reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Cześć laski :-)
Melduję tylko, ze w kioskach jest już nowe wydanie magazynu "Dziecko", a w nim kupon rabatowy -20% na buciki firmy Bartek i drugi -25% na wózki bebecar prive (ten co ja wybrałam). Oba kupony można realizować od 12-22.09.2011!

magnusik no wydaje mi sie ze brzuszek mam nizej niz np tydzien temu,a i jeszcze tydzien temu czulam malego kopniaki duzo wyzej tzn kopal bardziej po zebrach i ciezej sie mi oddychalo a od paru dni czuje go nisko i ten ucisk na pecherz i na szyjke no i lekko sie mi oddycha,moze sie synek jakos tak ulozyl,przekrecil nie wiem ale na pewno o tym napomne na wizycie w przyszlym tygodniu mojej poloznej.
Emy to bardzo mile ze strony Twojej rodzinki ze zafunduja wam wozeczek,ten najwiekszy koszt bedziecie mieli z glowy.Wspolczuje Ci zlego samopoczucia no ale cale szczescie juz sie lepiej czujesz.

Witam :))

Ilonka,
toż to już tuż tuż :)))
ale suuper :))

Karolcia, też miałam po lekach mocz nieprzyjemny...:baffled:

Emy, a czy do fenoterolu bierzesz isoptin?

Resztę pozdrawiam i całuski dla brzuszków:tak:

ewcia biorę yutopar, odpowiednik polskiego fenoterolu, tylko wtedy jak mam skurcze po pół tabletki
nic z tym nie biorę

kurcze, nie pamiętam dokładnie, ale ja do fenoterolu brałam isoptin i z tego co się orientuję, to on zmniejszał drgawki...

tyle, że ja brałam fenoterol 4x dziennie i to już bez względu czy skurcze wracały czy nie...

Emy to trzeba tak było od razu, ginowi musisz o tym powiedzieć, bo zazwyczaj właśnie do fenoterolu dołączają isoptin na zmniejszenie kołatania serca i drgawek

Ewcia jeszcze spokojnie, moja kolej za niespełna 7 tygodni :) wcześniej nigdzie się nie wybieram :)

u mnie pogoda fajna, nawet jest czym oddychać, ale jakoś tak ciśnienie spada i nie potrafię się dobudzić, o 5 już spać nie umiem, a jak mnie o 7 zmorzy to później przesypiam do 10 i nadal bym spała :zawstydzona/y:

lili ja z miła checią pocałowałabym brzusio od e-cioci tylko nie sięgnę:sorry: ale pogłaskany jest odpowiednio, to narazie musi wystarczyć. I porszę Adzika ucałować!
No to cudnie, pogłaskane to też szalenie miłe :) Adzik ucałowana.

Dziewczyny proszę zerknijcie na listę skarbów czy u wszystkich wsio ok :)

Cati - wrzuć mi aktualizację po narodzinach, wszelkie dane.

reklama
magnusik obiecywał, obiecywał i fotki w końcu nie wstawił ;-) więc ja postanowiłam pochwalić się swoim brzuszkiem :-) i pochwalę się jeszcze, że dziś po raz pierwszy zauważyłam na zewnątrz, jak niunia wypycha swoje ciałko...niesamowity widok :-)

27tc (końcówka 6-tego m-ca)
27tc male.jpg

27tc (2) male.jpg

i pozostałości z mojej talii...;-)

27tc (4) male.jpg

Do góry