reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Hej dziewczynki co tu dzisiaj tak cicho, co u was? U mnie walka z przeziębieniem prawie zakończona, ale przez ten nieszczęsny kaszel nasiliły się skurcze, momentami nawet nospa nie daje ukojenia. Jutro wizyta, może już się coś wyjaśni, mam taką nadzieję ze już pozbędę się tego ustrojstwa w postaci pesara i zapadną decyzje kiedy ta cesarka. Zaczynam normalnie mieć pietra :szok:

reklama
Czesc dziewczynki :)
ssabrina, andrzelika kłaczku - wasza obecnosc na forum jest niezbedna, pozytywne fluidy daja nam "brzuchatkom" ogromna radosc/wiare/nadzieje
doczytalam - trzymam kciuki za Ilonke !!!
u mnie nic sie nie dziej - co znaczy jest dobrze :) dzidzia tylko raz sie rusza bardzo, inne dni ma spokojne i musze sie wysilic zeby go poczuc. niestety mam problem z zatrzymaniem wody w organizmie - puchna mi nogi
i to nie kostki tylko kolana i lydki - szczegolnie jak w ciagu dnia duzo siedze (z nogami w dole) albo duzo chodze, sprawdzilam ze moje waga wieczorem i z samego rana rozni sie ponad 1kg ....... jestem drobna mam bardzo szczuple nogi i wogole przytylam na razie 6kg jezeli macie jakies pomysly co robic zeby mi pomoc to dajcie znac - maz gdziez czytal ze za malo pije (?)

kahaka u nas tez wlasnie Sami robi rewelke ta fryzura,kazdy kto go zobaczyl nie moze sie nadziwic ze ma tyle wloskow :tak: a i nie wiem od czego to zalezy bo Ja znowu bylam lysolkiem za malego tak jak cale moje rodzenstwo,no ale tatus mial podobno wlosy jak sie urodzil wiec to pewnie dlatego syncio ma tez :-)
klaczku no ma tych wlosow duzo i myslalam na samym poczatku ze jakos wypadna albo cos ale ich przybywa i robia sie dluzsze :-)
EwelinaK gadaj,gadaj moze Ciebie Szymonek poslucha :-) zycze Ci szybkiego porodu kochana.cobys sie nie meczyla zbyt dlugo ;-)
tymira dzieki kochana ;-)
Ilona trzymaj sie dzielnie kochana &&&&&&&&&&&& trzymam mocno kciuki....
As gratuluje mlodej damy :-);-)
zjola kochana a co tam u Ciebie,jak tam staranki,juz ruszyly czy jeszcze nie?? Ja nadal trzymam kciuki zebys szybko dolaczyla do brzuchatek tutaj ;-)

Ostatnia edycja:
Sabrinko - na razie czekam na histeroskopię 15 lutego. Muszę pozbyć się zrostów w macicy. Potem chyba trzeba z 3 miesiące odczekać i mozna brać się do roboty, mam nadzieję. Jak dobrze pójdzie, to w lecie mogę ogłosić dobrą nowinę. Moze nam jednak przeszkodzić wyjazd mojego M do Japonii, prawdopodobnie na dwa miesiące, tylko nie wiadomo kiedy. Oby wtedy, kiedy nie bedzie się jeszcze można starać :szok:

monisiowata,ewelinkaK26, aga_cina,as76- dzięki kochane życzę spokojnej ciąży zdrowego dzieciątka i szczęśliwego rozwiązania :)

zjola- ja miałam 3 poronienia i nie miałam chyba zrostów bynajmiej nic mi nie mówili, a tobie lekarz to oznajmił? Życzę powodzonka i żeby jak najszybciej kochana się udało :*

zjola kochana no to trzymam kciukiasy za usuniecie tych zrostow i zebys szybko doszla do siebie po tym a potem zebyscie jak najszybciej mogli zaczac staranki :tak:;-) bede czekac tutaj niecierpliwie na plusika od Ciebie ;-):-D

reklama
Aga_cina specjalnie dla Ciebie...

Buziaczki od Elenki i jej futrzanego przyjaciela Felka ;-)

5.jpg

Do góry