reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Hej
Ilonko będę o Was mocno myślała, musi być dobrze... powtarzaj to jak mantrę i koniecznie daj nam znać, bo osiwiejemy tu czekając.
Gosiu buziaki Kubulkowi, nawet nie wiesz jak byśmy już chciały przesłać Wam dobre nowiny z porodówki... no ale do terminu jeszcze trochę, także czekamy.
Alicja jeszcze raz gratuluje, niech się zdrowo chowa:)
Jankesowa nie zapomnij tego bociana też do mnie przysłać.
U nas wsio dobrze, czujemy się super, noc przespałam.. takze porodu na razie niet. Dziękuję za gratulację:)

reklama
annas nie strasz kobieto :-Dmusze przyznac ze ten bocian jakis taki zagubiony byl i wcaler nie uciekal ode mnie :-)
ilonka dasz rade trzymamy kciukasy kochana
gosiu ojj chcialabymzeby tak raz dwa poszlo :tak:

jestem jestem :)

mam dobre wieści, z dzidziusiem jest wszystko ok, serduszko ładnie bije :) mam więc się cieszyć bezproblemową ciążą i korzystać :) ale mi ulżyło, tym bardziej, że poprzednio własnie dzidziuś nas zostawił w 9t1dc
dziękuję wam wszystkim za kciuki :) a wizyta za tydzień 7 kwietnia :)

Alicja ucałuj synunia:) wzrost jak mój Julek ale cięższy bo Julek 3160 ważył.buziam
Ilonka nawet nie wiesz jak bardzo cieszy mnie Twój suwaczek:) super wieści!!!
karollciu a Twój jak mknie! a tak niedawno napisałaś na cpp a ja przyznac się juz mogę ze tak mnie podłamał twój post ze będąc w ciązy musialam sobie znowu troche przerwy zrobić od cpp

słodkich snów na brzuszkach;p

reklama
Do góry