reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
To jakieś ekstra skarpety kupiłaś :) My mamy co chwilę nowe. No to ja zmierzę jak do domu wrócę z ciekawości, bo póki co to stacjonujemy w Poznaniu do soboty.

Ilonka, przyjmujac ze mogla wyslac sukienke w poniedzialek, to do jutra ew. dalabym jej czas. Potem spytalabym delikatnie co z moja sukienka, a po otrzymaniu przesylki sprawdzila date nadania. Cos faktycznie dlugo z ta wysylka schodzi. Wkurzac sie nie ma co... Szkoda nerwow.
Just, juz spokojnie - paputy sie robia, najwyzej beda ciut wieksze, ale przeciez zaklada sie je na jakies spioszki, wiec spoko. Mam juz 2 pary - granatowe i czerwone - a mam jeszcze roz, niebieski i pastelowa zielen. Coz - jest szansa, ze Jajko bedzie lepsze od Imeldy Marcos.:-D

Jestem Kaira jak zawsze odzywam sie wezwana, czasu coraz mnej a pracy jeszcze troche zostało.
Wczoraj na wizycie ustaliliśmy datę porodu na 26 czerwca jeszcze kilka drobnych spraw muszę pozałatwiać. Seba jest coraz większy teraz waży 2100 mam nadzieję, że dobije do 3000 poród będę mieć w 38 tygodniu lekarka nie chce czekać. Moje dziecko do tej pory było grzeczne i siedziało sobie od 24 tygodnia a tu wczoraj niespodzianka cwaniaczek mały sie obrócił zobaczymy jeśli tak zostanie to poród będzie wywoływany.
Pozdrawiam i trzymam mocno &&&& za wszystkie nasze dzieciaczki te malutkie i te większe.

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010

kasiawd- 26 czerwca powiadasz?piekna data.(mam w ten dzien urodziny)Napewno mały przybierze jeszcze na wadze.
No ja tez bede miala wywolywany poród ale date będe znala w lipcu.
życzę szczęśliwego rozwiazania.
ilonko- jak zdrówko?
A nie pisalam ale odebralam wyniki cytologii u nas juz nie ma grup tylko pisze czy prawidlowa czy nie.i u mnie jest wszytsko w porzadku.
Teraz nie mam zadnych badan dopiero na nastepnej wizycie dostane.
ale wszytsko jest jak w najlepszym porzadku.
Zadanie domowe odrabial i rozmawawiam o tym zeby sluchala pana doktora.no zobaczymy za pare dni czy to poskutkuje.
milego dnia

reklama
kłaczek napisałam wczoraj do kobiety zapytanie czy wysłała mi sukienkę i poprosiłam o dowód zakupu, ta dziś mnie od rana wku.... bo napisała mi, że maszyna dziewiarska im się zepsuła i jeszcze sukienka nie poszła i takiego maila na pewno powinnam otrzymac tydzień temu. No czujesz to?? Wysłałam jej maila, ze ma szansę dziś wysłać sukienkę i tak, zeby była do końca tygodnia, bo zapłąciłam za kuriera, więc przesyłka idzie 1 dzień a jak nie zgłaszam to do allegro. Wg mnie babka się miesza w zeznaniach i wyłudziła ode mnie pieniędzy, pewnie nie ma tego koloru kiecki, albo w ogóle nie ma kiecki i bryluje w kłamstwach. Co mam z takim czymś zrobić?

karollcia
no to cieszę się niezmiernie, ze cytologia oki :)

kasiawd ty żyjesz :-)nie no żartuję, ale za często się nie pojawiasz, ale rozumiem, każdy ma swoje sprawy :-)
no i kochana za równiutki miesiąc będziesz miała swój skarb przy sobie :)

a u nas dziś na 20:40 wizyta, na reszcie. Bardzo proszę o kciuki, trochę się wczoraj wystraszyłam wieczorem, bo brzuch mnie zaczął na dole mocno ciągnąć, nie umiałam się ruszyć, na szybko wzięłam 2 no-spy i leżałam, dziś brzuch jest tkliwy. Kurcze czy wszystkie takie strachy muszą się trzymać mnie :/ Chwilami mam już załamkę :/

Do góry