reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Kciuki jak zwykle się przydają :tak:Jestok, tylko muszę się oszczędzać. :tak:

13x13 Agatka, co slychać, jak się czujecie, Alicja ma już ponad rok :szok: czas pędzi. Możesz pokazać jakieś zdjęcie wasze aktualne ?

reklama
martusionek dzięki za pocieszenie :) z resztą ja stwierdziłam, że dam radę przeżyć wszystko byle dziecku było dobrze :tak:

Agatko słońce, gdzie ty byłaś jak cię nie było :) Pochwal nam się roczną już Alicją :)

kurcze co raz bardziej się stresuję :/ idę na spacer może mi się na chwilkę uda zapomnieć ;-)

Witam
Agnieszko Ilonko CZekam na same dobre wieści z wizyt!!!!
Aguś ty już 34 tydzień kiedy to przeleciało SZOK!!!!!!!!!!
Ewelinko jeszce troszkę i ty
Karolciu jak sie czujecie????
Ilonko w Lipcu wracam do 26 maja mam macierzyński:( potem urlopy.
A co do bóli to właśnie uroki ciąży faktycznie koło 24 się skończyły bóle miednicy a zaczęły całego ciała hahhahahahhahaha
Zjola a może jednak to jest to ........ a jak nie to będzie następnym razem!

zjola uda się następnym razem albo kolejnym ale się uda :) &&&&&

u mnie ok, serducho bije, Mały rośnie, następna wizyta jakoś po 20 maja i wtedy umówię się na połówkowe usg. A tak w ogóle to dobija mnie ludzka beszczelność, najbardziej to rodziny tzn. mało rozumnych ( delikatnie mówiąc) cioć, wujków itp. W pierwszej ciąży wiedzieli wszyscy. teraz najdłużej jak sie dało miał nie wiedzieć nikt, do godziny 15.30 nawet nie wychodziłam z domu, bo po co miałam się tłumaczyć czemu nie jestem w pracy. Najlepsza koleżanka, bliscy znajomi dowiedzieli się kilka dni temu i nie mieli pretensji, mówili że się domyślali, ale przez chwilę nie dali mi odczuć, nie było zbędnych pytań itp.... A dziś kuzynka zobaczyła mnie w samochodzie, jechałam powoli po parkingu zaczeła machać krzyczeć że gratuluje....ja pytam czego, a ona no jak to ze jej mama jej pwoiedziała i jeszcze hamsko łape mi przez szybę wsadziła i po brzuchu zaczeła głaskać. Wyprowadziło mnie to z równowagi. Zero kultury, wyczucia... jak widzę że ktoś nie chce o czymś rozmawiać to zmieniam temat... ehhhh. wyżaliłam się ale nosi mnie normalnie!!!!!!!!!!

Witam kochane
Przepraszam ze nie odpowiadam ale wpadłam tylko na chwilke
Czuje sie dobrze rzucho rosnie.Jesteśmy jeszcze z małym u rodzicó.Korzystamy z urokow Borów Tucholskich.Pogoda nam dopisuje.
Do wawy wracamy w środę alo w czwartek jeszcze nie wiem.
Jak wróće to wstawie zdjecie brzuszka:)
Trzymam kciuki za wizyty
buziaki

reklama
Witam,

Agata
, dziękuję bardzo!

Jankesowa, Syn Słodziak :-)

Kaira, szczerze, to czasem do mnie nie dociera, że niedługo będę rodzić :-D

Miłego dnia dziewczynki*

Do góry