reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

ilonka26 - to daj znać co tam lekarz wymyślił.I masz rację z tym, że do 12 tc jest najgorzej jeśli chodzi o tarczycę. Ale chyba warto, żeby jednak do końca ciąży było w normie. Moja pani doktor była przeczulona na tym punkcie:)Ja zresztą też:) Ale ja ogólnie z tych przewrażliwionych jestem.

reklama
w sumie ja to bym pewnie panikowała na maksa, ale już ostatnio jak miałam fT4 blisko normy to endo mnie uspokajał, ze najważniejsze że do 12tc tarczyca nie świrowała i tego się trzymam, tak czy siak dopiero pod koniec tygodnia mnie skonsultuje, bo zawsze w poniedziałki dzwonię i podaję wyniki sekretarce, a endo pod koniec tygodnia oddzwania

ja np czytam tutaj a nie cpp.bo tak jak Magnusik napisala ciezko być na bierząco.skoro mówicie,ze tam dużo cięzaróweczek a nie przechodzą tutaj:( będę musiała tam zajrzeć bo ciekawa jestem któej udało się.kibicuję wszytskim w końc każda z nas tam pozbierała się po stracie i znalazła siły do walki o dzidziusia

co do tarczycy nie wypowiadam się bo nie znam się kompletnie na tym,ja robiłam badania przed ciążą

Witajcie Piłeczki:)!
Ja, tylko na chwilkę wpadłam, żeby się pochwalić. Pokrzywa działą rewelacyjnie, wyniki mojej morfologii po raz pierwszy ruszyły w górę. Hemoglobina zaczęła rosnąć :) Dziś mam wizytę kontrolną i już się stresuję. Poza tym wczoraj pierwszy raz kupiłam całą reklamówę ciszków dla maleństwa. Z jednej strony czułam radość w sercu, a z drugiej Wielki żal i smutek...Kupiłam m. in bluzeczke z napisem młodszy braciszek, tylko że na niego z nami miała czekać jego starsza siostrzyczka:(

tymirko kciuki za wizytę zaciśnięte bardzo mocno, ale na pewno wsio ok będzie :) mi kilka ciuszków ( ponoć rewelacyjnych) koleżanka przywiezie w tym tyg z UK, poza kłaczkowymi paputami to moje pierwsze zakupy :)

tymira cieszę się bardzo, ze hemoglobina podskoczyła :happy: kciuki rzecz jasna trzymam za wizytę ale będzie na pewno dobrze!!
mój mąż jak ostatnio odwiedziliśmy 5-10-15 kupił małej pajaca, a ja nie umiałam się powstrzymać i zamówiłam alle 3 body z długim rękawem i 3 półśpioszki, wrzucam lin, szczególnie ten komplet 3 body opłaca się :
62 3szt za 24,90 NOWE body długi rękaw DISNEY 0-3M (1653320317) - Aukcje internetowe Allegro chłopiece też są
***EWA***__PÓŁŚPIOCHY bezuciskowe __ŁATEK__ 62 (1668316766) - Aukcje internetowe Allegro

magnusik jak przywiezie ci koleżanka ciuszki to musisz nam się pochwalić nimi :) ja mam tylko na razie te o których napisałam, al muszę przyznać, że jak raz się coś kupi to później wpada się w wir, na szczęście jeszcze umiem się pohamować :)

a ja wczoraj przedzwoniłam do endo, ma się odezwać do końca tygodnia, a w piątek mam wizytę u gina i usg 3d/4d

Witajcie Piłeczki:)!
Ja, tylko na chwilkę wpadłam, żeby się pochwalić. Pokrzywa działą rewelacyjnie, wyniki mojej morfologii po raz pierwszy ruszyły w górę. Hemoglobina zaczęła rosnąć :) Dziś mam wizytę kontrolną i już się stresuję. Poza tym wczoraj pierwszy raz kupiłam całą reklamówę ciszków dla maleństwa. Z jednej strony czułam radość w sercu, a z drugiej Wielki żal i smutek...Kupiłam m. in bluzeczke z napisem młodszy braciszek, tylko że na niego z nami miała czekać jego starsza siostrzyczka:(

super ze hemoglobina ruszyła. Trzymam kciuki za wizytę.
Z ciuszkami narazie się czają. Śledzę aukcje na allegro , niesmialo wpadam do sklepów, ale jeszcze nic nie kupiłam, czekam az minie 21tc

ilonka26, słodkie te bodziaki i tanie

Ja bylam wczoraj u gina, będzie chłopiec, przytyłam moje zgubione 5kg i od teraz oficjalnie mogę zacząć liczenie ciążowych kilogramów
Łozysko mam przodujące, pozostaje nadzieja, ze sie łaskawie podniesie
Synus ok, jedyne co pamiętam z mierzenia to główka 41mm
Zdjęc nie chcialam, boję się chyba..

Buziaki w brzuszki!:rofl2::rofl2::rofl2:

Tymira - super wieści, trzymam kciuki za wizytę, gratuluję pierwszych zakupów
Magnusik - pochwalić się musisz koniecznie co tam koleżanka dla Ciebie ma
Ilonka26 - szalej, bodziaki i półśpiochy super
Emy - gratuluję Synka, trzymam kciuki by na serduszku choć ździebko lżej było

Mogę Wam podpowiedzieć, że bardzo dobre gatunkowo ciuchy są w Lidlu firmy Lupilu - naprawdę polecam.

reklama
Do góry