reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Ja dzisiaj byłam u ginki i powiedziala ze nie zapowiada się narazie na poród. Ja bym chciala do stycznia wytrzymać i jak bede sie oszczedzac to pewnie dopiero po Nowym Roku sie rozpakujemy:-) Moj juz nie może sie doczekać, już "pępkowe" ma zaplanowane:szok::no::-):-D

Asia1987 - GosiLew tez na wizycie dr powiedziała, że nie wygląda na poród, a 2 dni później na porodówce była ;-)

Asia1987 no, no, ginka wróżyła mi 2 tygodnie w ciąży jeszcze a urodziłam dokładnie 2 dni po wizycie w 38 tygodniu i 4 dniu. Spakowana jesteś?

A_gala kciuki za szybkie rozpakowanie, mi to chyba przyspieszyły zakupy i dodźwiganie ich.

Kłaczek kciuki za Karolka, już nie mogę się doczekać normalnie

Ewelinka Tobie tez ta ciąża nieźle szybko przeleciała.

As kciuki zaciśnięte.

reklama
Witam
Ja chciałam tylko poprosić o kciuki, jutro ok.10 mam USG, trochę sie boję.
Coraz więcej do rozpakowania w kolejce, to która pierwsza się pisze, bo dzidzi A_gali to sie nie spieszy :-)

Witajcie kochane .
Właśnie wróciłam z kliniki.
Malenstwo jest zdrowe tyle lekarz powiedział z 3 minutowego podglądu :-D:-D:-D
Serce 147 na min ,kręgosłup łączny i szybko kopie :-D:-D:-D
Podejrzenie na płeć jest 70 % ,więc na razie nie ujawniam .;-);-)
Yuppi łożysko poszło w górę i już nie jest przodujące UFFFFF...
szyjka całkowicie zamknięta i pełna długość .
Jest super :tak::tak::tak:
Dzięki za kciuki .
Przydały się .

Kasiuleczka31, As76 - super, że wizyty udane, bardzo się cieszę :tak:
Kasiaa24 - mocno zaciskam kciuki i jestem z Tobą myślami. :tak:
A_gala - mi czop schodził, a ja i tak 2 tygodnie przedreptałam. Ale w Twoim przypadku, w 42 tc wypadałoby by już coś robili, jakieś wywołanie. A zdjęcie super, kto to widział w ciąży tak sexy wyglądać :confused2::laugh2:;-)

A gala , pięknie wyglądasz ! A malutka w końcu misi się zdecydować , innego wyjścia przecież nie ma :-D
AS , no tak ! wie i nie powie :-pFajnie że wszystko dobrze , to najważniejsze.
gosiulek , zdrówka dla synka :tak:

Dzień dobry mamusie.
a_gala a widzisz, napisałaś w suwaczku "tylko się nie śpiesz skarbie" - i mała Cię posłuchała ;-))
Ależ ty jesteś zgrabniocha.......... normalnie zbierałam szczękę z podłogi :-0
Gratuluję udanych wizyt.
A my dziś leżymy, bo znów brzuch pobolewa. Wczoraj wózek dotarł do domu.
A moja mała dzis strajkuje i wkurza mamę......... nie chce się ruszać. ;-/

Witam się w środę .
Po wczorajszej wizycie jestem nieco spokojniejsza i banan mi z buzi nie schodzi .
Jestem po prostu szczęśliwa :-D:-D:-D
Z tej okazji mam takie plany.
Doprowadzić się do kultury ,bo właśnie wstałam :szok::-D:-D
iść na szybkie zakupy ,
wstawić vchoć jeszcze 1 pranie ,
poprasować ,
odwiedzić mamę ,
ugotować obiad ,
trochę ogarnąć mieszkanie ,
naszykować mięso do pieczenia (peklowanie)
wstawić bigos
udekorować dom chociaż troszkę ,co by klimat świat poczuć.;-):-):-)
Tyle plany ,a zobaczymy co przyniesie rzeczywistość:szok::szok::-D:-D:-D

reklama
ESOŁYCH WIĄT
Moje kochane :)
Postanowiłam już wcześniej złożyć Wam życzenia z okazji Bożego Narodzenia. Życzę Wam spełnienia najskrytszych marzeń i małej dzieciny upragnionej przez Was wszystkie. Aby nadchodzący Nowy Rok wlał w Wasze serca nową nadzieję i pozwolił cieszyć się życiem pełnym sukcesów, miłości i wszelkiego dobrobytu. Ciężaróweczkom życzę bezbolesnego rozwiązania i zdrowych dzieciaczków a mamuśkom pociechy ze swoich maleństw :)

Do góry