reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Kłaczku, prawdziwy słodziak z tego Karolka i nawet liczyć paluszki już się uczy :-)
As spokojnie z tą cukrzycą, chyba nie jest tak źle, mi sie wydaje, ze nawet w normie.

Jestem i się melduję, że wszystko w porządku. Już po USG wiem tylko że wszystko w porządku,tętno jest. miałam od razu robione genetyczne, bo to już pora i też wszystko o.k, jeśli się uda to jutro wrzucę fotkę, mam tylko jedną, wyproszoną, bo lekarzowi siadł laptop i opis ze zdjęciami będę miał w poniedziałek, więc żadnych dodatkowych info nie mam.

reklama
Kłaczku Karolek jest CUDNY!!! Zakochałam się w Twoim skarbeńku. :tak:
As ja na diecie jestem od początku ciąży, a i tak nie mogę zapanować nad cukrami...:crazy: dobrze, że w środę mam wizytę u diabetologa, pewnie dostanę większą dawkę insuliny albo w ogóle inną insulinę :eek: mam tylko nadzieję, że z moim maleństwem wszystko jest ok.
Przepraszam, że się nie odzywałam ale ostatnie dni to jakiś meksyk... wojna z teściami, urwaliśmy kontakt... usłyszałam, że jestem złodziejem i oszustem, bo mama chciała przepisać aktem darowizny mieszkanie tylko na mnie... usłyszałam też że nie nadaję się na matkę nawet martwego dziecka :szok: Mąż wyrzucił ich z mieszkania. I tym sposobem stracili syna, synową i wnuka. A ja straciłam masę nerwów.... ludzie są bez serca. potwory :(
We wtorek idę do gina będzie USG genetyczne, ale leci, a bałam się, że będzie się dłużyło i stres nie jest jakiś ogromny jestem spokojna o to maleństwo pod moim sercem.

Jankesowa, Karol jest nieco zoltawy, ale bez przesady. Oczka ok, lekko zolty nosek, nic nie wskazuje na cos wiecej niz norma. No tak - na zdjeciu wyglada naprawde pomaranczowo, ale oba zdjecia robione niemal jednoczesnie a kolorki rozne. Z reszta w naturze taki marchewkowy nie jest.

A_gala to mnie sie lekko peklo, ale polozna powiedziala ze samo zarosnie, wiec nie dramat. Dzis dorwalam protokol z porodu i usmialam sie - I faze liczyli od przyjazdu do szpitala, II faza trwala (uwaga) 3 minuty i III faza 5 minut. Z tego co wiem to by sie zgadzalo, ale te 3 minuty brzmi smiesznie. Gadalismy sobie dzis z Rajmundem na temat - powiedzial ze jak pozwolili przec, to on myslal ze teraz sie zacznie dopiero cyrk, a tu... 3 minutki i po wszystkim.
Kasiaa, mnie smieszylo jak uwaznie sie im przygladal...
Nina, dzieki... Jest kawal slodziaka, to prawda.

Czarna - buziaki....

Zjola - pamiętaj skarbie, że ja tu Ci grzeje miejsce...czas Cię goni....jeszcze trzy miesiące i mogę iść na porodówke...więc szybko zabieg i do roboty!

Dziewczyny...mój cukier dalej niski...jem smacznie trochę dietetycznie...wczoraj zjadłam batonika....jest chyba dobrze...

Słuchajcie...spię głownie na lewym boku...bo tak mówią, ze tak lepiej dla dzidzi i mamy....no i ciągle od tego ucisku mi się sączy z lewej piersi, a prawa na razie nie wykazuje objawów pokarmowych...to chyba nic złego, ze od leżenia ta jedna się tylko stymuluje co?

karolcia, mi z kolei leci z prawej :-D nie przejmuj się tym.

U nas śnieg spadł. Mnie to akurat nie urządza, ale dzieciaki pewnie się cieszą, bo ferie od dziś.
Miłego dnia dziewczynki.

hey dziewczyny dawno nie pisałam :) widzę, że kłaczek urodziłaś gratulacje w końcu się udało i tobie :)

Karolcia no i już połówkę masz kochanie :) jak cudnie zleci teraz maleństwo będzie co raz bardziej boksować to jakoś zejdzię, ja na końcu byłam jak wieloryb i przytyłam 22kg więc ostatni mięsiąc tylko mi się wlukł na maksa, bo czekałam kiedy to nastąpi a urodziłam i tak dzień po terminie przez cc, bo takie miałam wskazania, pewnie też masz stresa, ja to go codzień miałam i ciągle jeżdziłam usg robić jak mnie coś zabolało, i byłam spokojna dopiero jak urodziłam, ale nie stresuj się już będzie dobrze, wiem sama co to znaczy , bo poroniłyśmy obie tyle samo razy i nie jest łatwo, daj znać kochanie jak urodzisz będę szczęśliwa razem z tobą buziaki

nie wiem, czy jeszcze mnie pamiętacie nie które, ale byłam na forum od 2009r i pisałam jakoś do 2011 później zaszłam w ciąże i nie chciałam się stresować , bo czytając inne straty było mi trudno i też przeżywałam z wami i nie chciałam się chwalić, że w niej jestem, bo bałam się, że poronie jak 3 poprzednie ciąże, ale się udało nawet kiedyś pisałam, że już urodziłam synka teraz chcę się pochwalić i ja też nim , że już się śmieje i guga nie boi się nikogo ma 2 miesiące i 3 dni cudowne dziecko, jak na niego patrzę to chcę mi się płakać, ale z szczęścia, że się udało i mam swój mały skarb który obdarza nas uśmiechem co dzień. O to mój Alanek
Uploaded with ImageShack.us
kochane życzę wam wszystkim szczęśliwego rozwiązania tym które są już w ciąży, i mamą które starają się o dzieciaczki wiary i siły, że się uda i będzie dobrze wszystko przebiegać buziaki :*

reklama
Hej brzchatki kochane :-)
Podczytuje was czesto bo sie teskni za swoim slodkim ciezarem i fajnie jest tak wracac do tamtych chwil kochane :-)
nina wspolczuje tesciow kochana,kochanego masz meza ze tak postapil.
klaczku filmik z Karolkiem jest super,silny chlopak z niego :-)
a_gala super ze u was wszystko w porzadeczku,oby tak dalej ;-)
kasia24 cudny widok,dzieciatko sliczniutkie ;-)

No i tak jak andrzelika wam juz tutaj pisala to i Ja wam napisze zycze wam kochane duzo wytrwalosci,wiary i cierpliwosci kochane tym ktore sa juz w ciazy a i tym ktore sie staraja o malenstwo a brzuchatka na koncowce zycze szczesliwego rozwiazania ;-)

Sami moje cudenko kochane :-)
2.jpg1.jpg3.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry