reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

annas moze zalezy od szpitala, moje juz sie wietrzy i materac tez bo zapach nie fajny mialo
ilonka26 trzymam kciuki, na poczatku tez mialam bole jak na @ nie mocne ale mialam, bedzie dobrze odpoczywaj:tak:
karollcia moj gin tez mowil ze dzidzia leniuszek na poczatku a ostatnio to mowi ze nadpobudliwa wczoraj tak kopala podczas usg ze byl w szoku i taka silna wiec wszystko moze sie odmienic
agniesia super ze wizyta udana u nas teraz jak mozna sie po przytulac to ja mam grzybka i zawsze cos
gosialew szczerze mowiac fajnie by bylo bo nie ciezy mnie jakos wizja cesarki wolala bym predzej i naturalnie (38tc to byla bym szczesliwa) wiec zyje nadzieja ze bedzie tak jak u ciebie :)

Dziewczyny co ja w nocy przeszlam.... te globulki co gin mi zapisal to uczulenie mam na nie :-:)wściekła/y: tak mnie pipcia szczypala od 3 w nocy ze myslalam ze szalu dostane zimne oklady robilam mialo pomoc a to jeszcze gorzej, zaraz musze do niego dzownic zeby wypisal recepte na inne co kiedys bralalal bo przeciez nie wyrobie.

reklama
hehe GOsia i ja juz tez czekam a powiedz jak z Twoja cukrzyca ciazowa po ciazy ??
Ilonko ja tez nie mialam codziennie objawow i tak jak Annas pisze ze kazda wizyta to byla dla mnie masakra bo oczywiscie za kazdym razem obstawialam najgorsze trzeba wierzyc szkoda ze ta wizyte masz tak pozno :szok:
Anna my rozlozylismy jakis miesiac temu my mamy turystyczne wiec smierdzialo niemilosernie
Agniesia super ze wizyta udana i juz tak daleko jestescie :-)
Karollcia dzidzia maly gigancik juz :-)
a my dalej 2 w 1 i na razie nic sie nie zapowiada na szybciej gin z wawy mowil ze nie dotrwam do terminu ale dzisiaj jzu jest 16 do poniedizalku musze wytrzymac hehe :-)

Alicja po porodzie to mi cukry szalały, nawet po kromce chleba razowego miałam 170, ale po kilku dniach się unormowały. Teraz powinnam też je po kontrolować, ale jakoś zapominam o tym, bo przy dziecku trudno to dopilnować, powinnam zrobić z kilka pomiarów kontrolnie, bo już niedługo będę po połogu.

witam z rańca
noc była troszkę nerwowa, bo dziś mam wizytę u gina, boję się straszliwie, bo nie chciałabym się żegnać z naszym maleństwem
co prawda cieszę się z każdego dnia z nim spędzonego, ale chciałabym, żeby tym razem szło wszystko tak jak powinno,
wiem, że nic od nas nie zależy tylko od tego na górze, ale mógłby się w końcu zlitować
chciałabym zobaczyć dziś pięknie bijące serduszko naszego króliczka :) proszę o kciuki

reklama
ilonka- masz moje kciuki bardzo mocno zaciśnięte&&&&&&
Jankesowa- no teraz to lenich bo malutkie jest i potrzebuje spania zeby rosnąc a potem na pewno bedzie brykac .
Juz nie moge sie doczekać kiedy dostane pierwszego kopa:)
Alicja- i jak tam dalej nic?

Do góry