reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
ilonko trzymam kciuki!!! :-)

jankesowa
- (*) dla Twojego Aniolka. Kto wie, co Was dziś czeka... :blink:
a mnie gina zaskoczyła na zwykłej wizycie - miało być bez usg, ale przyłożyła za to taki stetoskop z cyfrowym wyświetlaczem i głośniczkiem i słyszałam serduszko mojego maluszka - bije pięknie, jak zawsze :happy2::happy2::happy2::happy2: od razu mi lżej :-):sorry2:

Ostatnia edycja:
zajrzałam sprawdzić jak się Jankesowa trzyma , ale widzę że spokojna i sie nie boi ;) powodzenia Julia i żeby szybciutko poszło
Ilonka , to trzymam kciuki &&&& za wizytkę
Aga34 , super imiona wybraliscie dziewczynkom : Gloria i Olimpia brzmi bosko! Pozdrawiam

Uściski dla wszystkich brzuchatek

czarna trzymam sie, czy sie boje wiesz nie wiem co mnie czeka i to cos nowego wiadomo, ale bardziej boje sie zeby z malym bylo ok no i juz sie doczekac nie moge a mnie chyba przeterminowanie spotka
wiolka kurcze twoja ksiezniczka ma juz miesiac kiedy to zlecialo szok normalnie
ewcia to super zawsze bedziesz spokojniejsza :-):tak:
ewcia3004 cos czuje ze mnie jeszcze przescigniesz no...:-p

Witam:) Jankesowa miał byś 7 o ile dobrze pamiętam no cóż jeszcze się nie skończył.(*) Dla Aniołka
Ilonko&&&&&&&&&
KArolciu i co tam u Was?
Ewcia Ewelinka jak moje cieżarrówki sięczujecie
Aga piękne imię Olimpia

Witam drogie Panie :))

Kaira 24, Czarna76 , Mysza84 - bardzo dziękuję

Jankesowa - trzymam kciukasy i nie bój się będzie dobrze.
(*) dla Aniołka który czuwa teraz nad Tobą i maleństwem żeby wszystko było dobrze

Ewcia - super że usłyszałaś serduszko. Pamiętam gdy ja usłyszałam jak bije serduszko Glorci to rozryczałam się u gina.

Serdecznie pozdrawiam wszystkie dziewczynki i te niewymienione również

ja tylko na chwileczkę:

my po wizycie, u nas wszystko na szczęście, Bogu dzięki ok
d_clap.gif.gif
d_clap.gif.gif
d_clap.gif.gif

dzieciatko ma już 4,5cm
a_hurra.gif.gif
tętno 176, widziałam jak dzidzia się rusza, chociaż razem z Meliską - moim ginkiem, stwierdziliśmy, że jest leniwe
d_biggrin.gif.gif
po tatusiu pewnie
mymamy.laie.gif.gif

miałam cytologię, wyniki na następnej wizycie czyli 28 kwietnia i na wtedy umówiliśmy się na usg genetyczne

ale się cieszę

reklama
Do góry