reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Alicja pozostaje nam tylko teraz czekać aż Jankesowej maluszek postanowi się zdecydować o wyjściu na ten świat byle nie za długo

Jankesowa właśnie jak teraz dacie na imię ??

reklama
aneczkab oj bardzo dobrze:) cieszą :) twój to zaraz jak strzała wystrzeli w ogóle nie wiem co on tak daleko:)

Jankesowa to w sumei zbliżone terminy:) no nic czekamy

pochwalę się i tu a co tam...mamy zęba:)

Witajcie Dziewczynki,

Ewcia - 3 tygodnie to juz nie tak dlugo. Swieta po drodze to szybciej zleci :-)
Aneczkab - termin mam na 27 sierpnia. A Ty?
Ola**- gratuluje pierwszego zabka :-D. W ogole to tak szybko ten Twoj syneczek rosnie jak na suwaczek patrze. Wstawialas gdzies ostatnio jego najnowsze zdjecia?

U nas weekend dosc spokojny, troche spacerow, sprzatania i nauki. Od wczoraj wieczorem zaczal mnie jakos mocniej brzuch ciagnac. Chyba sie dalej powieksza czy co. Ostatnio zaczal nagle tak szybko rosnac, ze prawie z dnia na dzien 'wyroslam' z reszty swoich ubran, w ktore jeszcze sie miescilam.;-)

Pozdrawiam.

cześć kobietki, chcialam się przywitać, powiedzieć, że czytam regularnie, że trzymam kciuki i o wasze też proszę. jutro wizyta, chcialabym sprawdzić, czy wszystko w porządku. :tak:

Oczywiście ściskam i pozdrawiam wszysktie wspaniale mamusie Cati Ewcia Aneczkab Ola** , Jankeska, Liljanka, Gosialew, Ilonka26, Magnusik, Marta, Alicja1985, i wszystkie nie wymienione

Witam
ola**- gratuluje zabka:)Teraz to już pójdą szybko :)
jankesowa -i jak tam?
Agniesia820 kciuki zasicsniete za jutrzejsza wizyte
A ja dzis zanisołam sissku do laboratorium.zobaczymy czy leukocyty mi spadły czy nie?
robiłam tez posiew ciekawe czy cos wyjdzie.
Szczerze wam powiem ze w kazdej ciazy zawsze mam jakies zapalenia ale doktorek mowi ze to normalne
a tak to ok.czuje sie ok,Brzucho rośnie.Maluch coraz bardziej sie rusza i daje znac o sobie.to takie super uczucie:)
miłego dnia

Cześć kobietki:-)
Wiem, że udzielam się tutaj bardzo rzadko ale jak już włączę kompa to zawsze do Was zaglądam. Po prostu weny na pisanie brak.
U nas wszystko ok. Tylko ciśnienie zaczęło mi znowu skakać. Dlatego tez biorę tabletki na jego obniżenie. Brzuch robi się coraz większy i większy włącznie ze mną 20 kg na plusie.
Jankeska do boju kochana.
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo bardzo gorąco :-) :-) :-)

maruszka, jeszcze 45 dni ci do porodu zostało, wow jak to przeleciało :)

karollcia zapalenia pęcherza, czy okolic intymnych to faktycznie częsta przypadłość w ciąży, ale najważniejsze, że z dzidzią wszystko ok

Agniesia dziękuję za pozdrowionka i wzajemnie :) głaski dla brzusia :)

Cati, to i tak późno wyrastasz z ciuszków :) ja ze spodni już 2 tygodnie temu wyrosłam :), dupsko i nogi wchodzą, ale brzuszek uciska i mi niewygodnie, więc śmigam już w ciążowych spodniach, no i brzuszek mi od wczoraj wystrzelił jakoś, a to dopiero 13tc się zaczyna :)

Ola gratuluję pierwszego ząbka :) jak się czujesz jako mamusia??

jankesowa co u ciebie???

a u mnie w sumie ok, ale zauważyłam, że chyba mnie łapie jakieś zapalenie w okolicach intymnych, mam dopochwową luteinę i niestety od pewnego czasu, po zaaplikowaniu zaczyna mnie swędzieć, a dzisiaj jeszcze do tego doszło pieczenie, więc nie pozostaje mi nic innego jak jutro rano przedzwonić do ginka i chyba przyspieszyć termin wizyty, bo miałam iść 28 kwietnia, ale nie mogę z zapalenie chodzić ponad tydzień :/ a tak w ogóle czuję się dosyć dobrze, nudności mniejsze, wymioty o dziwo jeszcze są, brzuch i krzyże czasem dają znać o sobie no i brzuszek się wybił spory :)

pozdrawiam was wszystkie

reklama
silentenigma super że wsio w porządku :)

ilonka26 aplikuj sobie lactovaginal na noc, noś tylko bawełniane gatki ( nie stringi!), gatki pierz ręcznie w szarym mydle i jak piecze możesz kupić maść clotrimazolum, złagodzi swędzenie

Do góry