Ops... Ilonka, wspolczuje schodow, ale... To jest producent?? Ok. Kiedy wyslalas maila z ponagleniem, po ktorym sprzedajaca odpowiedziala Ci, ze ma tydzien na wyslanie? Na ile data pokrywa sie z czasem, w ktorym rzekomo popsula sie maszyna? Pytania do tej pani: Jesli powinnas otrzymac maila z wytlumaczeniem tydzien temu, to dlaczego go nie dostalas? Kiedy z takim razie otrzymasz zakupiona sukienke? Spytalabym i po odpowiedzi podjela decyzje czy czekam, czy zadam zwrotu pieniedzy. I oczywiscie na wszelki wypadek zachowujesz cala korespondencje. W mojej utarczce z babsztylem na Alle, mozliwosc przytoczenia jej wypowiedzi z konkretnymi datami byla calkiem przydatna. No i gdyby sprawa oparla sie o policje (odmowa zwrotu kasy ze strony sprzedawcy), print screeny sa dowodem. Zgloszenie do Allegro swoja droga, ale jeszcze nie teraz - wczesniej wyczerpujesz mozliwosci wlasne, czyli czekasz, jesli masz dosc czekania, zadasz zwrotu kasy. W razie problemow z JAKIMKOLWIEK rozwiazaniem sytuacji, zawiadamiasz Adminow, ktorzy i tak maja t w d... Jesli to duzy sprzedawca, maja z tego kase i zapomnij zeby go zablokowali. "Moja" cwaniara, mimo licznych komentarzy negatywnych wlasnie typu ze kase dostala, towaru nie wysyla, kasy nie chce oddac tylko pyskuje, nadal ma sie dobrze na portalu.
Poczytalam negi tej firmy. Hmm... Nie ma wiele, ale czesto problem z przesylka.
"Moja" zolza to PHU_GALASSIA - zdecydowanie nie polecam. Zagladnelam na jej konto - uuu... sporo ludzi sie od tamtego czasu na nia nacielo.
Poczytalam negi tej firmy. Hmm... Nie ma wiele, ale czesto problem z przesylka.
"Moja" zolza to PHU_GALASSIA - zdecydowanie nie polecam. Zagladnelam na jej konto - uuu... sporo ludzi sie od tamtego czasu na nia nacielo.
Ostatnia edycja: