reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Agniesia82 - a to idziesz równo jak ja, waga startowa 81 kg, w ciąży + 19, waga sprzed ciąży odzyskana szybko, gorzej z tymi nadprogramowymi, ale skoro zaraz mam być w ciąży ponownie to potem będę tak zrzucać na serio serio :-p I pakuj się!
Maruszka9 - trzymam mocno kciuki za wizytę!

Ja witaminy w ciąży brałam jak sobie o nich przypomniałam ;-)

ja bralam vitaminer prenatal
suwaczki mkna jak szalone zanim sie obroicie beziecie tulic swoje skarby :-)
Martusionek moje tsh to 0.086 :eek:

Ostatnia edycja:
Alicja u mnie endokrynolog powiedziała że taki wynik jest ok. tylko dawkę mam zmniejszać bo brałam 150. myślę że to sprawa porodu.
Ale jak twój synuś pięknie trzyma główkę! BRAWO!!!!

co do tabletek to ja biore femibion nantal 2 i do tego biofer folik, bo hemoglobina niska.

dziewczyny jak to jest z tymi ruchami?? bo ja to już wariuję na maksa!!! coś czułam... a teraz jakoś ciszo, jakby słabiej sama już nei wiem, chciałabym dostawać takie normalne kopniaki żeby juz nie schizować... wizyta dopiero 23 maja albo 26 maja, nie wiem która data będzie dla mnie szczęśliwsza ( pierwsza to moje urodziny, a druga wiadomo- dzień matki)

a co do wagi to ja też już mam 5 kg na plusie :D aż się boję co będzie dalej :) dziś kupiłam stanik, bo miałam tylko 1 w rozmiarze 75D, normalnie nosiłam 70D lub 75C, a teraz mierzyłam 70E i 75D. Ciężko będzie jak tak dalej pójdzie..

reklama
Magnusik spokojnie z tymi ruchami dzicia jeszcze mała ja na początku czułam takie psztryczki ale też nie zawsze , jak maluszek się okręcił to też nic więc się nie denerwuj a konkretne kopniaczki jeszcze będą. A u ciebie suwak już na połowie prawie oby tak dalej:tak:

Ja biorę witaminy femibion 2

Ilonko ale femibion natal classic jest do 12 lub 13 tygodnia potem jest femibion 2 a ten już jest droższy bo u mnie w aptece kosztuje ok 65 zł

Karolciu karmienie to każdego indywidualna sprawa więc też cie nie będę potępiać ja też chce karmić piersią ale zobaczymy jak to wyjdzie

Ostatnia edycja:
Do góry