reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

No to cudnie, pogłaskane to też szalenie miłe :) Adzik ucałowana.

Dziewczyny proszę zerknijcie na listę skarbów czy u wszystkich wsio ok :)

Cati - wrzuć mi aktualizację po narodzinach, wszelkie dane.
U mnie wsio ok :-D dziekuje za dodanie ;-)

a_gala ale Ty masz sliczniusi brzusio,zgrabniutki no i nie ma co sexi mamuska z Ciebie tylko po zazdroscic Ci takiej figurki :-) swietnie wygladasz ;-)

A u mnie dzisiaj pogoda barowa,chlodno i pochmurno a zaraz musze isc do dentysty i tylko mam nadzieje ze nie zlapie mnie potem gdzies deszcz a potem jeszcze na miasto na jakies male zakupy,musze malemu jeszcze dokupic pare ubranek :tak::-)

Milego dzionka dziewczyny ;-):-)

reklama
a_gala w końcu widać u ciebie brzucho :) ale ci zazdroszczę, bo jak urodzisz to pyk i znowu ta sama figurka :) a zdjęcia wstawię tylko jeszcze nie zrobiłam. Ale masz moje słowo :)

a_gala, gdzie ty to swoje dziecię chowasz?
niezla figura!

pozdrawiam!!!! Milego dzionka!

ja niewyspana, caly stres mi wylazł w snach, ciagle mi sie snilo ze dziecko juz tuz tuz a ja jeszcze niczego nie zrobilam, albo, ze juz mam dziecko ale mi go nie chca przywiezc ze szpitala, budzilam sie co godzine... mam nadzieje ze to bylo jednorazowo , stres ulecial i juz nie bede miala takich dziwnych snow

a_gala zazdroszczę takiego zgrabnego brzuszka, mój jest taki duży, że niestety nie wybroniłam się przed rozstępami, bo moja dziewczyna rozpycha się na wszystkie strony

Ssabrina udanych zakupów, ja się w piątek wybieram na ostateczne zakupy, no i wreszcie pościel muszę zamówić, a co chwilę coś innego mi się podoba :)

A_gala, Rajmund popatrzyl na to zdjecie i mowi ze to takie wieksze wzdecie jest. Masz cholernie zgrabny brzuszek! Jak porownam z moim... Sorki, brak porownania.
Chlopisko moje przespalo sie po nocce godzinke z hakiem i pognalo. Kupil to auto na ktore sie napalil, okazuje sie ze mialo przeciek z szyberdachu i poszly przelaczniki - nie zamykaja sie zamki, nie otwieraja szyby i nie bardzo "lapie" wylacznik awaryjnych. Rajmund ma nowa zabawke, wiec jest caly szczesliwy i jak rano wybyl tak do tej pory go nie ma. Zalozyl ze albo zrobi te elektryke, albo odzyska pieniadze sprzedajac auto na czesci, koledze ktory auta rozbiera - jesli uda mu sie zrobic to mamy niezle autko za 1/3 jego wartosci.

Emy ja też takie sny miałam, że dzidzia już w domu a ja nic nie mam, nic nie gotowe, nie mam w co ubrać, w czym wykąpać, oj budziłam się cała mokra :)
no no kłaczku czyli większa bryka zakupuiona co by sie wózeczek zmieścił :) a Rajmund złota rączka na pewno sobie poradzi :)

a ja cały czas głodna jestem , już siły na to nie mam, cały czas mi się słodkiego chce...

Magnusik, dokladnie! Rajmund sie przejal i szukal kombiaka, takiego zeby bylo cos do zrobienia przy nim i zeby w zw. z tym cena byla nizsza. Bo on zrobi. Nawet jak lekko "klepniety" to z blacharka sobie poradzi, lakier wyciagnie (tu i ja bym mogla pomoc), ponaprawia. A zna sie na tym. I trafilo sie renault laguna kombi z 2001r, za 300 funtow, czyli dokladnie za cene jaka by dali wlascicielowi na autozlomie. Autko ma nieszczelny szyberdach i przez to woda dostala sie do przelacznikow przy desce rozdzielczej. Juz mi kochanie moje pisalo sms, ze znalazl skorodowane styki, ze porozbieral i moze cos z tego bedzie. Autko jest ladne - o, takie: 2001 Renault Laguna Privilege 1.8 16v half leather | eBay , nawet mniej wiecej w tym kolorze i to taka wypasniejsza wersja, wiec jakby to zrobil, to naprawde mamy autko za cene dzieciecego wozka.

A-gala piekny brzuszek , no i niezla figura

Ilonka26 niezle Ci suwaczek mknie do przodu jeszcze troszke i bedzie meta!!

Kłaczek gratuluje zakupu fury !!

Magnusik mam nadzieje ze zaspokoiłaś juz brzusio czyms slodkim

reklama
Pomalutku, Carri, jeszcze trzeba z nim dojsc do ladu bo jak nie to pojdzie na zyletki, a szkoda by bylo. Mam nadzieje ze moje zdolne chlopisko poradzi sobie - on ma genialny instynkt jesli chodzi o naprawe samochodow i motocykli. Auteczko fajne i ma duzy bagaznik, wiec synkowy mercedes spokojnie by sie do niego zmiescil.

Do góry