reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

ilonka-&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ewcia- ja bym sie tym brakiem tycia nie przejmowala;-)

jankesowa, Anna- do maja to raczej nie dacie rady :biggrin2: oj, chcialabym to zobaczyc!
jankesowa trzymam kciuki za czwartek! Kto wie moze juz ten?, cos tam z ciebie wychodzi niby czop, niby nie, mysle ze juz blizej niz dalej

reklama
Czesc Dziewczynki,

Annas - gratuluje obrony na 5!
Ilonka - kciuki za wizyte zacisniete :tak:
&Ewcia - ja do tej pory niecale 2.5 kg przytylam, takze nie ma reguly. Wspolczuje tych strasznych snow.
Ewelinka - jestescie bardzo dzielni Ty i Miloszek. Slicznie wyjasnilas pochodzenie tego imienia :-)

Pozdrowienia dla wszystkich.

Co do tycia to nqa poczatku wolno mi szlo za to teraz nadrabiam w takim tempie ale to chyba dlatego ze jem z nudow :zawstydzona/y:, wczoraj bocka na lace widzialam moze mi w koncu moje dziecię przyniesie. Krew upuszczona ciekawe jaki wynik bedzie :sorry2:.
Od rana mam takie żgania w malej ze prawie łzy ciekną.

ilonko-kciuki zacisnięte&&&
Ewcia- no ja od początku ciąży przytyłam niecałe 0,5 kg.Myślę że to nie ma reguły ile kto przytyje.Organizmy są różne.W moich dwoch poprzednich ciązach to tyłam dopiero tak od 6 miesiąca ale tez nie duzo bo na koncówce to mialam z Tymkiem 11 kg a z Melką 12 kg więcej.Teraz podejzewam że moge trochę wiecej przytyć bo idzie jedna ciąza po drugiej.chociaz po Melce to schudłam bardoz szybko i bardoz dużo wiadomo stres.Teraz waże 4 kg mniej niz w tym samym okresie jak miałam Melke w brzuchu.Ale sie tym nie przejmuje bo wiem ze z dzidzia jest wszystko ok.
Jeszcze cię mdłości dopadają?mi juz wszystko odpusciło,czuje sie super:)
Jankesowa- no już szczerze ci powiem że nie moge sie doczekac kiedy pojawi sie wiadomośc ze urodzilas:)No do maja to raczej nie dasz rady.
Pogoda jest super.Nareszcie wioosna:)

Hej dziewczynki
przepraszam ze ja tak tylko o sobie od wczoraj jestemy w domku
Szymek przyszedl na swiat 24 marca 2011 cc Szymek ma 3750 waży i 56 cm :-) jest przekochany jak dam rade to nie dlugo wkleje fotke i ogarne bb :-) buziaki

Alicja jeszcze raz mega gratulacje, czekam na fotkę Szymonka :)

kurcze a ja mam to usg na 15, normalnie mam stresa :/ staram się wyluzować, ale łatwo powiedzieć gorzej zrobić,
już i tak że noc całą przespałam to jest cud, żeby to nasze maleństwo chciało z nami zostać :/

reklama
Ilonka kciuki zaciśnięte

Jankesowa, Annas już niedługo będziecie też tuliły swoje maluchy. Czekam ciagle na wieści z porodówki :-)

Dziewczyny czytam Was, ale ostatnio nie mam czasu za bardzo a jak mam czas to brak weny ze zmęczenia na odpisywanie. Kubuś jest słodki, ale czasem w dzień nie chce spać a poza tym lubi jak się z nim zajmuje ciągle.

Do góry