reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Cześć

Emy bardzo ale to bardzo mi przykro :( nie mogę w to uwierzyć, siedzę i ryczę, że też wcześniej mnie tu nie było :( zadaję sobie pytanie dlaczego to życie jest takie straszne :( Nie wiem co napisać, bo ręcę i nogi mi opadły :( przytulam cię kochana najmocniej jak umiem

stęskniłam się za wami, przepraszam, że nagle tak zniknęłam ale jak mój A. poszedł do pracy to nie mam czasu nawet na pójście do wc,

pięknie wam śmigają suwaczki, baaardzo się z tego cieszę i nadal trzymam kciuki, matko kto by pomyślał, że niektóre z was już na finiszu
pozdrawiam i całuję każdą z osobna

Ostatnia edycja:
reklama
cześć kochane:)

jujka chciałabym już być w 38 tyg;-) a najlepiej tulić zdrowego różowego i krzyczącego Szymonka :p

kłaczku to żeś dziecię śledziem poczęstowała hehehe dobre:-D:-D

kahaka wyniki wzorcowe ( mówi ci to cukrzycowa mama)

as proszę zwolnić tępo kochana i słuchać sie lekarza i będzie wszystko ok trzymamy wszystkie tutaj kciuki:)

karolciu gratulację pierwszy kopniak zaliczony:-)

poroniona Arek bardzo fajnie podoba mi sie :)

miśkam to księżniczka będzie super:):)

Ja w przyszłym tygodniu idę zrobić wyniki Orientujecie się ile kosztuje zrobienie HBS????
Zimno jak cholera dzisiaj u mnie już minus 2 Centralne muszę podkręcić:) Jak Alberto jest w domu zawsze obniża na piecu a ja schodze i pyk już wyżej:-p

Ewelinko, u mnie HBS kosztuje 25 zł. Ale może w większych miastach drożej.

Jejku,nawet teraz jak sobie przypomnę tę glukoze, to mnie trzęsie, ble :baffled:

samopoczucie do bani.
Jak tylko wstaję to ból powraca.
No dobrze nie jest..:baffled::baffled:
Coraz częściej rozważam rezygnację ze studiów ,bo to chyba też stres swoje robi :baffled::baffled:
Mam 2 głosy rozsądku moją Klaudię i szefową ,które mnie usilnie do tego przekonuję .
Obiecałam ,ze przemyślę temat i myślę ,myślę ,ale decyzję podjąć trudno...:-:)-:)-:)-(

Dzięki dziewczyny.....
niech już zacznie żyć swoim życiem..bardzo na to czekam....

a_gala - oj wiem, ze jeszcze nie raz stresa podłapie, ze nie rusza się...nawet dziś jest cały zcas spokojnie i zaczęłam się martwić, ale przypomniałam sobie wasze wpisy, że na początku to i kilka dni ciszy może być.....

ale macie racje uczucie jest nieziemskie....nie da się tego nawet opisać słowami...to jest nierealne...

Dzięki dziewczyny.....
niech już zacznie żyć swoim życiem..bardzo na to czekam....

a_gala - oj wiem, ze jeszcze nie raz stresa podłapie, ze nie rusza się...nawet dziś jest cały zcas spokojnie i zaczęłam się martwić, ale przypomniałam sobie wasze wpisy, że na początku to i kilka dni ciszy może być.....

ale macie racje uczucie jest nieziemskie....nie da się tego nawet opisać słowami...to jest nierealne...
Karolcia skarbie ,ogromne gratulacje !!!:-D:-D
Nie wyłapałam wcześniej Twojego wpisu.:zawstydzona/y:

EwelinaK, on nie pierwszy raz sledzika dostal, ale smiejemy sie ze tego serka czy jogurciku nie bylo i przez to ta awantura. Dzis dostal sledzika znowu, zaraz po jogurciku i... spokoj. Dzis nasze dziecko zachowuje sie jak zawsze, choc mam wrazenie ze mi strasznie brzuch rozdyma.

As - szczerze? to ja bym na Twoim miejscu zrezygnowała i leżała ile się da... wiem co mówię, bo sama stałam przed podobną decyzją. od 1 kwietnia br przeszłam na swoją działalność, a o ciąży dowiedziałam się tydzień później. popracowałam jeszcze miesiąc, ale strach, że coś może być źle był większy i od 9 maja jestem na L4. szkoda mi było jak nie wiem, bo o działalności na własną rękę marzyłam od dawna, no ale cóż, są w życiu sprawy ważne i ważniejsze...

Karolcia - ja zaczęłam czuć ruchy tak gdzieś od 17 tc i nieraz nawet po kilka dobrych dni nic nie czułam, ale wiedziałam, że to jest normalne i spokojnie czekałam. od 29 tc liczę za to regularnie ruchy, przez dzień musi ich być co najmniej 10 i powiem Ci, że teraz nie mam z tym najmniejszych problemów, bo 10 to ja często naliczę jeszcze przed wstaniem z łóżka :-)

Kłaczek - mam tak samo jak ty ;-) od kilku dni czuję się tak jakby mi zaraz brzucho miał pęknąć...

reklama
Karolcia81 - gratuluję ruchów :tak:
A_gala - no pewnie, że warto być przygotowanym, ale nikomu nie udało się to tak wcześnie ;-)
Kahaka - a jak ja sobie przypomnę Twój post o tym jak ludzie Cię straszą tą glukozą :laugh2::laugh2::laugh2: A tu masz, ludzie prawdę mówili :-p

Do góry