reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Emy- wyrazy współczucia dla Was-rodziców. Wiem co czujecie i myślami oraz sercem jestem z Wami. My również straciliśmy nasz Skarb, naszego Piotrusia zaraz po urodzeniu... Możesz o nas przeczytać w moim blogu. Pamiętaj, nie wstydź się łez, masz do nich prawo.... Jestem i wspieram modlitwą, wiele sił, pozdrawiam Cię Kochanie a dla Maleńkiego, pięknego Aniołka zapalę znicz u mojego syna... Pewnie już się spotkali w tej Krainie Szczęśliwości i teraz razem "tam" na nas czekają...

reklama
Rzadko sie tu wypowiadam.bo czasu niestety brak.Ale dziewczyny jestem z wami.
Wypowiem sie bo powiem szczerze nie mam nic przeciwko wolnosci slowa. Ale wiesz poroniona slowa rania. I nie chciej zeby te slowa zabolaly kedys ciebie. Nie wiem czy wolnosc slowa upowania nas do ranienia innych., raczej nie. Mamy sie tu wpierac wszystkie.

Ostatnia edycja:
Emy - ja do tej pory nie mogę uwierzyć w to co się wydarzyło :-( jest to dla mnie po prostu niepojęte. mimo, że znamy się tylko wirtualnie, to przez te wszystkie miesiące stałaś mi się bardzo bliska, przecież "razem" starałyśmy się o dzidzie, prawie w równym czasie zaszłyśmy w ciążę.... myślę o Tobie bardzo często i jest mi tak strasznie przykro...Trzymaj się Kochana

poroniona ja mialam puste jajo i wiesz strata boli-nawet pustego jaja. Bo dla mnie przez te kilka tygodni to bylo dziecko i nadzieja na pojawienie sie serduszka

Sabrinko, kłaczku, Ewelinko, a_gala
, słoneczka moje, proszę bądzcie silne, nie wybaczylabym sobie gdyby smierc Jasienka wplynęła negatywnie na wasze malenstwa...
i pamiętajcie wasze szczęście to jedyne co mi pozostało, przynajmniej teraz
to przeciez wesoły wątek ciężarowy i niech tak zostanie

Emy
, skarbie, spokojnie. Ja wiem, ze musze dbac o Karolka, on nie tylko moj przeciez, czeka na niego tez moj ukochany Rajmund. To dziecko jest dobrem najwyzszym dla nas w tej chwili i nie ma nic wazniejszego. Twoj Synek... Emy, on byl wazny przez wzglad na to co przeszlas, przez te wiez jaka czuje z Toba mimo stricte wirtualnej znajomosci, przez radosci i trudne chwile jakie razem niejako tu przechodzimy. Twoja tragedia staje sie w ten sposob naszym udzialem. A zycie naszych dzieci pozostaje dla nas priorytetem, tak jak bylo do tej pory.

reklama
Emy - dla chłopców
[*]
[*]
[*] , mimo tych kilometrów jesteście mi bardzo bliscy...

Sabrinka , no to się zaczęło :szok: powodzenia!

Buziaki dla wszystkich .

Do góry