byłam w mojej poradni, pobrała mi drugi raz krew i jutro ma być ten nieszczęsny wynik, oczywiscie musiałam zapłacić
weszłam tym razem pierwsza ale ile epitetów się nasłuchałam od kobiet!!!, że ja nie jestem pierwsza w ciąży itd. straszne, że kobieta kobiecie potrafi takie coś powiedzieć, jak to mówią nie pamięta wół jak cielęciem był, a z resztą wali mnie to, uśmiałam im się w pysk i wyszłam, wiem jestem bezczelna, ale wiecie co pracuję w służbie zdrowia i nigdy nie wykorzystałam swojej funkcji i jeszcze muszę się w ciąży nasłuchać, jak to mówią żal.pl :-(
reklama
czy ja wiem... dla mnei np cpp to właśnie wątek dla tych co chcą zajść i już zaszły. Dla mnie jak trafiłam tam suwaczki kobiet które już były w ciąży dawały dużą nadzieję że się uda. Że może to jednorazowy przypadek. I myślę że podobnie mogą czuć staraczki jedynie rozpakowane dziewczyny mają problem bo nie nadążają czytać cpp a pewnie czasem by chciały wiedzieć co u reszty. Nie wiem może to tylko moje zdanie, ale wydaje mi się że dlatego tu tak pusto
Emy
Fanka BB :)
magnusik, masz rację.Wkoncu to wątek: ciąża po poronieniu. Poza tym nie zostawię dziewczyn, ktore mi codziennie kibicowały przy staraniach...
I dlatego jest wizytowo, co by napisać jak minęła wizyta, co słychać w brzuszku, itp. tak byśmy mogły być na bieżąco, to wątek bez komentarza, stricte czysto informacje, ale widzę, że z tym też jest problem. Jeszcze nie widziałam tam wpisu bieżących ciężarówek, no może jeden. Ja czytam, bo znajduję czas w pracy, w innym przypadku nie byłoby opcji. I nie wiedziałabym kompletnie nic.jedynie rozpakowane dziewczyny mają problem bo nie nadążają czytać cpp a pewnie czasem by chciały wiedzieć co u reszty.
Nikt nie każe zostawiać cpp, ale fajnie by było gdyby ciężarówki/staraczki też coś dawały od siebie więcej. W gąszczu zdjęć kociaków, ciężko wychwycić sprawy ważne. Żeby przebrnąć i móc pogratulować komuś wizyty to muszę przewertować kilka kartek, ja daję radę, ale nie każdy, stąd też mniejsza obecność rozpakowanych na tamtym wątku. A szkoda.
Emy
Lilijanna, nie bardzo rozumiem, co znaczy dawać od siebie więcej...
Poza tym jesli mam dawać od siebie więcej to na ccp, bo tam trafiają aniołkowe mamy, a nie tutaj. One potrzebują najwięcej
Poza tym jesli mam dawać od siebie więcej to na ccp, bo tam trafiają aniołkowe mamy, a nie tutaj. One potrzebują najwięcej
niech więc zostanie tak jak jest, niech każdy pisze gdzie chce i finito
ja już długo tylko podczytuję cpp, a nie piszę ale nie dlatego że jakoś mi się nie chce, ale dlatego że psychicznie nie daję rady ogarnąć teraz tego tematu i podziwiam was wszystkie, które tam wchodzicie bardzo, bo dla mnie chwilowo przynajmniej do porodu ten temat będzie przypominał bolesne wspomnienie moich dwóch strat. Chciałabym wesprzeć aniołkowe mamy bo przypominam, ze my też nimi jesteśmy ale nie daję sobie później sama rady ze sobą, dlatego piszę tutaj
a mi to jest bez różnicy, czy ktoś tu wchodzi czy nie, bo i tak podczytuję co się u kogo dzieje, a mam też inne fora ale szkoda, ze czasem tutaj na forum, gdzie od 2009 roku jestem nie mogę się pożalić albo pochwalić, bo i tak nie ma z kim popisać, no poza wami
a tak w ogóle to zawsze można pisać w dwóch wątkach i trzech ale po co ja to piszę, przecież to wiecie
ja już długo tylko podczytuję cpp, a nie piszę ale nie dlatego że jakoś mi się nie chce, ale dlatego że psychicznie nie daję rady ogarnąć teraz tego tematu i podziwiam was wszystkie, które tam wchodzicie bardzo, bo dla mnie chwilowo przynajmniej do porodu ten temat będzie przypominał bolesne wspomnienie moich dwóch strat. Chciałabym wesprzeć aniołkowe mamy bo przypominam, ze my też nimi jesteśmy ale nie daję sobie później sama rady ze sobą, dlatego piszę tutaj
a mi to jest bez różnicy, czy ktoś tu wchodzi czy nie, bo i tak podczytuję co się u kogo dzieje, a mam też inne fora ale szkoda, ze czasem tutaj na forum, gdzie od 2009 roku jestem nie mogę się pożalić albo pochwalić, bo i tak nie ma z kim popisać, no poza wami
a tak w ogóle to zawsze można pisać w dwóch wątkach i trzech ale po co ja to piszę, przecież to wiecie
karollcia33
hej dziewczyny ja tylko na chwilke bo sie zbieram do firmy.
No rzeczywiscie tu pustki ostatnio ale to moze ze pogoda taka i mniej nas siedzi przed kompem?
U mnie ok.Mała daje mi ostro popalić.Wczoraj na końcowym wystepie tymka w przedszkolu tak dawala mi po zebrach ze spokojnie krecic nie moglam.Ale to dobrze znaczy ze z malutka wszystko ok.wizyta we wtorek.Juz ostatnia w Wawie.
a potem to juz tylko z górki do porodu.
pozdrawiam
No rzeczywiscie tu pustki ostatnio ale to moze ze pogoda taka i mniej nas siedzi przed kompem?
U mnie ok.Mała daje mi ostro popalić.Wczoraj na końcowym wystepie tymka w przedszkolu tak dawala mi po zebrach ze spokojnie krecic nie moglam.Ale to dobrze znaczy ze z malutka wszystko ok.wizyta we wtorek.Juz ostatnia w Wawie.
a potem to juz tylko z górki do porodu.
pozdrawiam
reklama
karollcia no to super, mi mała daje mocniej znać jak i więcej słodkiego powcinam
ty zdążysz drugą wizytę zaliczyć w ciągu miesiąca zanim ja swoją po miesiącu
odebrałam wyniki z tarczycy, niestety tak jak się spodziewałam, mam niedoczynność tarczycy, teraz muszę w poniedziałek do endo zadzwonić i pewnie przepisze mi eutyrox, no nic jak trzeba to trzeba, ważne żeby małej się nic nie stało
ty zdążysz drugą wizytę zaliczyć w ciągu miesiąca zanim ja swoją po miesiącu
odebrałam wyniki z tarczycy, niestety tak jak się spodziewałam, mam niedoczynność tarczycy, teraz muszę w poniedziałek do endo zadzwonić i pewnie przepisze mi eutyrox, no nic jak trzeba to trzeba, ważne żeby małej się nic nie stało
Podziel się: