reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
karolciu - trzymam kciuki. będzie dobrze
magnusik - ja niestety mam troche rozstępów nowych bo stare na brzuchu mam z okresu dojrzewania kiedy to mi się mega przytyło.

Rany chyba przestanę się ważyć - 92 kg szooooook. Ok jestem wysoka i grubokoścista. przed ciążą mi się przytyło ale teraz to porażka:-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Karolcia wiem, że łatwo pisać spokojnie, ale wiesz sama, że masz małego krwiaka i on niestety może podkrwawiać, stąd pewnie ten śluz podbarwiony na brązowo. Wierzę, że jest dobrze i ty sobie tam w środku nie gmeraj, jeśli na papierze teraz nic nie ma to jest ok. Uwierz w moc swojej fasolinki!!! Może jak pójdziesz w czwartek na wizytę to weź L4, z resztą pewnie sam ci da, bo przy krwiaczkach warto poleżeć i poodpoczywać.

A ja mam wieści od Karollci , dziś mi dopiero przed chwilką smsa napisała, jak się upomniałam :)

Amelka urodziła się wczoraj o 16:21, ma 55cm i 3380. Poszło bardzo szybko i czujemy się dobrze

Wysłałam już od nas gratulacje

Linnea gdzie ty byłaś kobieto jak cię nie było :) dobrze wiedzieć, że przede mną jeszcze parę ciężarówek :)

ilonka26 - ja jak się odzywam to na wątku ciąża po poronieniu a też aż wstyd przyznać że rzadkou
ja sie gonie z magnusik mam chyba tylko 1 dzień po niej termin

linea82 ja też z tych wysokich ( 178 cm) i ważę juz 86 kg, 18 kg na plusie. I też chyba przestanę się ważyć :)

karolcia33 czekamy tu na zdjęcia Amelki i opowieści z porodówki. Gratulacje :)

a ja od dwóch dni puchnać zaczęłam, tzn. nogi tylko, ale to chyba z racji zwiększonego obciążenia i końcówki ciąży, bo zrobiłam dziś wyniki tzn kwas moczowy, białko i wsio ok, hemoglobina też ok i mocz również :)

Ilonka - twój suwaczek już prawie na końcu! Rany jak ten czas leci!

Gratulacje dla Karollci !!!!!!
to fakt, teraz też mi już leci, aż za szybko :) ale początek był bardzo długi ;-)
ilonka26 - ja jak się odzywam to na wątku ciąża po poronieniu a też aż wstyd przyznać że rzadkou
ja sie gonie z magnusik mam chyba tylko 1 dzień po niej termin
tak właśnie myślałam, ale cieszę się, że tu jesteś :) jeszcze chwilka i dziecię będziecie miały z magnusik przy sobie, bo wy chyba następne w kolejce :)

linea82 ja też z tych wysokich ( 178 cm) i ważę juz 86 kg, 18 kg na plusie. I też chyba przestanę się ważyć :)

karolcia33 czekamy tu na zdjęcia Amelki i opowieści z porodówki. Gratulacje :)

a ja od dwóch dni puchnać zaczęłam, tzn. nogi tylko, ale to chyba z racji zwiększonego obciążenia i końcówki ciąży, bo zrobiłam dziś wyniki tzn kwas moczowy, białko i wsio ok, hemoglobina też ok i mocz również :)
ja też już niestety mam nogi spuchnięte, nawet zauważyłam że lewa strona bardziej, kontroluję ciśnienie i jest ok, więc pewnie od ciężaru

reklama
hej czy jest któraś chętna na wanienke fisher price tą niebieską z hamakiem za 50zł ale nie dam rady wysłać bo za chiny nie wiem jak bym to mogła spakować. jak któraś chce to moge wystawić na allegro ale odbiór u mnie w żorach

Do góry