reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Kochane
smile.gif
Bardzo, ale to bardzo dziękuję Wam za wszystkie Gratulacje.
Święta spędziliśmy praktycznie poza domem, więc nawet nie miałam kiedy tutaj zajrzeć... a dziś zbierałam się już 3 razy, ale w końcu mój mały ssaczek zasnął i mam chwilkę.
Niunia ogólnie jest bardzo grzeczna, tylko często je i dużo
wink.gif
w dzień praktycznie śpi, ale w nocy za bardzo nie chce, dziś zasnęła dopiero o 2, ale za to pospaliśmy (z przerwami na 3 karmienia) prawie do 11. Jestem w niej totalnie zakochana i mogę na nią patrzeć godzinami, a tatuś świata nie widzi poza córeczką...

Ja czuję się dobrze i właściwie już wróciłam do formy. Jestem zdziwiona jak szybko wciąga mi się brzuszek, z dnia na dzień robi się wyraźnie mniejszy. Położna, która była u nas w niedzielę, stwierdziła, że chyba dostałam dziecko w prezencie, bo w ogóle nie widać, że 3 dni wcześniej rodziłam...

Jeśli chodzi o poród, to na pewno napiszę później coś więcej, ale życzę każdej z ciężarówek takiego jaki ja miłam.

Asiu - Gratulacje i dużo zdrówka dla maluszka, a ty szybciutko wracaj do formy

A to moja Księżniczka...

1.jpg3.jpg4.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
A_gala cudne dziecko :-)

Mam nadzieje, ze i mi tym razem sie uda urodzic zdrowe dziecko...

Klaczek, a wez ta pietruche zobacz w polskim sklepie. u mnie przed swietami byly. A moze warto by bylo dryndnac do szpitala, albo sie przejechac, bo to moze jakies zatrucie ciazowe albo cos? Nie znam sie. A Karolek juz chyba bezpiecznie moze sie rodzic, co?

Kochane
smile.gif
Bardzo, ale to bardzo dziękuję Wam za wszystkie Gratulacje.
Święta spędziliśmy praktycznie poza domem, więc nawet nie miałam kiedy tutaj zajrzeć... a dziś zbierałam się już 3 razy, ale w końcu mój mały ssaczek zasnął i mam chwilkę.
Niunia ogólnie jest bardzo grzeczna, tylko często je i dużo
wink.gif
w dzień praktycznie śpi, ale w nocy za bardzo nie chce, dziś zasnęła dopiero o 2, ale za to pospaliśmy (z przerwami na 3 karmienia) prawie do 11. Jestem w niej totalnie zakochana i mogę na nią patrzeć godzinami, a tatuś świata nie widzi poza córeczką...

Ja czuję się dobrze i właściwie już wróciłam do formy. Jestem zdziwiona jak szybko wciąga mi się brzuszek, z dnia na dzień robi się wyraźnie mniejszy. Położna, która była u nas w niedzielę, stwierdziła, że chyba dostałam dziecko w prezencie, bo w ogóle nie widać, że 3 dni wcześniej rodziłam...

Jeśli chodzi o poród, to na pewno napiszę później coś więcej, ale życzę każdej z ciężarówek takiego jaki ja miłam.

Asiu - Gratulacje i dużo zdrówka dla maluszka, a ty szybciutko wracaj do formy

A to moja Księżniczka...

Zobacz załącznik 420016Zobacz załącznik 420017Zobacz załącznik 420018
cudne piękności :-):-):-)

A gala sama słodycz i te czarne włoski jak lili napisała ubranka śliczne:)
Jak ja chce drugie dzieciątko...
Kłaczek ty nie czekaj do piątku tylko idź do tego szpitala wcześniej bo twój wiek+RR+białko+bigKarolo o czym doskonale wiesz to troszkę za dużo dla Karolka na koniec

A_gala, cudna malenka!
Aga_cina, w piatek mam polozna to zobaczymy co i jak. Tak, to sa objawy gestozy, w zasadzie pelne, ale jeszcze nie "wypasione" w sensie powagi. Mysle ze do piatku wytrzymam, chyba ze sie nasila to bede atakowac wczesniej.
Kaira, nie chce siac paniki - jakby sie cos nasililo to bede kombinowac.

reklama
No wlasnie mialam z nia juz do czynienia i tak sobie kombinuje ze wtedy to ja bylam spuchnieta jak balon, a teraz to nie az tak. No i w ciagu dnia reka mi sie "sciagnela" na tyle ze moge ja zacisnac w piesc, czyli zle nie jest. Nogi ciagle wygladaja dupiano, ale wtedy chyba wygladaly gorzej... Cisnienie nie wiem jakie mialam wtedy, ale teraz nie jest jakies kosmiczne - zwykle miewalam skurczowe 120-125, teraz mam 135... Chyba nie jest tragicznie, nie chce robic jaj i siac paniki.

Do góry