reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

O kurcze wiedziałam w którym momencie się tu pojawić :-D
A_gala WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!! :-):-):-) Jednym słowem olej rycynowy w Twoim przypadku się sprawdził;-)Fajnie, że malutka wynagrodziła Ci te wszystkie dni wyczekiwania taką szybką akcją porodową- tylko pozazdrościć ;-)Pijaweczka już przyssana normalnie wypas :-D Chyba do szczęścia potrzeba Wam tylko tego żeby was szybko ze szpitala wypisali żebyście przed pierwszą gwiazdką byli już w domu!
kłaczek może zakorkuj czymś Karolka dla świętego spokoju ;-)Młody siedzieć tam grzecznie i bez numerów przed Sylwestrem :-p
Pozdrówka dla Wszystkich!!!!

reklama
a_gala Bardzo bardzo gratuluję. Akcja bardzo szybko sie rozwinęła tylk pozazdrościć olejek chyba pomógł:-)
Zdrówka dla Ciebie i dla Malutkiej.

Ma ktoś wieści od Kasi bo miała mieć 20.12 cc!!??

teraz chyba na mnie kolejka wypada??!!:-):szok::szok:

a_gala Kochanie, tak bardzo się cieszę......... GRATULACJE!!!!! Normalnie poryczałam się. Buziaczki dla Was. Wracajcie szybko do domku. Czekam na wiadomość od Ciebie

:-)GRATULACCCCCCJJJJJEEEEEEE!!!!!! i znowu olejek sie sprawdzil wiedzialam:-D zycze abyscie byli w domciu juz na tę pierwsza gwiazdke , dla takich chwil warto zyc naprawde az ciarki przeszly i łezka w oku

A_gala - suuuuuper! wielkie gratulacje.....masz juz maleńką przy sobie....udało się...kolejny wielki mały cud! Popłakałam się......

a u nas bez zmian....to znaczy mały się dużo rusza...co mnie uspokaja....no i coś dziwnego co jakiś czas leci z moich piersi...to chyba siara...tak? taki lekko żółtawy płyn...kilka kropelek i przerwa, za kilka godzin znowu jakaś kropelka i przerwa....

to kto teraz w kolejności....kłaczek....i...?:-)

ja tez sie melduje ze juz mam malka przy sobie urodzila sie 15.12 o godz. 23.10 wazyla 3400 i ma 55 cm jest slodka i postaram sie wrzucic zdjecie agula.jpgagula 1.jpga oto one moj skarb najwiekszy

Ostatnia edycja:
reklama
kasia2011 Gratuluję Malutka jest prześliczna:-) Jak bedziesz miała czas to napisz jak poród, bo miałaś mieć cc 20.12.
karolcia81 teraz ja w kolejności i kłaczek:-)
klaczek co u Ciebie?? jak skurcze masz?? Tylko nie wciskaj się w kolejke teraz moja kolej:-D a planuje dopiero na Nowy Rok się rozpakować:-)

Strasznie dziwnie sie dzisiaj czuje jakoś po jelitach mi jeździ juz 2 razy byłam w wc masakra:zawstydzona/y::baffled:. Jakaś jestem niespokojna:baffled::confused::dry:

Do góry