reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Agniesia- tak jak Ewelina napisala co do wagi to trzeba rac poprawke to nie jest dokladne, wiec tym sie nie przejmuj.
Ewelina- to dobrze ze jestes spokojna ja jak rodzila Tymka to by lam bardzo dobrze nastawiona psychicznie przez moja polozna i miedzy skurczami jeszcze jadłam szarlotkę.Grunt to spokój bedzie ok.
Oj ja tez juz bym chciala tulic malenstwo.ale to jeszcze troche.

reklama
Witam kochane co do wagi o naprawdę z przymrużeniem Lena miał być wielkoludem a urodziła sie calineczka:) Agniesiu jeszcze troszkę i zobaczysz swego skarbka:)
Ewelinko-kochana ty już na końcowce zaciskam &&& za spokojne rozwiązanie
Co do zakupów ja Lenie kupiłam po 24 tyg jedne śpioszki resztę dostałam, połowę rzeczy nawet nie ubrałam.Nie kupowałam bo tyle razy straciłam aniołki że zaparłam sie i nic nie kupiłam.
Karolciu cieszę się ze będzie Amelka - Melka nad nią czuwa codziennie:)
Cati joga supe sprawa dla wyciszenia :) I ty już 25 szok kiedy to przeleciało???
Kasiuwd jak maluszek??????
Ilonko jak brzusio czujesz kopniaki??
Kłaczku jak zimorodek
Caluje Was brzuchatki!!!

Cześc dziewczynki! Zadomowiłam się na Ciąży po poronieniu, tu Was podczytywałam, ale bałam się pisać, bałam się, że znów może coś się stać. Cały czas odczuwam lęk, ale chciałabym także choc trochę cieszyć się drugim maleństwem, które nie jest niczemu winne. Moja pierwsza córeczka urodziła się w 24tc.przez cc. Drugą ciąże przechodzę zupełnie inaczej, czuję się dobrze mimo nasilającej się anemii ostatnio także w moczu wyszły mi bakterie :wściekła/y:

Tymira, witaj na wątku, zostań z nami...
Wiem, że ciężko jest myśleć pozytywnie po stracie, ale postaraj się choć trochę wyciszyć i uwierzyć w swojego Szkraba w brzuszku. Zarówno Ty, jak i "ono" tego potrzebujecie - wiary, siły i dużo spokoju - tego Ci życzę*

Kaira, dziękuję Słońce*

tymira- witaj kochana:)będzie dobrze/No ja już wiem ze bedzie córcia i tobie tego życzę.Ja tez miałam bakterie w moczu i leukocytów bardzo duzo.ale juz je pogoniłam,A berzerz żelazo?ja biore tendyferon fol prawie od samego poczatku bo tez mialam niska hemoglobine a teraz ostatnie wyniki wyszly mi ksiazkowe az sie doktorek zdziwlil ze wszystko tak sie unormowalo.

Karollciu moja kochana :*:*:* tak bardzo się cieszę,że będzie dziewczynka, my także po cichu o tym marzymy, ostatnio na badaniu dziecko tak leżało, że nic nie było widać, następną wizytę mam 3 czerwca u mnie to będzie coś ok 23tc więc może wtedy się dowiem. W końcu najbliższym powiedzieliśmy, bo były takie upały i nie miałam już sił ukrywać brzuszka pod luźnymi swetrami, a poza tym może podświadomie chciałam także choć trochę wpuścić radości do seca. Ja biorę Ferrum żelazo do żucia.
Ewelinko28 dziękuję Ci za każde ciepłe słowo, które działa jak balsam na moje zbolałe serce:*:*:*

Karollcia, no tej wersji sie trzymam - kiedys musi byc dobrze wiec czemu nie tym razem?
Kaira, Jajko zwane Zimorodkiem powoli zaczyna mi sie mscic na cyckach, czyli chyba ok. W zasadzie gdyby mnie nie zaczely pobolewac piersi to nadal nie czulabym sie w ciazy, mimo peku paskow testowych lezacych na toaletce.:-D

tymira- no moja córcia tez dopiero we wtorek sie ujawniła a tak to wstydziucha była.a teraz to nawet ja sama zobaczylam cipuchę.kochana z całego serca tobie zdrówka i spokoju.no ja mam kolejna wizyte 24 maja, ja chodze co dwa tygodnie max 3 tygodnie a od lipca to najprawdopodobniej bede chodzic co tydzien.

Dziewczyny,

na BB-forum (wątek Kwiecień 2010) jest mała dziewczynka Zosia, która dzielnie walczy z nowotworem złośliwym ( Pomóżmy Zosieńce... )

Może zechcecie jej pomóc, np. oddając krew (szczegóły na blogu)

A może zechcecie jej pomóc, a przy okazji wzbogacić się o fajną kobiecą błyskotkę? Albo szukacie fajnego prezentu na dzień matki - będziecie miały dwa w jednym fajny prezent i dobry uczynek :-) Teraz to już pewnie zastanawiacie się o co mi chodzi ;-)
Dla nich każda złotówka jest ważna, bo Zosia już od długiego czasu choruje, więc jej mama Judyta "mieszka" z małą od ładnych paru miesięcy w szpitalach, w związku z czym nie może iść do pracy. Tato też kokosów nie zarabia. Judyta nie siedzi ze zwieszoną głową i nie czeka na mannę z nieba tylko robi fajną biżuterię, próbki można zobaczyć tu: https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/bizuteria-recznie-robiona-49902/index5.html , z tego co pisała możliwa jest również realizacja indywidualnych pomysłów :-)

Serdecznie polecam (przepraszam za off-topicowy wpis)

reklama
Do góry