reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Dziękuję dziewczyny, u nas w miarę ok :))
Jesteśmy coraz bliżej celu:-) i w sumie już nie mogę się doczekać:sorry2:

Kaira, Ewelcia miliony pozytywnych myśli dla Was i Waszych Pociech :***

reklama
ola a jaki pasiasty :rofl2:
ewcia mnie juz sie kotluje :-) i ta niewiadoma kiedy to bedzie

Kupilam ananasy i brzoskwinie w puszce i pychotka po prostu :-) dziewczyny jak wyglada ten czop ?? mnie co wylatuje takie niz mleczne,zolte takie nie wiem o konsystencji takiej jak kiedys sluz mialam za nim w ciazy bylam...:zawstydzona/y: sama nie wiem co to i jak ten czop ma wygladac.... krwia podbarwiony nie jest wiec pewnie jeszcze daleka droga

No i mega czkawki sie synus dorobił wiec mu smakowalo :)

Ostatnia edycja:
Hej ja po KtG serduszko ok, nawet dwa skurcze do 100 dochodziły.Ordynator zbadał mnie na fotelu i co.... i nic poród się nie zapowiada:)

Jankesowa u ciebie nie widac wcale ja to mam rozstepy dopiero:p

ewciu jeszcze troszke musisz wytrzymac ale to juz bardzo niedługo:)
annas hihi taka jest ta końcówka a my rozpakowane znowu będziemy was poganiać:)

Ja na sekundę, bo końcówka marca brak czasu na BB, ale Was doczytałam

Ewelina28 - nastawienie na 6+ i inaczej nie będzie, a mi się Ignacy tak bardzo podobało, no ale myślę, że się przestawię :-p Póki co odpoczywaj i niech lepiej nie szaleje w brzuszku i Cię oszczędza.
Annas81 - gratulacje 5 - pięknie! :tak:
Cati - Adrianna dużo lepiej :tak:
Emy - W I T A J ! ! ! :laugh2:

Ok trzymam kciuki za Was wszystkie, za Jankesową i Annas81 nie marudzę, ale błagam o maju mi tu nie piszcie, na maj jest Ewcia i Ewelinka :-p

Wychodzę z pracy, jadę do Adrianny, nocujemy w Poznaniu i praca w nocy i od wczesnego ranka mnie czeka, a u nas taaaaaka piękna pogoda, mogłabym sobie z Adą spacerować, a tak spaceruje pradziadek, a ja jajo w biurze znoszę :sorry2:

Mnie sie Lazani za chcialo no to po pedzilam po zakupy i robie, krzyz to mi chyba zaraz strzeli przy gazowce ale walcze do konca mam taka ochote. Jutro jade krwi upuscic - sprawdzic jak tam hemoglobina inne tabletki znowu mam i wieksza dawke mam nadzieje ze chociaz nie spadla znowu.:angry: Chciala bym urodzic w czwartek albo piatek :tak: marzenie scietej glowy :-D:-D

cześć dziewczyny, przez jakiś czas się nie odzywałam, ale podczytywałam cały czas ;-)
przede wszystkim gratulacje dla Alicji!!!!!!!!! :-)
Ale macie fajne duże brzucholki :-)
Ja się czuję w porządku, mdłości czasem łapią, ale pikuś w porównaniu z tym co było. Czasem tylko jakieś koszmary mi się śnią - że poroniłam, to tak od początku ciąży, po USG w 12 tc i tak rzadziej niż wcześniej :no:
mam do Was pytanie - czytałam, że od 4 mies. powinnam tyć 0,5 kg na tydzień... ale jakoś mi nie idzie... a jem sporo... też tak może miałyście? nie wiem czy to powód do niepokoju (trochę w sumie przytyłam - od początku ciąży ok. 2,5 kg)...
pozdrawiam wszystkie :-) ciężarówki

&ewcia z tym tyciem to różnie.ja akurat szybko osiągnęłam wagę wielorybią.ale tak naprawde wcale nie trzeba dużo tyć.z dzidzią wszystko ok i to najważniejsze.bobasek weźmie z mamusi, spokojnie wcale nie trzeba tyć nie wiadomo ile.a te pół kilo to tez jakaś tam średnia.mam dwie koleżanki które przytyły w ciąży 9kilo i to pod koniec tak naprawdę.ciesz się bedzie mniej do zrzucenia

reklama
Ewelinko trzymam kciuki, żeby Miłoszek był w brzuszku jak najdłużej, jesteś dzielna i dacie radę!!!

Kaira
dziękuję ci słońce, cmokasek dla twojej niuni

Jankesowa, Annas coś uparciuszki z tych waszych bobasów, ale spokojnie do maja nie posiedzą :)

Emy, gratulacje i spokojnej ciąży ci życzę :)

Ewcia, ja gdzieś czytałam, że niby w I trymestrze powinno się przytyć 1-2 kg, a siostra schudła przez ten okres 5kg i też było git z dzieckiem, więc nie zamartwiaj się wagą, bo i tak przybierasz :) Ja mam na plusie jak na razie 1,6kg :) i może inne dziewczyny by się martwiły, a ja kocham moje kg :)

a u mnie z nowości, to jutro mam usg ok 15, więc błagam o kciuki dla mojego maleństwa, wierzę ze będzie dobrze, ale kciuki nie zawadzą :)

Do góry