Ja juz wstalam maz do pracy wyszykowany. Ja na 11 mam wizyte ale musze jechac predzej bo sprawy mam do pozalatwiania w urzedach. Mam nadzieje ze na wizycie bedzie wsio gut trzymajcie kciuki bo jeszcze 2 tyg chce po chodzic. Milego dnia i buziam kazda z osobna.
reklama
Agniesia82
najważniejsze jest życie
cześć dziewczynki, chciałam się przywitać, i trzymajcie kciuki za moją wizytę dzisiejszą, ja za was też trzymam.
karollcia33
Fanka BB :)
Agniesia-trzymam kciuki&&&
Ja wczoraj odebrałam wyniki badań i jak zwykle hemoglobina troszeczke niska i leukocyty ale to u mnie standard
no ja tez mam dziś wizyte ale wieczorem
miłego dnia
Ja wczoraj odebrałam wyniki badań i jak zwykle hemoglobina troszeczke niska i leukocyty ale to u mnie standard
no ja tez mam dziś wizyte ale wieczorem
miłego dnia
Alicja1985
Jankesowa Agniesia Karolcia kciuki za wizyte mocno zacisniete :-)
Cati podrzuc pranie do mnie chetnie poprasuje ;-)
a my po wizycie wiec tak gin mnie polozy do szpitala od poniedzialku i bede miala wywolywany porod wiec sie uspokoilam wiec teraz nie mam co sie rozpakowywac bo chce trafic na mojego gina hehhe ale znajac zycie to Baczek wyjdzie wczesniej hehe
Cati podrzuc pranie do mnie chetnie poprasuje ;-)
a my po wizycie wiec tak gin mnie polozy do szpitala od poniedzialku i bede miala wywolywany porod wiec sie uspokoilam wiec teraz nie mam co sie rozpakowywac bo chce trafic na mojego gina hehhe ale znajac zycie to Baczek wyjdzie wczesniej hehe
karollcia33
Alicja-no zycze żebyś wytrzymała do poniedzialkua na kiedy masz termin?a Bączek niech sobie jeszcze posiedzi te pare dni
Alicja1985
Karolcia termin mam na 24 marca 21 do szpitala akolo 23 beda wywolywac :-)
juz sie nie mgoe doczekac :-) mam nadzieje tylko ze bedzie wszystko oki
juz sie nie mgoe doczekac :-) mam nadzieje tylko ze bedzie wszystko oki
Alicja1985
Ewcia mi do 38 tc czas lecial nie samowicie szybko a teraz to ciagnie sie nie milosiernie :-)
reklama
Annas81
Hej
Jankesowa, Karolcia, Agniesia kciuki zaciśnięte
Ewcia za Ciebie też, brr nie lubię dentystów
Alicja no to oby do poniedziałku, też mam przeczucie, że końcówka może się wlec.
Cati.. wiesz nauka nie zając.. z resztą prasowanie też nie, chyba nie ma szans, żeby uciekło
Ostatnio wcześnie się budzę, a potem spać mi się chce w dzień. Na szczęście nocki przesypiam jak dziecko, wiem, że w trzecim trymestrze z tym różnie bywa.. ręce ciągle drętwieją
ściskam
Jankesowa, Karolcia, Agniesia kciuki zaciśnięte
Ewcia za Ciebie też, brr nie lubię dentystów
Alicja no to oby do poniedziałku, też mam przeczucie, że końcówka może się wlec.
Cati.. wiesz nauka nie zając.. z resztą prasowanie też nie, chyba nie ma szans, żeby uciekło
Ostatnio wcześnie się budzę, a potem spać mi się chce w dzień. Na szczęście nocki przesypiam jak dziecko, wiem, że w trzecim trymestrze z tym różnie bywa.. ręce ciągle drętwieją
ściskam
Podziel się: