martusionku wlasnie wrocilam z 2km spaceru, sprzatalam dzis, pranie wieszalam, odkurzalam specjalnie na krotkiej rurce.... efekt boli tylko krzyz od ciezaru i nic po za tym ale zawsze wieczorem jak juz jakies bolesci przychodza wiec zyje nadzieja.
reklama
u nas na ktg mozna bylo chodzic pod koniec ciąży normalnie.mowilo sie ze gin kazala i tyle ja chodzilam co tydz potem co 4dni jakos i dobrze bo maly w brzuchu w ogole byl malo ruchliwy.i cale szczescie bo ost marnie wyszlo i dlatego mnie przebadali na fotelu a tam rozwarcie 4cm itd.
Jankesowa urodź
Jankesowa urodź
Ja jestem jeden dzien po terminie suwak o jeden dzien za duzo pokazuje, wizyte mam 19 kwietnia a wtedy gin powiedzial ze daje mi skierowanie do szpitala juz na swieta w domu mnie nie zostawi. Co kolwiek by sie dzialo mam jechac do szpitala, czy skurcze, wody, badz maly by sie kiepsko ruszal. W kazdej chwili moge tez do niego dzwonic nawet w nocy. Maly szaleje i nic sie nie dzieje wiec nie mam z czym latac.
Aneczkab23
Fanka BB :)
Dziękuję za zdrówko przyda się oj przyda
Cati a ty dokładnie kiedy masz termin? bo twój suwaczek tak blisko mnie
Ewcia mame odbieramy w poniedziałek wieć święta bedzie w domu co mnie cieszy
Cati a ty dokładnie kiedy masz termin? bo twój suwaczek tak blisko mnie
Ewcia mame odbieramy w poniedziałek wieć święta bedzie w domu co mnie cieszy
Aneczkab23
Witam się niedzielnie
Jankesowa i jak tam ruszyło się coś
olu mkną , mkną te suwaki z jednej strony i dobrze
Jankesowa i jak tam ruszyło się coś
olu mkną , mkną te suwaki z jednej strony i dobrze
reklama
Alicja1985
a ja juz myslalam ze jak dzisiaj wejde to bede dobre wiesci od Jankesoej ale ten Twoj maluch sie ociaga :-)
a jakie imie dla niego wybrailscie??????
a jakie imie dla niego wybrailscie??????
Podziel się: