reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Ja juz wstalam maz do pracy wyszykowany. Ja na 11 mam wizyte :-p ale musze jechac predzej bo sprawy mam do pozalatwiania w urzedach. Mam nadzieje ze na wizycie bedzie wsio gut trzymajcie kciuki bo jeszcze 2 tyg chce po chodzic. Milego dnia i buziam kazda z osobna.

reklama
Jankesowa Agniesia Karolcia kciuki za wizyte mocno zacisniete :-)
Cati podrzuc pranie do mnie chetnie poprasuje ;-)
a my po wizycie wiec tak gin mnie polozy do szpitala od poniedzialku i bede miala wywolywany porod wiec sie uspokoilam wiec teraz nie mam co sie rozpakowywac bo chce trafic na mojego gina hehhe :-D ale znajac zycie to Baczek wyjdzie wczesniej hehe :-D

Alicja, a dlaczego miałoby nie być? Pewnie, że będzie:tak:
ale masz suuuper

niech już będzie koniec kwietnia:-p:blink:

Jankesowa, Agniesia, Karolcia,
powodzonka na wizytach:tak:

u mnie także dziś wizyta, ale u dentysty:baffled:

Alicja, oj co ja bym dała, żeby mieć już 38:-p

choć przyznam, że nie wiem kiedy te 32 tygodnie zleciały, ale mimo wszystko im bliżej tym bardziej nie mogę się doczekać:zawstydzona/y:

reklama
Hej
Jankesowa, Karolcia, Agniesia kciuki zaciśnięte
Ewcia za Ciebie też, brr nie lubię dentystów:no:
Alicja no to oby do poniedziałku, też mam przeczucie, że końcówka może się wlec.
Cati.. wiesz nauka nie zając.. z resztą prasowanie też nie, chyba nie ma szans, żeby uciekło
Ostatnio wcześnie się budzę, a potem spać mi się chce w dzień. Na szczęście nocki przesypiam jak dziecko, wiem, że w trzecim trymestrze z tym różnie bywa.. ręce ciągle drętwieją:-p
ściskam

Do góry