reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Ssabrinko synuś cudowny i ta fryzura.. no boski jest!!
a_gala Elenka wygląda jak mała księżniczka!!! chyba będę musiała powiedzieć Natanielkowi żeby się koło niej zakręcił :)

a o to i mój skarb. Wczoraj mieliśmy chrzciny, amły był cudowny i cały czas uśmiechał się do księdza
Zobacz załącznik 426269

Hejka!

Andrzelika - ja miałam histeroskopię diagnostyczną, bo gin nie miał już pomysłu dlaczego ja w ciążę nie zachodzę. Wyniki nasienia M bardzo się poprawiły, kariotypy prawidłowe, owulka co miesiąc, rezerwa jajnikowa olbrzymia, nie ma ureoplasmy, opryszczki, mykoplasmy, różyczki, toksoplazmy, tocznia i długo by jeszcze wymieniać a ciąży jak nie ma tak nie ma. Na badaniu wyszło, ze po zabiegu usunięcia obumarłej ciąży porobiły się zrosty w macicy. Sama je widziałam, wyglądają jak firanki. Gin powiedział, że bez ich usunięcia, żadna ciąża się nie zagnieździ a nawet jezeli, to obumrze, bo łożysko nie będzie się prawidłowo rozwijać.

Sabrinko - pozdrowionka :)

A_gala - słodziaki :)

Magnusik - mały dżentelmen!

A_gala cudnosci :-)

Magnusik - jaki synus elegancki

Zadna tam sie nie rozpakowuje? ;-)

Moje szczescie wczoraj sie rozbrykalo. Ulzylo mi, bo 2 dni niezle mnie wkurzal. Odwrocony byl pleckami i musial go niezle wyszturchac by raczyl odkopac.

Hej kochane...
foty piękne....
ja tez Wam obiecałam, ale gdzieś kabelek się zapodział....

Cukier z lekka opanowany....
jutro okulista - bo badanie dna oka kazali mi zrobić....
no i jutro sie wybieram na wymaz z pochwy...na własną rękę...bo ginek nie widzi potrzeby, a mnie dalej rano robi chlup takie mleczko....więc się umówiłam w lab. biologicznym z położna na jutro i mi pobierze na bakterir i grzybki i cos tam jeszcze...tylko z pochwy bo z szyjki jej nie wolno, ale zawsze to mnie uspokoi, ze nic tam się nie przyplątało ;)

buziaki....
Zjola - Ty wiesz...ja czekam na Ciebie!

Karolciu - mam nadzieję, że nic tam nie masz ale lepiej dmuchać na zimne. Troszkę jeszcze przed tobą, może zdążę do czasu twojego rozwiązania. Buziaczki

Ja już po wizycie.
Jest dobrze, tzn. szyjka w takim stanie jak poprzednio. Mała nie jest wcale tak nisko jak mi się wydaje. Nic nie przytyłam od ostatniej wizyty i mam więcej jeść, nawet jak mi się nie chce. Mam leżeć jeszcze 3 tygodnie, a potem mogę sobie odpuścić, mam nadzieję, że szybko zleci. Następna wizyta za 3 a nie 4 tygodnie, wtedy zrobi mi usg, posiew z pochwy. Według niej z moim pęcherzem nie dzieje się nic złego, bo leukocyty w normie.
Okazało się, że ona nie pracuje już w Ciechanowie, tylko w Pułtusku i tam mam jechać rodzić. Ciekawe, czy zdążę, bo to ok. 60 km ode mnie…Mam tam jechać na koniec lutego na ktg i obejrzeć sobie oddział. To nowy szpital, sale 2-osobowe.
No i to chyba tyle :)

a_gala, magnusik, piękne macie dzieciaczki :tak:

reklama
to dobrzeże doszliście do tego mi zrosty się nie zrobiły , bo w końcu 4 ciąże donosiłam, chcę mieć jeszcze jedno dziecko i boję się,że będzie problem już, bo 4 czyszczenia i do tego sama cc jest powodem do zrostów kurcze nie chciałabym znów przechodzić tego samego, a tobie życze żeby jak najszybciej znalazło się bijące sreduszko w brzuszku i żeby donosić do terminu zdrowe maleństwo...;*

Do góry