reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

gdzie jest Jankesowa?

silentenigma już połowa ale zleciało.super ,że z córcią ok.a jakie imię?

dziękuję dziewczynki za gratki za ząbki tak naprawdę to zaraz drugi będzie bo już widać,że się przebić powienien więc karollcia chyba faktycznie już pójda szybko:)

cati coś tam na rozpakowanych wstawiałam ale to jakiś czas temu ,może poprawię się:)

maruszka a mi tu ciebie brakuje,bo na cpp osatnio nie wchodzę.

co do spodni ciążowych ja niedawno przestałam w nich chodzić...bo długo nie mieściłam się w normalne.ale jak się idzie do porodu ważąc 83 kilo to cóż:)na szczęście trochę spadło

Ilonko zapytaj ginka o tamtum rosa bo to można a działa
co do bycia mamusią jest to najpiękniejsze co mnie w życiu spotkało.już wiem czym jest uśmiech którym codziennie mnie wita.nei da się tego opisać.jak dz pisały a ja byłam po poronieniu a potem w ciąży mogłam sobie tylko wyobrazić.a teraz wiem,ze jest to jeszcze piękniejsze:)cudownie być mamą!

Ostatnia edycja:
reklama
Cati ja mam na 5 sierpnia

Jankesowa coś znikła czyżby coś?? jutro do niej napiszę

sorki że nie odpiszę każdej z osobna ale pozdrawiam

Agniesia82 - dziekuje za pozdrowienia:-). Jutro na pewno bede trzymac kciuki za wizyte :tak:
Ilonka - no w czesc ciuszkow to juz od jakiegos miesiaca sie nie mieszcze:-D Ale po poronieniu sporo schudlam (z ok 55kg do 48) i czesc rzeczy byla na mnie potem za luzna. Ale teraz waze juz 56.2 (moj zyciowy rekord:-)) no i pozostaja tylko luzne sukienki i ciuszki ciazowe. To super, ze ogolnie czujesz sie juz lepiej. Mam nadzieje, ze tej infekcji szybko da sie pozbyc.
Silentenigma - ciesze sie, ze wszystko dobrze po polowkowym :-)
Ola** - to ja czekam na nowe zdjecia Julcia :tak:
Aneczkab - to obie jestesmy sierpniowki :-)

A moj brzuch rosnie prawie w oczach, a tak mnie dzis przez caly dzien ciagnie skora, ze az boli :szok:. Czy to jest normalne, ze az tak mocno sie to rozciaganie odczuwa?

silentenigma oby tak dalej, no właśnie jakie imię chcecie wybrać dla córeczki??

Cati, jest to możliwe, że skóra się teraz u ciebie mocno naciąga i troszkę boli, jak z resztą sama napisałaś ważyłaś kiedyś 48, 55 kg, więc ta skóra ma się co naciągnąć, nie to co u mnie, ja mam w tej chwili 62,3 kg a miałam nawet i 63 więc u mnie jeszcze troszkę ma się co rozciągnąć :)

jankesowa a może ty już urodziłaś i się nie chwalisz?? chyba dziś miała być wizyta u gina??

Ola, magnusik
dziękuję za rady, zastosuję się :) co prawda biegam tylko w bawełnianych gatkach, bo stringów nie wyobrażam sobie na moim tyłku :-) dziś o dziwo nie odczuwam dyskomfortu więc może to od dnia zależy :-D
ostatnio ginek mi rozbił wymaz więc jak coś będzie to pewnie i tam coś wyjdzie jak będzie

a tak w ogóle gdzie można kupić szare mydło, bo przyznam szczerze że szukałam już nie raz i nie umiałam znaleźć :szok:

Witam. Dziewczyny dol mnie zlapal przez to wszystko i nie chcialam wam przynudzac dzis na 13.30 mam wizyte. Nic sie nadal nie dzieje, nastawiam sie juz psychicznie na szpital. Choc sama nie wiem jaka decyzje gin podejmie.

Silentenigma-super JCóreczka rośnie zdrowo.
Ilonka26- no niestety ja też mam zapalenie i aplikuje sobie globułki co noc.
Jeśli chodzi o szare mydło to musisz zobaczyć w takiej normalnej drogerii.Ja tez sobie nie wyobrażam stringów na moim tyłku.
Jankesowa- a ja myslałam ze ty już na porodówce.No może gin połozy ciebie dziś już do szpitala?no zobaczysz daj znac po wizycie.

Jankesowa, ale nas zrobiłaś ;-)
Wszystkie już chciały gratulacje słać, a Ty nam robisz "a ku ku" w dwupaku ;-)

Dobrze będzie! Dzidziol nie ma wyboru wyjść w końcu musi :-) Jeśli lekarz nie skieruje Cię do szpitala to nalegaj na skierowanie na ktg max co drugi dzień na tym etapie ciąży to bardzo ważne!

just ja nawet nie chce juz w domu zostac i sie denerwowac... chyba ze mi powie ze rozzwarcie choc sie zrobilo i lada moment sie ruszy w co bardzo watpie :-(
ilonka- szare mydlo tez w aptece i w plynie i nawet do prania takie specjalne jest, ja akurat nie moge sie podmywac szarym mydlem bo mnie swedzi odrazu u mnie tylko lactacyd

Ostatnia edycja:
ja też nie moge używać szarego mydła.szczypie jak cholera.Używam płynu do higieny intymnej.
Jankesowa- będzie ok wiem ze sie denerwujesz ale lada moment będziesz tuliła malucha z całego serducha zyczę szybkiego porodu

reklama
Jankesowa, a tak mi się jeszcze przypomniało, a masowanie sutków uskuteczniałaś? Tylko tak długo długo długo
Po badaniu lekarskim też duże szanse są na rozwój akcji!

Trzymam kciuki, żeby samo z siebie ruszyło i szybko poszło!!!

Do góry