reklama
K
kaira24
Gość
Witajcie
Ewuniu już nie mogę się doczekać Twego skarba o pięknym imionku)))Zaciskam kciuki żeby wczesniej nie pocisło, tylko spokojnie w terminie. Zbieraj siły na "po cc" i głowa do góry zaczynam odliczanie))
Ilonka &&&&&& za wizytkę
Całuje wszystkie mamuśki!!!!
Zjolu żeby @ nie przyszła!!!!!!
U nas ok mała superaśna już wiem co to znaczy ta matczyna miłośćDni nam szybko mijają, za niedługo do pracy Lenka waży już 6 kg i jest cudowną marudą bo chyba żabki idą.
Ewuniu już nie mogę się doczekać Twego skarba o pięknym imionku)))Zaciskam kciuki żeby wczesniej nie pocisło, tylko spokojnie w terminie. Zbieraj siły na "po cc" i głowa do góry zaczynam odliczanie))
Ilonka &&&&&& za wizytkę
Całuje wszystkie mamuśki!!!!
Zjolu żeby @ nie przyszła!!!!!!
U nas ok mała superaśna już wiem co to znaczy ta matczyna miłośćDni nam szybko mijają, za niedługo do pracy Lenka waży już 6 kg i jest cudowną marudą bo chyba żabki idą.
Cati
Fanka BB :)
Czesc Dziewczynki,
Jankesowa - witajcie w domku Trzymam kciuki zeby z karmieniem wszystko sie unormowalo.
Ewcia - super wiesci, bardzo ladna data na urodzinki synusia :-)
Ilonka - na wizycie wszystko bedzie dobrze , trzymam kciuki.
Ewelinka - juz Ci duzo nie zostalo, suwaczek mknie az trudno uwierzyc. A te 7kg - to Ty od poczatku ciazy tylko tyle przytylas???
Pozdrowionka dla wszystkich.
Jankesowa - witajcie w domku Trzymam kciuki zeby z karmieniem wszystko sie unormowalo.
Ewcia - super wiesci, bardzo ladna data na urodzinki synusia :-)
Ilonka - na wizycie wszystko bedzie dobrze , trzymam kciuki.
Ewelinka - juz Ci duzo nie zostalo, suwaczek mknie az trudno uwierzyc. A te 7kg - to Ty od poczatku ciazy tylko tyle przytylas???
Pozdrowionka dla wszystkich.
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Witam,
EWCIA, SZOK!!!!!!!!!!!!!!! Toż pierwszy jest w niedzielę!!!!!!!!!!!!!! Zazdraszczam i liczę, wiesz, na sms-ka ;-)
CATI, tak, od początku ciąży utyło mi się 7 kg, z czego 1kg to chyba święta, bo dziś z rana się ważyłam i wyszło 6
ILONKA, nic się nie stresuj żabo jedna! Wszystko jest i będzie dobrze!
ZJOLA, nadal cichaczem &&&&&&&&
Dziewuszki, ja wczoraj dzwoniłam do swojej położnej, która będzie przy porodzie i powiem Wam jedno - raptem wszystkie bóle i skurcze ustały hahaha
Chyba zaczynam mieć "pietra" lalalala
Milutkiego dnia*
EWCIA, SZOK!!!!!!!!!!!!!!! Toż pierwszy jest w niedzielę!!!!!!!!!!!!!! Zazdraszczam i liczę, wiesz, na sms-ka ;-)
CATI, tak, od początku ciąży utyło mi się 7 kg, z czego 1kg to chyba święta, bo dziś z rana się ważyłam i wyszło 6
ILONKA, nic się nie stresuj żabo jedna! Wszystko jest i będzie dobrze!
ZJOLA, nadal cichaczem &&&&&&&&
Dziewuszki, ja wczoraj dzwoniłam do swojej położnej, która będzie przy porodzie i powiem Wam jedno - raptem wszystkie bóle i skurcze ustały hahaha
Chyba zaczynam mieć "pietra" lalalala
Milutkiego dnia*
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Lili i prawie na moje
Kaira, no mam nadzieję, że do niedzieli Mikoś posiedzi
sam doktorek stwierdził, że raczej urodzić nie powinnam choć wiadomo, że z porodem różnie bywa...
ale na dzień wczorajszy wsio miałam pozamykane i szyjka 25 mm więc damy radę )
Ewelcia, no ba! Pewnie, że otrzymasz;-)
Magnusik, fakt fajnie wiedzieć kiedy ten dzień
Ilonko &&&&& za wizytę :*
Zjola co tam jak tam?:-)Jutro piątek
Resztę Babeczek pozdrawiam
Kaira, no mam nadzieję, że do niedzieli Mikoś posiedzi
sam doktorek stwierdził, że raczej urodzić nie powinnam choć wiadomo, że z porodem różnie bywa...
ale na dzień wczorajszy wsio miałam pozamykane i szyjka 25 mm więc damy radę )
Ewelcia, no ba! Pewnie, że otrzymasz;-)
Magnusik, fakt fajnie wiedzieć kiedy ten dzień
Ilonko &&&&& za wizytę :*
Zjola co tam jak tam?:-)Jutro piątek
Resztę Babeczek pozdrawiam
No babeczki u mnie raczej już pozamiatane
Wczoraj po południu dostałam plamienia i dzisiaj też mała kropeczka a ja tak zawsze mam przed @. Jutro przyjdzie ta właściwa. Jeszcze w żadnej ciąży nie miałam najmniejszego plamienia, więc raczej nie mam wątpliwości. No cóż nie teraz, to może później. Szykuję się zatem w pełni do sezonu motocyklowego
Buziam Was wszystkie moje kochane.
Wczoraj po południu dostałam plamienia i dzisiaj też mała kropeczka a ja tak zawsze mam przed @. Jutro przyjdzie ta właściwa. Jeszcze w żadnej ciąży nie miałam najmniejszego plamienia, więc raczej nie mam wątpliwości. No cóż nie teraz, to może później. Szykuję się zatem w pełni do sezonu motocyklowego
ewcia3004
Nadzieja umarła...
No babeczki u mnie raczej już pozamiatane
a już miałam nadzieję:----(
reklama
qurde napisałam posta i mi go zeżarło :/
zjola, szkoda słońce, ale zobaczysz ujrzysz dwie kreseczki jak będziesz się tego najmniej spodziewała
Ewcia jeszcze tylko 3 dni
Gosialew wszyscy mówią, ze mi suwak mknie, a ja mam odwrotne wrażenie
Kaira a kiedy musisz wracać do pracy??
Ewelinka z ciebie musi być niezła laska, bo tylko w sumie 6 kg masz na plusie, ja dopiero na starcie a już mam 4kg na plusie, cosik szybko mi przybywa :/ ale tym chyba zacznę się martwić po ciąży
odebrałam wyniki z krwi i moczu, są w normie, toxoplasmoza ujemna :-)trzymajcie nadal kciuki, mam nadzieje, że nasz dzidziuś jeszcze się nami nie znudził i ładnie sobie rośnie byle do 20
zjola, szkoda słońce, ale zobaczysz ujrzysz dwie kreseczki jak będziesz się tego najmniej spodziewała
Ewcia jeszcze tylko 3 dni
Gosialew wszyscy mówią, ze mi suwak mknie, a ja mam odwrotne wrażenie
Kaira a kiedy musisz wracać do pracy??
Ewelinka z ciebie musi być niezła laska, bo tylko w sumie 6 kg masz na plusie, ja dopiero na starcie a już mam 4kg na plusie, cosik szybko mi przybywa :/ ale tym chyba zacznę się martwić po ciąży
odebrałam wyniki z krwi i moczu, są w normie, toxoplasmoza ujemna :-)trzymajcie nadal kciuki, mam nadzieje, że nasz dzidziuś jeszcze się nami nie znudził i ładnie sobie rośnie byle do 20
Podziel się: