reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witajcie
Ewuniu już nie mogę się doczekać Twego skarba o pięknym imionku:))))Zaciskam kciuki żeby wczesniej nie pocisło, tylko spokojnie w terminie. Zbieraj siły na "po cc" i głowa do góry zaczynam odliczanie:)))
Ilonka &&&&&& za wizytkę
Całuje wszystkie mamuśki!!!!
Zjolu żeby @ nie przyszła!!!!!!
U nas ok mała superaśna już wiem co to znaczy ta matczyna miłość:)Dni nam szybko mijają, za niedługo do pracy Lenka waży już 6 kg i jest cudowną marudą bo chyba żabki idą.

Czesc Dziewczynki,

Jankesowa - witajcie w domku:-D Trzymam kciuki zeby z karmieniem wszystko sie unormowalo.
Ewcia - super wiesci, bardzo ladna data na urodzinki synusia :-)
Ilonka - na wizycie wszystko bedzie dobrze :tak:, trzymam kciuki.
Ewelinka - juz Ci duzo nie zostalo, suwaczek mknie az trudno uwierzyc. A te 7kg - to Ty od poczatku ciazy tylko tyle przytylas???

Pozdrowionka dla wszystkich.

Witam,

EWCIA, SZOK!!!!!!!!!!!!!!! Toż pierwszy jest w niedzielę!!!!!!!!!!!!!! Zazdraszczam :-D i liczę, wiesz, na sms-ka ;-)

CATI, tak, od początku ciąży utyło mi się 7 kg, z czego 1kg to chyba święta, bo dziś z rana się ważyłam i wyszło 6 :-D

ILONKA
, nic się nie stresuj żabo jedna! Wszystko jest i będzie dobrze!

ZJOLA, nadal cichaczem &&&&&&&&

Dziewuszki, ja wczoraj dzwoniłam do swojej położnej, która będzie przy porodzie i powiem Wam jedno - raptem wszystkie bóle i skurcze ustały hahaha
Chyba zaczynam mieć "pietra" lalalala
Milutkiego dnia*

Lili i prawie na moje:-D

Kaira, no mam nadzieję, że do niedzieli Mikoś posiedzi
sam doktorek stwierdził, że raczej urodzić nie powinnam choć wiadomo, że z porodem różnie bywa...
ale na dzień wczorajszy wsio miałam pozamykane i szyjka 25 mm więc damy radę :))

Ewelcia,
no ba! Pewnie, że otrzymasz;-)

Magnusik, fakt fajnie wiedzieć kiedy ten dzień:tak:

Ilonko &&&&& za wizytę :*

Zjola co tam jak tam?:-)Jutro piątek:-p

Resztę Babeczek pozdrawiam

No babeczki u mnie raczej już pozamiatane :(
Wczoraj po południu dostałam plamienia i dzisiaj też mała kropeczka a ja tak zawsze mam przed @. Jutro przyjdzie ta właściwa. Jeszcze w żadnej ciąży nie miałam najmniejszego plamienia, więc raczej nie mam wątpliwości. No cóż nie teraz, to może później. Szykuję się zatem w pełni do sezonu motocyklowego
biggrin.gif

Buziam Was wszystkie moje kochane.

No babeczki u mnie raczej już pozamiatane :(
Wczoraj po południu dostałam plamienia i dzisiaj też mała kropeczka a ja tak zawsze mam przed @. Jutro przyjdzie ta właściwa. Jeszcze w żadnej ciąży nie miałam najmniejszego plamienia, więc raczej nie mam wątpliwości. No cóż nie teraz, to może później. Szykuję się zatem w pełni do sezonu motocyklowego
biggrin.gif

Buziam Was wszystkie moje kochane.

a już miałam nadzieję:-:)-:)-:)-(

reklama
qurde napisałam posta i mi go zeżarło :/

zjola, szkoda słońce, ale zobaczysz ujrzysz dwie kreseczki jak będziesz się tego najmniej spodziewała :)

Ewcia jeszcze tylko 3 dni :)

Gosialew
wszyscy mówią, ze mi suwak mknie, a ja mam odwrotne wrażenie :)

Kaira a kiedy musisz wracać do pracy??

Ewelinka
z ciebie musi być niezła laska, bo tylko w sumie 6 kg masz na plusie, ja dopiero na starcie a już mam 4kg na plusie, cosik szybko mi przybywa :/ ale tym chyba zacznę się martwić po ciąży :)

odebrałam wyniki z krwi i moczu, są w normie, toxoplasmoza ujemna :-)trzymajcie nadal kciuki, mam nadzieje, że nasz dzidziuś jeszcze się nami nie znudził i ładnie sobie rośnie :) byle do 20 :)

Do góry