reklama
Alicja1985
Fanka BB :)
Magnusik spokojnie poczujesz juz nie dlugo ja tez sie nie moglam doczekac ale tez jak Agata pisze z epozniej jak poczujesz w cale nie bedziesz spokojniejsza ile razy moj sie nie ruszal a ja tez go prosilam pozniej grozilam ze jedziemy na ip i najczesciej to dzialallo :-)
a teraz trzeba nosic na rekach wlasnietesciowa go dynda na rekach a juz wazy swoje hhehehe :-) dzisiaj mega maruda bo spi tylko po pol h
a teraz trzeba nosic na rekach wlasnietesciowa go dynda na rekach a juz wazy swoje hhehehe :-) dzisiaj mega maruda bo spi tylko po pol h
Dziewczynki potrzebuję pomocy !!!
Czy któraś z was jest matematykiem ,lub ma kontakt z dobrym matematykiem.
Potrzebuję pilnie się skontaktować jeszcze dziś .:-):-)
Ruszcie głowami plizzz.
Jestem nawet w stanie zapłacić za konsultacje byle dziś .
PILNE !!!
Czy któraś z was jest matematykiem ,lub ma kontakt z dobrym matematykiem.
Potrzebuję pilnie się skontaktować jeszcze dziś .:-):-)
Ruszcie głowami plizzz.
Jestem nawet w stanie zapłacić za konsultacje byle dziś .
PILNE !!!
wiolka_1982
Fanka BB :)
as-moj szwagier jest matematykiem
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Mamo sówko!!!! już niedługo kolejny suwaczek!!!!
Agatko bardzo, ale to bardzo bym chciała
zjolu dobrze ze pytasz maluszek ogolnie grzeczny w nocy budzil sie o 24,3,5,7 czyli nie tak zle tylko wczoraj plakal od 22 do 24 chyba go brzuszek bolal a potem jak zasnal o 24 to spal do 5 rano. Mleko mam wszystko sie juz dopasowalo, w dzien tez nie moge narzeczkac tfu tfu zebym nie wykrakala. a jak u was kiedy staranka??
No cóż, tak myślałam, że pokarm przyjdzie. Ja też miałam małe problemy i pamiętam, że przystawiałam małego do piersi, chociaż niewiele w niej było i piłam hektolitry bawarki i jakoś poszło
U nas staranka można by powiedzieć, niezobowiązująco ale w toku. W zeszłym miesiącu podjęliśmy decyzję, że nie będziemy się już zabezpieczać ale też nie będziemy specjalnie polować na dni płodne i tak już jeden cykl za nami a drugi przed nami. Trzeba próbować.
Pozdrowionka
U nas staranka można by powiedzieć, niezobowiązująco ale w toku. W zeszłym miesiącu podjęliśmy decyzję, że nie będziemy się już zabezpieczać ale też nie będziemy specjalnie polować na dni płodne i tak już jeden cykl za nami a drugi przed nami. Trzeba próbować.
Pozdrowionka
reklama
Podziel się: