reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

dzięki dziewczyny za rady :) wiecie to nie chodzi o to że ja już czuć muszę, szukam po prostu oznak że jest ok i tyle.

Szymek jest cudny!!!!

reklama
Magnusik spokojnie poczujesz juz nie dlugo ja tez sie nie moglam doczekac ale tez jak Agata pisze z epozniej jak poczujesz w cale nie bedziesz spokojniejsza ile razy moj sie nie ruszal a ja tez go prosilam pozniej grozilam ze jedziemy na ip i najczesciej to dzialallo :-)
a teraz trzeba nosic na rekach wlasnietesciowa go dynda na rekach a juz wazy swoje hhehehe :-) dzisiaj mega maruda bo spi tylko po pol h

Dziewczynki potrzebuję pomocy !!!
Czy któraś z was jest matematykiem ,lub ma kontakt z dobrym matematykiem.
Potrzebuję pilnie się skontaktować jeszcze dziś .:tak::-):-)
Ruszcie głowami plizzz.
Jestem nawet w stanie zapłacić za konsultacje byle dziś .
PILNE !!! :rofl2::rofl2::rofl2:

Jankesowa a jak tam maluszek? Daje Ci w nocy trochę pospać? A co z karmieniem? Masz pokarm?
Kurczę ale się dopytuję, sorki.

zjolu dobrze ze pytasz :tak: maluszek ogolnie grzeczny w nocy budzil sie o 24,3,5,7 czyli nie tak zle tylko wczoraj plakal od 22 do 24 chyba go brzuszek bolal a potem jak zasnal o 24 to spal do 5 rano. Mleko mam wszystko sie juz dopasowalo, w dzien tez nie moge narzeczkac tfu tfu zebym nie wykrakala. a jak u was kiedy staranka??

No cóż, tak myślałam, że pokarm przyjdzie. Ja też miałam małe problemy i pamiętam, że przystawiałam małego do piersi, chociaż niewiele w niej było i piłam hektolitry bawarki i jakoś poszło :)
U nas staranka można by powiedzieć, niezobowiązująco ale w toku. W zeszłym miesiącu podjęliśmy decyzję, że nie będziemy się już zabezpieczać ale też nie będziemy specjalnie polować na dni płodne i tak już jeden cykl za nami a drugi przed nami. Trzeba próbować.
Pozdrowionka

reklama
Cześć Kochane:-)

melduję się, że już jesteśmy w domciu:tak:
Jak się trochę ogarnę, to wpadnę i napiszę cosik więcej;-)

a oto nasz wyczekiwany Synuś

Ostatnia edycja:
Do góry