reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Cześć laski :-)
Melduję tylko, ze w kioskach jest już nowe wydanie magazynu "Dziecko", a w nim kupon rabatowy -20% na buciki firmy Bartek i drugi -25% na wózki bebecar prive (ten co ja wybrałam). Oba kupony można realizować od 12-22.09.2011!

magnusik no wydaje mi sie ze brzuszek mam nizej niz np tydzien temu,a i jeszcze tydzien temu czulam malego kopniaki duzo wyzej tzn kopal bardziej po zebrach i ciezej sie mi oddychalo a od paru dni czuje go nisko i ten ucisk na pecherz i na szyjke no i lekko sie mi oddycha,moze sie synek jakos tak ulozyl,przekrecil nie wiem ale na pewno o tym napomne na wizycie w przyszlym tygodniu mojej poloznej.
Emy to bardzo mile ze strony Twojej rodzinki ze zafunduja wam wozeczek,ten najwiekszy koszt bedziecie mieli z glowy.Wspolczuje Ci zlego samopoczucia no ale cale szczescie juz sie lepiej czujesz.

Witam :))

Ilonka,
toż to już tuż tuż :)))
ale suuper :))

Karolcia, też miałam po lekach mocz nieprzyjemny...:baffled:

Emy, a czy do fenoterolu bierzesz isoptin?

Resztę pozdrawiam i całuski dla brzuszków:tak:

ewcia biorę yutopar, odpowiednik polskiego fenoterolu, tylko wtedy jak mam skurcze po pół tabletki
nic z tym nie biorę

kurcze, nie pamiętam dokładnie, ale ja do fenoterolu brałam isoptin i z tego co się orientuję, to on zmniejszał drgawki...

tyle, że ja brałam fenoterol 4x dziennie i to już bez względu czy skurcze wracały czy nie...

Emy to trzeba tak było od razu, ginowi musisz o tym powiedzieć, bo zazwyczaj właśnie do fenoterolu dołączają isoptin na zmniejszenie kołatania serca i drgawek

Ewcia jeszcze spokojnie, moja kolej za niespełna 7 tygodni :) wcześniej nigdzie się nie wybieram :)

u mnie pogoda fajna, nawet jest czym oddychać, ale jakoś tak ciśnienie spada i nie potrafię się dobudzić, o 5 już spać nie umiem, a jak mnie o 7 zmorzy to później przesypiam do 10 i nadal bym spała :zawstydzona/y:

lili ja z miła checią pocałowałabym brzusio od e-cioci tylko nie sięgnę:sorry: ale pogłaskany jest odpowiednio, to narazie musi wystarczyć. I porszę Adzika ucałować!
No to cudnie, pogłaskane to też szalenie miłe :) Adzik ucałowana.

Dziewczyny proszę zerknijcie na listę skarbów czy u wszystkich wsio ok :)

Cati - wrzuć mi aktualizację po narodzinach, wszelkie dane.

reklama
magnusik obiecywał, obiecywał i fotki w końcu nie wstawił ;-) więc ja postanowiłam pochwalić się swoim brzuszkiem :-) i pochwalę się jeszcze, że dziś po raz pierwszy zauważyłam na zewnątrz, jak niunia wypycha swoje ciałko...niesamowity widok :-)

27tc (końcówka 6-tego m-ca)
27tc male.jpg

27tc (2) male.jpg

i pozostałości z mojej talii...;-)

27tc (4) male.jpg

Do góry