reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Catai super ze po polowjkowym ok :-) a jakie macie typy imion ??
Annas sliczny synio a jak ma na imie??
Jankesowa zarty sobie robisz marsz na porodowke :p
nie dam rady wieecej pisac bo 1 reka dydam w ozku Malego

magnusik &&&&&
Cati gratuluję dziewczynki :-) świetnie, że połówkowe udane, ja powoli powoli zbliżam się do tego etapu... :-)

Jankesowa-brzuszek sliczny.No może maluch wyjdzie przed świętami jeszcz pare dni zostalo.
Może coś się ruszy.moja polozna mi moila ze dobra metoda jest robienie przysiadow.może sprobuj.
Annas81-maluszek prześlicznyJ
Magnusik- kciuki za usg&&&.
Cati- gratuluje dziewczynkiJ.no ciekawe jakie imie wybierzecie?!A ja jestem jestem.nie było mnie dwa dni.Wczoraj pół dnia byłam u siebie w firmie i wywalczyłam umowe.teraz mam wewnetrzyny spokój bo ubezpieczenie jest.
&Ewcia- no my idziemy razem.Jak się czujesz?ja dobrze funkcjonuje na pelnych obrotach.
Ilonka-i jak tam?dodzwonilas się?
A ja wczoraj spotkałam gina który mi robił z Melką amniopunkcie i pytał się i jak tam malutka no opowiedzialam mu to przykro mu było,mowil ze wiele mogą już przewidziec ale tego akurat nie.Pytal jak teraz to powiedziala ze ok.dal mi wizytówke i powiedzial ze gdyby co to mam dzwonic i on pomoze a on jest ordynatorewm w jednym z warszawskich szpitali.
Moja mama to się smieje ze z taka opieka ginekologiczna jaka mam teraz to już nic nie może się stac.Mam chyba wszytskich obstawioonych mam tylko nadzieje ze nie będę musiala ich uzywac.Ale lepiej mi psychicznie ze w razie co mam gdzie zadzwonic pojechac.
[FONT=&quot]Milego dnia [/FONT]

elena na listopad a dlaczego ??
Coś mi się zdaje, że Elena pyta o planowany termin porodu Twojego Aniołka ;-) czyżby standardowy w ciąży ucisk mógzu przez macicę ;-)

Kochana, odpoczywaj ile się da, bo za chwilę to się skończy :-) Super brzuszek, jeszcze pamiętam Twoje fotki i komentarze, że rosnąć nie chce i wygląda tylko na przejedzenie a nie ciążę ;-)

just tak wiem ze o aniolka i mialam na listopad 11 tylko chcialam wiedziec dlaczego o to pyta.
Kochana nie da sie odpoczywac :( ani lezec ani siedziec a gdzie stac...
Poszlam na poczte i myslalam ze tam zostane az maz z pracy nie wroci i po mnie nie przyjedzie...

Jankesowa, może jeszcze razem urodzimy;-)
ale tak szczerze, życzę Ci Kochana, aby samo się zaczęło:tak:
bo jak widziałam jak u dziewczyny jak byłam teraz na porodówce wywoływali poród, ojj to nie życzę tego nikomu:baffled:
i cieszę się, że będę mieć cc:tak:

mam pytanko, jak wygląda czop:confused:
i czy on może wyłazić kawałkami:confused:

mam takie dziwne kawałki śluzu co parę dni, wygląda jak w dniach płodnych, prawie przeźroczysty, rozciągający się, czyżby to to:confused:

reklama
ewcia nie mam pojecia ale dziewczyny na kwietniowkach czop opisuja jak takie smarki za przeproszeniem.... i ja cos takiego mam juz od 2 tyg gdzies cos jakis czas troche....zolte, biale...

Do góry