reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Ilonko, dokładnie
zaraz mi odbije i zacznę odliczać godziny
super, że wyniki w normie
Wyśpij się i odpocznij ile wlezie, bo potem będzie naprawdę kiepsko. A jak nie to chociaż zrelaksuj się.:-):-)
Agniesia82
najważniejsze jest życie
Zjola - nie teraz to następnym razem, trzymam kciuki
Ewela - trzymaj do końca maja, bo ja po tobie ;-)
Ewcia - 4 dni, to szok, tobie to dopiero zlecialo, co nie?
Lilijanka- ale fajnie, że zaglądasz, pozdrawiam cię serdecznie
A ja prosżę o kciuki, dziś wizyta i sprawdzamy czy pessar trzyma i czy szyjka się nie skraca.
Ewela - trzymaj do końca maja, bo ja po tobie ;-)
Ewcia - 4 dni, to szok, tobie to dopiero zlecialo, co nie?
Lilijanka- ale fajnie, że zaglądasz, pozdrawiam cię serdecznie
A ja prosżę o kciuki, dziś wizyta i sprawdzamy czy pessar trzyma i czy szyjka się nie skraca.
Ilonko co się odwlecze, to nie uciecze A dla Ciebie przesyłam kciuki na 20-tą &&&.
Ewciu dla ciebie też kciukasy na 1-ego &&&. To bardzo mistyczny dzień Beatyfikacja Jana Pawła II, święto pracy i w tym wszystkim Twój Mikołajek :-)
Agniesiu nie może być inaczej :-)
Ewciu dla ciebie też kciukasy na 1-ego &&&. To bardzo mistyczny dzień Beatyfikacja Jana Pawła II, święto pracy i w tym wszystkim Twój Mikołajek :-)
Agniesiu nie może być inaczej :-)
ewelina28
Dum Spiro Spero...
EWCIA, to już czekam z niecierpliwością :-)
AGNIESIA, na Twój wzgląd, ściskam uda i poczekam do końca maja I &&& za wizytę!
ZJOLA, nie ten cykl, to kolejny ;-) W końcu się uda!!!
ILONKO, liczyłam, że więcej mnie przybędzie...ale i tymi kg się cieszę, jak nie wiem co ;-)
Wróciłam z ogrodu opalona na czekoladkę....jest cudnie! Dziś obiadek na bank będzie konsumowany w ogrodzie :-)
AGNIESIA, na Twój wzgląd, ściskam uda i poczekam do końca maja I &&& za wizytę!
ZJOLA, nie ten cykl, to kolejny ;-) W końcu się uda!!!
ILONKO, liczyłam, że więcej mnie przybędzie...ale i tymi kg się cieszę, jak nie wiem co ;-)
Wróciłam z ogrodu opalona na czekoladkę....jest cudnie! Dziś obiadek na bank będzie konsumowany w ogrodzie :-)
Ewelinka to zazdroszczę, że masz możliwość zjeść w ogrodzie też bym z chęcią wykorzystała pogodę
a co do wagi to przybrałaś tyle ile dla ciebie trzeba i ciesz się
Agniesia trzymam kciuki, ale wierzę że na pewno będzie dobrze
Ewcia możesz odliczać i godziny, bo to praktycznie w najgorszym wypadku 72h
mam pytanko, dziewczyny macie czasami bóle kości ogonowej albo spojenia?? pytam bo czasem mam po lewej stronie kości ogonowej bóle i czasem aż czuję ścierpniętą nogę i pośladek
a co do wagi to przybrałaś tyle ile dla ciebie trzeba i ciesz się
Agniesia trzymam kciuki, ale wierzę że na pewno będzie dobrze
Ewcia możesz odliczać i godziny, bo to praktycznie w najgorszym wypadku 72h
mam pytanko, dziewczyny macie czasami bóle kości ogonowej albo spojenia?? pytam bo czasem mam po lewej stronie kości ogonowej bóle i czasem aż czuję ścierpniętą nogę i pośladek
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ilonka, mnie bolał krzyż, kość ogonowa i spojenie, także to norma. Wsio się naciąga, więc ma prawo pobolewać tu i ówdzie, ale powiem Ci jedno - będzie coraz gorzej ;-)
ło matko to muszę się przyzwyczajaćIlonka, mnie bolał krzyż, kość ogonowa i spojenie, także to norma. Wsio się naciąga, więc ma prawo pobolewać tu i ówdzie, ale powiem Ci jedno - będzie coraz gorzej ;-)
martusionek
Fanka BB :)
Ilonko a dla pocieszenia dodam że w okolicach 26 t.c powinno przejść ja chodziłam na kolanach po podłodze tak mnie bolało więc to norma. I trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&&&&
reklama
Agnieszka jaki piękny suwaczek!!!!
Ewelina jak pięknie!!!!
Ewcia....
możecie mi wierzyć albo i nie ale się poryczałam
Jak pięknie jest patrzyć na to szczęście które właśnie się dzieje!!!
Jestem przy Was myślami ale nie myślałam że widok tak pędzących suwaczków tak mnie rozbroi!!!
Bardzo bardzo się cieszę i życzęduuuużo wszystkiego co najlepsze!!!!
Ewelina jak pięknie!!!!
Ewcia....
możecie mi wierzyć albo i nie ale się poryczałam
Jak pięknie jest patrzyć na to szczęście które właśnie się dzieje!!!
Jestem przy Was myślami ale nie myślałam że widok tak pędzących suwaczków tak mnie rozbroi!!!
Bardzo bardzo się cieszę i życzęduuuużo wszystkiego co najlepsze!!!!
Podziel się: