reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witajcie
Ewuniu już nie mogę się doczekać Twego skarba o pięknym imionku:))))Zaciskam kciuki żeby wczesniej nie pocisło, tylko spokojnie w terminie. Zbieraj siły na "po cc" i głowa do góry zaczynam odliczanie:)))
Ilonka &&&&&& za wizytkę
Całuje wszystkie mamuśki!!!!
Zjolu żeby @ nie przyszła!!!!!!
U nas ok mała superaśna już wiem co to znaczy ta matczyna miłość:)Dni nam szybko mijają, za niedługo do pracy Lenka waży już 6 kg i jest cudowną marudą bo chyba żabki idą.

Czesc Dziewczynki,

Jankesowa - witajcie w domku:-D Trzymam kciuki zeby z karmieniem wszystko sie unormowalo.
Ewcia - super wiesci, bardzo ladna data na urodzinki synusia :-)
Ilonka - na wizycie wszystko bedzie dobrze :tak:, trzymam kciuki.
Ewelinka - juz Ci duzo nie zostalo, suwaczek mknie az trudno uwierzyc. A te 7kg - to Ty od poczatku ciazy tylko tyle przytylas???

Pozdrowionka dla wszystkich.

Witam,

EWCIA, SZOK!!!!!!!!!!!!!!! Toż pierwszy jest w niedzielę!!!!!!!!!!!!!! Zazdraszczam :-D i liczę, wiesz, na sms-ka ;-)

CATI, tak, od początku ciąży utyło mi się 7 kg, z czego 1kg to chyba święta, bo dziś z rana się ważyłam i wyszło 6 :-D

ILONKA
, nic się nie stresuj żabo jedna! Wszystko jest i będzie dobrze!

ZJOLA, nadal cichaczem &&&&&&&&

Dziewuszki, ja wczoraj dzwoniłam do swojej położnej, która będzie przy porodzie i powiem Wam jedno - raptem wszystkie bóle i skurcze ustały hahaha
Chyba zaczynam mieć "pietra" lalalala
Milutkiego dnia*

Lili i prawie na moje:-D

Kaira, no mam nadzieję, że do niedzieli Mikoś posiedzi
sam doktorek stwierdził, że raczej urodzić nie powinnam choć wiadomo, że z porodem różnie bywa...
ale na dzień wczorajszy wsio miałam pozamykane i szyjka 25 mm więc damy radę :))

Ewelcia,
no ba! Pewnie, że otrzymasz;-)

Magnusik, fakt fajnie wiedzieć kiedy ten dzień:tak:

Ilonko &&&&& za wizytę :*

Zjola co tam jak tam?:-)Jutro piątek:-p

Resztę Babeczek pozdrawiam

No babeczki u mnie raczej już pozamiatane :(
Wczoraj po południu dostałam plamienia i dzisiaj też mała kropeczka a ja tak zawsze mam przed @. Jutro przyjdzie ta właściwa. Jeszcze w żadnej ciąży nie miałam najmniejszego plamienia, więc raczej nie mam wątpliwości. No cóż nie teraz, to może później. Szykuję się zatem w pełni do sezonu motocyklowego
biggrin.gif

Buziam Was wszystkie moje kochane.

No babeczki u mnie raczej już pozamiatane :(
Wczoraj po południu dostałam plamienia i dzisiaj też mała kropeczka a ja tak zawsze mam przed @. Jutro przyjdzie ta właściwa. Jeszcze w żadnej ciąży nie miałam najmniejszego plamienia, więc raczej nie mam wątpliwości. No cóż nie teraz, to może później. Szykuję się zatem w pełni do sezonu motocyklowego
biggrin.gif

Buziam Was wszystkie moje kochane.

a już miałam nadzieję:-:)-:)-:)-(

reklama
qurde napisałam posta i mi go zeżarło :/

zjola, szkoda słońce, ale zobaczysz ujrzysz dwie kreseczki jak będziesz się tego najmniej spodziewała :)

Ewcia jeszcze tylko 3 dni :)

Gosialew
wszyscy mówią, ze mi suwak mknie, a ja mam odwrotne wrażenie :)

Kaira a kiedy musisz wracać do pracy??

Ewelinka
z ciebie musi być niezła laska, bo tylko w sumie 6 kg masz na plusie, ja dopiero na starcie a już mam 4kg na plusie, cosik szybko mi przybywa :/ ale tym chyba zacznę się martwić po ciąży :)

odebrałam wyniki z krwi i moczu, są w normie, toxoplasmoza ujemna :-)trzymajcie nadal kciuki, mam nadzieje, że nasz dzidziuś jeszcze się nami nie znudził i ładnie sobie rośnie :) byle do 20 :)

Do góry