reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Nie pisałam o tym wcześniej, bo musiałam sama ogarnąć się z tą wiadomością...

Prokuratura umorzyła śledztwo w sprawie Maciusia:-:)-(
Mimo, że biegli uznali, że doszło do zaniedbania, nie ma wystarczających danych o której godzinie zgłosiłam, to, że poczułam "coś twardego":-:)-(

ciężko było podjąc tę decyzję, ale nie mamy siły dłużej walczyć:-:)-(
zbyt dużo to nerwów, stresów itp. kosztuje...

a tych sk***** osądzi Najwyższy...

Ewelcia,
zobaczysz wsio będzie dobrze:tak:

reklama
ewelinka a wiesz ze mam podobny problem.... sikam jak najeta co chwila tylko czuje ze maly mi uciska do tego mocz mam jakis pomaranczowy:eek:, nic mnie nie boli ani nie piecze 2tyg robilam wyniki i byly ok poczekam do jutrA bo mam wizyte

Kobietki o czym wiadczy pomaranczowy mocz ?? dodam ze nie ciemny pomaranczowy tylko taki elegancki pomarancz jak pomarancza sa :sorry:
Odebralam morfologie i posypala sie jeszcze bardziej mimo ze biore zelazo to spadla jeszcze bardziej:-(, ogolnie rzadko co mam w normie

ewcia kazdego spotka zasluzona kara predzej czy pozniej

Ostatnia edycja:
jankesowa- co do pomaranczowego moczu to nie mam pojecia,A z tymi wynikami to ja tez tak miałam pod koniec.
Wiesz teraz małuch duzo z ciebie ciągnie spytaj się lekarza czy nie zwiekszyć dawki żelaza.
Ja tez dzisiaj ide odebrac wyniki zobaczymy co tam
Ewcia- brak mi słów co za kraj.Przytulam mocno.

Jankesowa, mi ginka powiedziała, że jeżeli kolor moczu podchodzi pod pomarańcz, to może świadczyć o bakteriach. Ale skoro wyniki masz ok....to nie wiem...

karollcia, ewelinka jutro rano badanie moczu ide zrobic, juz czytam o zatruciu ciazowym , jutro mu wszystko na wizycie powiem, ciutke mi palce spuchly ostatnio ale pierscionki moge nosic, kostki u nog tez troche, juz sie boje i to strasznie, podobno zatrucie moze sie z dnia na dzien zrobic ale cisnienie mam niskie

Jankesowa jak powiedziałam lekarzowi, ze mi dłonie drętwieja to kazał zrobić kwas moczowy, powiedział, ze on najszybciej pokaże zatrucie ciążowe, a o takim typowym świadczy białko w moczu, ciśnienie i opuchlizna. Nie wkrecaj sobie, na pewno jest ok. Pomarańczowy mocz, hmm a czy pijesz dużo wody? Ja około 3 ltrów dziennie i kłopoty moczowe, jak na razie, mnie opuściły.
Ewcia przytulam
Ewelina z bólami krzyżowymi nie pomogę, bo nigdy takich nie miałam, moze uda Ci się do ginki dodzwonić.

annas wiesz co chyba za malo pije i z tego taki kolor, ostatnio jakos mniej pilam wody teraz wypilam juz litr i kolor wrocil do normy, badania jutro tak zrobie ale juz sie mnie denerwuje
ewelina ja boli jak na @ nigdy nie mialam a krzyz boli mnie strasznie jak za duzo stoje badz jestem w pozycji schylonej ale przechodzi po lezeniu a ty do dzownilas sie??

reklama
Witajcie Kobietki,

Dziekuje bardzo za rady. Bede probowac z tymi poduszkami.

Agniesia - witam i pozdrawiam. Moze jakas fotke tych storojow bys pokazala :-). Ja tez sie lubie stroic i wlasnie ostatnio jak sobie probowalam cos ladnego ciazowego kupic to mialam wrazenie, ze nie ma w czym wybierac. Pamietam, ze mojej kolezance bardzo dretwialy rece gdzies tak od polowy ciazy. Polozna doradzila jej jakies opaski poprawiajace krazenie i pokazala jakies rozluzniajace cwiczenia. Wiem, ze pomoglo. Moze lekarz Ci jutro cos doradzi.
Ilonka - super, ze u Ciebie wszystko dobrze. Ja mialam przez chwile niechec do miesa w ogole i moj maz sie strasznie martwil, ze sie glodze :-D(no bo przeciez miesko to podstawa). Mniej wiecej po 10 tc mi przeszlo chociaz nadal jem najchetniej ser zolty z ogorkami konserwowymi i tosty z Philadelphia.
Jankesowa - wspolczuje z tymi bolami glowy. Super, ze noga wreszcie przestala bolec i oby tak juz zostalo :tak:
Alicja - na pewno lada chwila synus zdecyduje sie pojawic po tej stronie brzuszka, taka piekna wiosna sie podobno w Polsce zaczela to moze bedzie chcial zamienic brzuszek na spacerki z mamusia :-D. A zdjecie moze jutro zrobie i wstawie.
Ewelinko - trzymaj sie kochana, nie wiem co Ci doradzic ale moze sprobuj troche polezec i odpoczac.
Ewcia - przytulam. Wierze, ze jak nie teraz to w przyszlosci dosiegnie ich sprawiedliwosc.

Ja chyba zmykam jeszcze chwile poprasowac bo nie moge sie pozbyc tego stosiku wypranych ubran, ktory sie obok mnie pietrzy :zawstydzona/y:. A mialam sie dzisiaj uczyc... moze jutro sie wreszcie zmobilizuje.

Dobrej nocy wszystkim zycze.

Do góry