbardziej możesz Flegaminę albo Drosetux - są bezpieczne
Ale i tak najlepiej z lekarzem. Jeszcze od razu dopytaj czy możesz sparować klatkę piersiową i gardło wickiem albo amolem, wydaje mi się, że tak, ale zapytaj. Jak tam Cię boli to smarując dobrze się to rozgrzeje i pod kołderkę.
As76 - za chwilę dalsze wieści na wizytowo.
- żółtko, łyżeczka cukru - miksujesz na kogel mogel zalewasz ciepłym mlekiem i pijesz, możesz dodać czosnku
- jak odksztuszasz to jak najbardziej możesz Flegaminę albo Drosetux - są bezpieczne
Ale i tak najlepiej z lekarzem. Jeszcze od razu dopytaj czy możesz sparować klatkę piersiową i gardło wickiem albo amolem, wydaje mi się, że tak, ale zapytaj. Jak tam Cię boli to smarując dobrze się to rozgrzeje i pod kołderkę.
As76 - za chwilę dalsze wieści na wizytowo.
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
GRATULACJE !!!!! Agatka jest sliczna ;-)Hej dziewczyny, jestem mamą!!!!
Moje dziecko miało gdzieś plany mamusi i pani doktor. W nocy z 29.02 na 1.03 odeszły mi wody hahaah i jechaliśmy szybciutko do szpitala, bo skurcze miałam co 3 minuty. Sprawdzili jeszcze na usg - mała dalej tyłkiem w dół i o 8.45 była już na świecie.
Od wczoraj jesteśmy w domku i uczymy się powoli wszystkiego. Mała jest cudowna oczywiście :-)
Wrzucam na szybko fotkę jeszcze ze szpitala, pod czapeczką kryją się gęste czarne włoski, relacja z porodu innym razem.
Zobacz załącznik 443440
As, Ilonka - trzymam kciuki&&&&&&&& odpoczywajcie kochane jak najwiecej.
reklama
Podziel się: