reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

annas a jaką mają szczepionke w tym szpitalu?

nie narzekac brzuchatki na wstawania nocne bo ja bez ciąży na siku zawsze 2-3 razy wstawałam:) a w ciąży to już co godzine:p

a widzę,że humorki wam dopisują skoro żarciki były z porodówkami:)

Jankesowa no moze do 42to nie:) a jakie imię w koncu?

Ostatnia edycja:
reklama
Annas nie mają obowiązku szczepić jak się nie zgadzasz. A poza tym szczepienie nie musi być w pierwszej dobie, mój był np. w 3. A na żółtaczkę to mają pewnie tylko euvax lub hepavax.

Annas w szpitalu w nocy dostala skurczy. O godzinie 7 miala skurcze co 5 min alr rozwarcia 0. Teraz juz 4 cm.Bardzo prosi o kciuki

ola ja narazie nie rodze , czekam na wizyte :-)

Ostatnia edycja:
Annasku kciuki zaciśnięte ALE SUPER następny skarbek być może już na świecie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam Was dziewczyny.dawno sie nie odzywalam,ale mam troche zamieszania ze szkola. ciaza przebiega spokojnie.dziidzia juz kopie i ma sie dobrze. 18.04 jedziemy na usg w 22tyg.

Do góry