reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

cześć dziewczyny :-)
chciałam do Was dołączyć jako jeszcze dość wczesna ciężarówka :-)
część dziewczyn kojarzę z wątku ciąża po poronieniu, a wątek podczytuję od jakiegoś czasu, ale nie miałam odwagi napisać.
Po dzisiejszym USG się odważę :-) Już zaczyna i być po mnie widać i maleństwo dokazuje - więc czas uwierzyć, że to i wątek dla mnie. :-)
Ciąża wychodzi z USG tak samo jak z OM, więc suwaczek jest wiarygodny :-)

reklama
No dokładnie, troszkę spokojniej, ponoć 1 trym. najgorszy...
Alicja widzę, że Twoje maleństwo lada moment będzie na świecie :-) :-D pięknie :-)

czekam z utesknieniem na ten moment :-)
a ja wlasnie bardziej po 12 tc wyluzowalam tzn bardziej uwierzylam w swoje malenstwo bo tak to panikowalam ze masakra ;-)

Witaj Ewcia u nas. Ciesze się, że usg w porządku. Również bardzo się bałam pierwszego trymestru, bo obie ciąże straciłam wcześnie.. teraz nadal się boję, ale to już chyba normalka;-) Spokojnych dalszych tygodni Wam zyczę:)
Jankesowa daj znać jak po wizycie, bo jakoś wcześnie miałaś mieć:-)
Pozostałe dziewczyny też niech się odzywają!

witaj Annas :-) no z tego samego powodu bałam się 1 trym. ... teraz nastawienie ciut lepsze.
Alicja na święta wielkanocne to już będziesz miała ładnego szkraba :-D
Ale też Wasze suwaczki ładnie wyglądają :tak:

Witam pisze tylko o sobie bo tyle co wrocilam. A wiec maly ma sie dobrze ja pozamykana na 4 spusty gin nic nie przewiduje ze predzej urodze, maly wielkolud ma 3150:shocked2: co wskazuje 37t5d jak tak dalej pojdzie to napewno przekroczy 4000. A jesli przekroczy 4400 to bedzie cesarka. Lepiej zebym urodzila predzej i sn no ale to sie okaze a nic na to nie wskazuje. Mam jakiegos grzebka wiec dostalam globulki.

Jakesowa super, że dobrze. Synuś wielki, mój 2 tyg temu ważył 2,5, w piątek dowiem się ile przybrał.
Edit: Jeszcze mi się przypomniało...:) brał Ci wymazy na paciorkowca? i czy robiłaś ponowne badania wr i te żółtaczkowe, bo ostatnio przeczytałam, ze do szpitala trzeba mieć świeże (przynajmniej 4-tyg) Mi zlecił na tę wizytę, a ja się pospieszyłam i zrobiłam w tamtym tyg. Mam nadzieję, ze będą ważne, bo troszeczkę kosztowały.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam brzuchatki.

Alicja czekamy na wieści z porodówki :-)

Annas ja też miałam drugi raz robione wr i żółtaczkę, a to będą i tak świeże wyniki, więc 3 raz nie będziesz musiała powtarzać

Jankesowa tak czytałam o twojej wizycie i ze lekarz mówił Ci że jeszcze trochę pochodzisz, ale mi 2 dni przed porodem lekarka też mówiła, ze troszkę pochodzę, bo brzuch mi nawet się nie opuścił. Wszystko jest możliwe.

Do góry