reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Dobrze ze babcia kupuje a nie tak jak moje tesciowa jedno body od kad maly byl w brzusiu i na swiecie no i 2 paczki pampersow the end. Wozek fajny ;) cena tez nie zle ja osobioscie nie dala bym tyle a dlaczego wole kupic dwa ( mam dwa haha nie lubie monotoni)

ilonka fajny wybór z wózkiem, koleżanka wozi nim swojego dwumiesięcznego bajstruka i dziś go oglądałam na żywo- prezentuje się całkiem nieźle :) ja to się już swojego wózka doczekać nie mogę :) choć tak oglądam się na mieście na wózki i teraz to może bym inny wybrała, ale mimo tego mam nadzieję że będę zadowolona. A co do teściowej to rzeczywiście ciesz się że kupuje, a ty kupuj inne kolory :) mi też się takie landrynkowe dziunie nie podobają ale jeśli coś od teściowej przełamiesz jakimś białym lub kremowym wdziankiem to Iga na pewno słodko będzie wyglądała :) i tak jak pisze jankesowa trza się cieszyć że kupuje, że masz pomoc od niej :) moja zasponsorowała łóżeczko z całym wyposażeniem więc też nie mogę narzekać :)

a_gala nie mam aktualnej foty, ale może jutro męża poproszę to coś wrzucę :) na specjalne życzenie :)
Emy a jak samopoczucie?? te psychiczne i fizyczne?

Mnie tzn Gracjankowi moi rodzice wozek kupili ;)1000zl wiec wydaatek nie maly a to mama z ubrankiem do chrztu , to pilka, ksiazeczka, ciuszek drobiazg a cieszy ;) osobiscie wole jak ktos kupi cos do ubrania czy zabawke a nie pampersy na to mnie stac ( zreszta na cala reszte tez ale wole jak to dla malego ) tescie nianie angelcare z monitorem i to co wyzej pisalam. Wiec niech kupuja naprawde a to tak bardzo cieszy. Moja mama czy siostra kupowaly juz przed narodzinami a tesciowa zyla w przekonaniu ze po co ( zabobony itp) jak jej powiedzialam ile co kosztuje ze wole wydatek rolozyc a nie bach tyle wydac to oczy otwierala. Nie mogla uwierzyc ze mala czapka 15zl myslala ze 5zl i sie pomylilam;-/

ale tak się przylepiła do landrynkowego oblicza Iguska, że przekonać się jej nie da, co najwyżej ja będę kupowała ubrania innej kolorystyki :)
Ilonka - Ada pierwsze różowe ciuchy dostała na chrzest, cała rodzina A. jak leci RÓŻOWO ;-) Moja nic, wszystko w innych kolorach. Ubawiłam się jak diabli, bo A. za różowym nie za bardzo. Ale powiem Ci, że dostała te różowe ciuszki w ładnych i różnych odcieniach różu, więc różowe spodnie, niebieska bluzka i córcia jak malina :tak: Albo jeansowe spodnie, niebieska bluzka i też malina. Można sporo pokombinować, a nie każdy róż jest brzydki :tak:
W prezencie pampersy, jak dla mnie fajny prezent, mimo wszystko dla dziecka, a kieszeń odciąży. Moja siostra sporo nam w ten sposób pomogła, znajomym też się zdarzyło i ja byłam zadowolona, zawsze do pieluch jakieś body czy śpioch był więc bajka.

Czekam na wieści od Karollci33!

Kiedy ostatnio ode mnie całowałyście brzuchy? - dawnooooooooo - proszę o nadrobienie :tak:

Wczoraj nam sie udało dokonac wkłucia bez siniaka....ha! nie wiem jak to sie stało...bo robilismy to tak jak zawsze.....choc nie...Z. przytrzymał troche dłużej ta fałdkę...i to może w tym tkwi rozwiązanie...zobaczymy...

Ja dzis sie czuje bardzo słaba...ledwo wstałam do pracy....

dziewczyny, jak to jest z tym sluzem....u mnie jest go baaaaardzo duzo i ma kolor....kremowy...nie biały, ale kremowy...czy kremowy to to samo co mleczny? i czy kremowy nie świadczy o jakiejś infekcji?

no i mocz...kurcze...zauważyłam dzisiaj ze strasznie śmierdzi lekami...fuj...normalnie po porannym sikaniu apteka w łazience...aż mnie zemdliło od tego "zapaszku", któras też miała cos tak dziwnego?

Karolcia, co do śluzu. mam odwieczne problemy z infekcjami, więc całą ciążę mi się mój śluz niepodobał, bo właśnie biały to on nie był, ale ginka się go nie czepiała. W sumie przez całą ciąże nie dopatrzyła się konieczności interwencji w kolor tego śluzu
Więc jak nie piecze, nie boli to myślę, że ok. Przy następnej wizycie podpytasz dla spokojności
Oby dalej było bez sińców :-)

just - wielkie dzięki...wiem, że na Ciebie zawsze moge liczyc....mój jest białawy, ale po całym dniu na wkladce to juz jest taki mocno kremowy...

odebrałam wyniki p/c kardio

igg 1.47 - ujemne
igm 2.28 - ujemne

czyli jest ok. clexane tak dla BHP...zespól nie potwierdzony...

Ostatnia edycja:
reklama
Karolcia wez sie nie stresuj dla odmiany kolorystyka sluzu, co? Jeszcze w Polsce sie stresowalam, przy okazji wizyty u gina wyluszczylam zagadnienie - niby bialy, ale wieczorem na wkladce to juz taki herbaciany bezyk - a on poogladal pozagladal i stwierdzil ze taki jego urok i barwna osobowosc. Zwlaszcza ze wczesniej dal mi jakies dowcipne cos na flore bakteryjna i to zupelnie nic nie zmienilo.

Do góry