reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witam,witam.

GosiaLew, Aniolki, Ilonka26, Ewcia,Karolcia33 - dziękuję za gratulacje .

Ilonka26 - trzymamy kciukasy, będzie ok.

Ewcia3004, Mysza 84 - dobrze kojarzycie , miał być chłopiec, ale mój P. jakoś nie był z tegozadowolniony :)) a od wczoraj jest szczęśliwy.No i przynajmniej co do imienia dla dziewczynki jesteśmy zgodni :)).

Niewymienione dziewczynki serdecznie pozdrawiam.

nie próbowałam, bo przeczytałam na necie, że przy problemach z tarczycą powiadomić lekarza, więc chyba wtedy ich brać nie można, jutro skonsultuję się z ginem, ale wiecie jak to jest katar i tak czy leczony, czy nie trwa 7 dni :/

Ilonko niby racja że tyle trwa, ale mi się lepiej funkcjonowało jak stosowałam właśnie ten Euphorbium. On jakby rozżedzał ten katar i się szybko wylewał i miałam spokój.

Aga to jakie imię wybrane ? P. chce mieć same dziewczyny w domu :-)

Jankesowa spokojnie...jak sobie dzieciak wybierze 10 to trzeba będzie mu ustąpić i już. Nie ma się co martwić, za kilka lat już nie będzie takiej afery związanej z 10kwietnia, bo domyślam się że o to chodzi.

oki to jutro go kupię skoro faktycznie jest taki dobry, bo po co się mordować z katarem :) fajnie, że was mam bo tylko was się mogę poradzić :) dziękuję

cześć laseczki

dziś o dziwo przespałam całą noc :) katar nadal jest ale już mniejszy i już nie taki bakteryjny, na gardziołko nie idzie więc i samopoczucie mam lepsze :)
dziś o 20 chwila prawdy, matko ale się już boję :szok:mam nadzieje, że wszystko będzie ok, z resztą wszystko w rękach Boga a ja mu ufam, więc oby do przodu :-) dobrze, że przynajmniej za raz idziemy do ciotki a. a później pojeździmy trochę po sklepach z tapetami i panelami, to troszkę zajmę swoje myśli :)
trzymajcie mocno kciuki, a jak wrócę mam nadzieje z dobrymi informacjami to napiszę co i jak :)

miłego dzionka

Aga ciekawe imię :) rzadko spotykane :)

ilonko to super ze katarek lepiej kciukaski bede trzymac za wizyte

mysza mialam rodzic nie??? a dzis cudo nocka przespana aby raz siusiu zero jakiegokolwiek bolu, moj M juz przestal wierzyc ze urodze....

Dla Mojego Aniołeczka (*):-(

reklama
No właśnie jankesowa jak zobaczyłam Twój post to od razy pomyślałam co Ty tutaj jeszcze robisz...ale tak jak napisała ewcia - dzień się nie skończył! Ehh...uparciuszek mały.

Aga34 piękne imię.

Ilonko &&&

Do góry