reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Hej
Ilonko będę o Was mocno myślała, musi być dobrze... powtarzaj to jak mantrę i koniecznie daj nam znać, bo osiwiejemy tu czekając.
Gosiu buziaki Kubulkowi, nawet nie wiesz jak byśmy już chciały przesłać Wam dobre nowiny z porodówki... no ale do terminu jeszcze trochę, także czekamy.
Alicja jeszcze raz gratuluje, niech się zdrowo chowa:)
Jankesowa nie zapomnij tego bociana też do mnie przysłać.
U nas wsio dobrze, czujemy się super, noc przespałam.. takze porodu na razie niet. Dziękuję za gratulację:)

reklama
annas nie strasz kobieto :-Dmusze przyznac ze ten bocian jakis taki zagubiony byl i wcaler nie uciekal ode mnie :-)
ilonka dasz rade trzymamy kciukasy kochana
gosiu ojj chcialabymzeby tak raz dwa poszlo :tak:

jestem jestem :)

mam dobre wieści, z dzidziusiem jest wszystko ok, serduszko ładnie bije :) mam więc się cieszyć bezproblemową ciążą i korzystać :) ale mi ulżyło, tym bardziej, że poprzednio własnie dzidziuś nas zostawił w 9t1dc
dziękuję wam wszystkim za kciuki :) a wizyta za tydzień 7 kwietnia :)

Alicja ucałuj synunia:) wzrost jak mój Julek ale cięższy bo Julek 3160 ważył.buziam
Ilonka nawet nie wiesz jak bardzo cieszy mnie Twój suwaczek:) super wieści!!!
karollciu a Twój jak mknie! a tak niedawno napisałaś na cpp a ja przyznac się juz mogę ze tak mnie podłamał twój post ze będąc w ciązy musialam sobie znowu troche przerwy zrobić od cpp

słodkich snów na brzuszkach;p

reklama
Do góry