reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

dzięki dziewczyny za rady :) wiecie to nie chodzi o to że ja już czuć muszę, szukam po prostu oznak że jest ok i tyle.

Szymek jest cudny!!!!

reklama
Magnusik spokojnie poczujesz juz nie dlugo ja tez sie nie moglam doczekac ale tez jak Agata pisze z epozniej jak poczujesz w cale nie bedziesz spokojniejsza ile razy moj sie nie ruszal a ja tez go prosilam pozniej grozilam ze jedziemy na ip i najczesciej to dzialallo :-)
a teraz trzeba nosic na rekach wlasnietesciowa go dynda na rekach a juz wazy swoje hhehehe :-) dzisiaj mega maruda bo spi tylko po pol h

Dziewczynki potrzebuję pomocy !!!
Czy któraś z was jest matematykiem ,lub ma kontakt z dobrym matematykiem.
Potrzebuję pilnie się skontaktować jeszcze dziś .:tak::-):-)
Ruszcie głowami plizzz.
Jestem nawet w stanie zapłacić za konsultacje byle dziś .
PILNE !!! :rofl2::rofl2::rofl2:

Jankesowa a jak tam maluszek? Daje Ci w nocy trochę pospać? A co z karmieniem? Masz pokarm?
Kurczę ale się dopytuję, sorki.

zjolu dobrze ze pytasz :tak: maluszek ogolnie grzeczny w nocy budzil sie o 24,3,5,7 czyli nie tak zle tylko wczoraj plakal od 22 do 24 chyba go brzuszek bolal a potem jak zasnal o 24 to spal do 5 rano. Mleko mam wszystko sie juz dopasowalo, w dzien tez nie moge narzeczkac tfu tfu zebym nie wykrakala. a jak u was kiedy staranka??

No cóż, tak myślałam, że pokarm przyjdzie. Ja też miałam małe problemy i pamiętam, że przystawiałam małego do piersi, chociaż niewiele w niej było i piłam hektolitry bawarki i jakoś poszło :)
U nas staranka można by powiedzieć, niezobowiązująco ale w toku. W zeszłym miesiącu podjęliśmy decyzję, że nie będziemy się już zabezpieczać ale też nie będziemy specjalnie polować na dni płodne i tak już jeden cykl za nami a drugi przed nami. Trzeba próbować.
Pozdrowionka

reklama
Cześć Kochane:-)

melduję się, że już jesteśmy w domciu:tak:
Jak się trochę ogarnę, to wpadnę i napiszę cosik więcej;-)

a oto nasz wyczekiwany Synuś

Ostatnia edycja:
Do góry