reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witam sie weekendowo,

Jankesowa - trzymam kciuki zeby Twoj synus jednak zdecydowal sie opuscic mamusiny brzuszek przed swietami:tak:
Alicja - co do imienia to ma byc miedzynarodowe zeby dla Polakow i Irlandczykow bylo w miare latwe w wymowie, moze Ola albo Ela. Wciaz myslimy :-)
Ewcia - dziekuje, a Ty masz juz wyznaczony termin swojego usg?
Karollcia - ciesze sie, ze masz juz umowe:-D
Aneczka - rozumiem Cie kochana, ja tez nie zawsze mam sile pisac ale regularnie Was podczytuje. Ciesze sie, ze z Mama lepiej i trzymam kciuki za dobre wyniki.

Ja juz uciekam spac. Milego weekendu!

reklama
Dzień dobry Babeczki:-)

Jankesowa
jak nocka;-)

Lili, to mnie bardzo cieszy, że do 3 tygodni przed porodem może wyłazić:-p:-p
bo zauważyłam to jakieś półtora tygodnia temu:-D

Silentenigma,
nie powinnaś się martwić;-)

Silentenigma ja Cię zamorduję! Suwaczek pięknie mknie do przodu a ty się wciąż zamartwiasz! Uszy do góry kochana, zobacz ile już za wami bez komplikacji. Nic złego się nie stanie, musisz w to wierzyć. Mała pewnie kopie Cię po pęcherzu i tyle. Daj sobie na wstrzymanie, bo nie potrzebne te nerwy. Buźka

Ewciu buziaczki, ty też już na walizkach a dopiero co wstawiałaś suwaczek :) Pozdrów Mikołajka i podeślij bociana, bo jakoś tak wyszło, że nie zabezpieczyliśmy się w tym miesiącu :)

Ostatnia edycja:
magnusik super, że badanka ok i jesteś spokojna
Cati mam już termin usg polowkowego, ale to jeszcze dobre 3 tygodnie :-(
Aneczka ale na święta już mama będzie w domku? dobrze, że już najgorsze za nią, trzymam kciuki za prawidłowe wyniki!
A Jankesowa jak tam kolejny dzień - coś się ruszy dziś? :-)

Dziewczyny kochane jestescie a ten moj osiołek nadal siedzi. Noc mialam ciezka wszystko mnie bolalo i zero wygodnej pozycji ale tez ani jednego skurczu :-( cholipa z czego ja mam te szyjke co??:baffled: Dola mam przez to wszystko juz bo mam dziwne przeczucie ze do swiat ani rusz :confused:

Witam sobotnio
&ewcia- no ja raczej na pewno nie będę rodziła w Warszawie. Przeraża mnie wielkość tych szpitali. Będę rodziła w chojnicach.wiesz tam mam zaufanie do połoznej, lekarzy, tam rodziłam i Tymka i Melkę.
Jeśli wyszło by ze jedank w Warszawie to wybrala bym szpital Bielański ale to tylko dlatego że tam mam znajomego ordynatora i mówil że gdyby cos się działo to pomorze.Ale mam nadzieje ze nic nie będzie i urodze w chojnicach.
Magnusik- ciesze się bardzo że wszystko ok.No i gratuluje synkaJ
Jankesowa- oj zycze żeby już się ruszylo.
Miłej soboty życze
[FONT=&quot]Ja zaraz lecę z małym na dwór bo mi chate rozniesie.[/FONT]

Magnusik - gratulacje Synka! :tak:
Jankesowa - a kiedy KTG masz teraz? Nie powinnaś chodzić już codziennie? :dry:
Karollcia - słoneczko świeci to Tymka energia rozdziera, nie ma się co dziwić ;-)
Aneczkab - zdrówka dla Mamusi i trzymam kciuki by wsio było ok :tak:
Ewelina28 - jak tam się czujesz? ;-)
Ilonka26 - jak zatoki, lepiej troszkę? :sorry2:

Pozdrawiamy bez wyjątku Grubaski wsiśtkie :tak:

Jankesowa a może pojedź do szpital i nakłam,że źle się czujesz,ze słabo czujesz ruchy to zrobią Ci KTG przebadają i zobaczysz tylko naściemniaj mi tak gin kazała robić w weekendy najwyżej zostaniesz. ja wiem jak Ci ciężko:tak:...

POZDRAWIAM GORĄCO!!!!!

Jak mam na klamac ze slabo czuje ruchy jak moj szkrab przez skore chce wylezc ze przez bluzke widac jak sie wierci.... daje mu czas do jutra a jak nie to sie prze jade do szpitala jutro na KLAMIE I TYLE bo co mi innego zostalo.

reklama
Do góry