reklama
ewcia to super u mnie juz po prane wszystko czeka jak bym teraz miala prasowac to chyba by wygniecione zostalo
ewelinko no nie zle jak pelna chata o zimnym piwie mi nie mow bo chodzi za mna juz tak dawno....
karollcia trzymamy kciuki za wizyte
ilonko musze przyznac ze o zylam :-):-):-):-) bol nogi minal prawie calkowicie i jakos tak sil witalnych nabralam na koncowce bede zyc
agniesia mnie rece dretwialy i lykam aspargin
annas tak jutro wizyta i kurcze chyba jakas infekcja mnie bierze no ale dobrze ze jutro wizyta to mi co prze pisze
catiu mnie bol glowy na zmiane pogody to norma ostatnio 3 razy w tygodniu mnie bolala po pol dnia az wymioty u mnie to migrenowe akurat a w ciazy migreny sie nasilaja niestety.
Musze jechac wyniki odebrac bo bylam ostatnio co nie co krwi upuscic, a jutro wizyta wic musze je miec. do uslyszenia kobitki
ewelinko no nie zle jak pelna chata o zimnym piwie mi nie mow bo chodzi za mna juz tak dawno....
karollcia trzymamy kciuki za wizyte
ilonko musze przyznac ze o zylam :-):-):-):-) bol nogi minal prawie calkowicie i jakos tak sil witalnych nabralam na koncowce bede zyc
agniesia mnie rece dretwialy i lykam aspargin
annas tak jutro wizyta i kurcze chyba jakas infekcja mnie bierze no ale dobrze ze jutro wizyta to mi co prze pisze
catiu mnie bol glowy na zmiane pogody to norma ostatnio 3 razy w tygodniu mnie bolala po pol dnia az wymioty u mnie to migrenowe akurat a w ciazy migreny sie nasilaja niestety.
Musze jechac wyniki odebrac bo bylam ostatnio co nie co krwi upuscic, a jutro wizyta wic musze je miec. do uslyszenia kobitki
Alicja1985
Fanka BB :)
Hej dziewczynki
Jankesowa moj to caly czas mi cos przy pecherzu majstruje bo sikam jak najeta jakas:-)
Cati u mnie nadal cisza :-( poprosimy jakies zdjecie brzuszka
Annas prasowania ciag dalszy ja juz mam wszystko wyprasowane najgorzej bylo prasowac body kopertowe buu
Agniesia najlepiej zapytac gina o to ja np tak nie mialam i u CIebie juz 27 tc jak ten czas leci :-)
Ilonka 3 mamy kciuki za wizyte ja mam dzisiaj ale pewnie i tak nic sie nie dowiem i dobrze ze sa oznaki to chociaz spokojniejsza jestes :-)
Ewelina ja sie zastanawiam co ja bym zrobil gdyby tego allegro nie bylo 90% rzeczy dla Małego zamawialam przez neta :-)
Ola heheh no nie stety jeszcze 2 w 1
a w nocy mialam sen ze blagalam gina o cesarke heheh i wylam przy tym jak bobr hehhe normalnie na mozg mi juz pada o niczym innym nie mysle ehhh
Jankesowa moj to caly czas mi cos przy pecherzu majstruje bo sikam jak najeta jakas:-)
Cati u mnie nadal cisza :-( poprosimy jakies zdjecie brzuszka
Annas prasowania ciag dalszy ja juz mam wszystko wyprasowane najgorzej bylo prasowac body kopertowe buu
Agniesia najlepiej zapytac gina o to ja np tak nie mialam i u CIebie juz 27 tc jak ten czas leci :-)
Ilonka 3 mamy kciuki za wizyte ja mam dzisiaj ale pewnie i tak nic sie nie dowiem i dobrze ze sa oznaki to chociaz spokojniejsza jestes :-)
Ewelina ja sie zastanawiam co ja bym zrobil gdyby tego allegro nie bylo 90% rzeczy dla Małego zamawialam przez neta :-)
Ola heheh no nie stety jeszcze 2 w 1
a w nocy mialam sen ze blagalam gina o cesarke heheh i wylam przy tym jak bobr hehhe normalnie na mozg mi juz pada o niczym innym nie mysle ehhh
Ewelinka no to nie zazdroszczę też bym się piwka z sokiem malinowym napiła
karollcia mdłości powinny się powoli już wyciszać, bo w końcu już 13 tc ci leci, ale różnie to bywa
Ewcia chętnie bym ci pomogła z prasowaniem, bo lubię chociaż z dużym brzuchem to chyba niestety nie przyjemność :/
jankesowa no to super, że noga nie boli, pewnie mały się przemeblował
Alicja, a może wizyta u gina cię zaskoczy czasem badanie przyspiesza poród ?
karollcia mdłości powinny się powoli już wyciszać, bo w końcu już 13 tc ci leci, ale różnie to bywa
Ewcia chętnie bym ci pomogła z prasowaniem, bo lubię chociaż z dużym brzuchem to chyba niestety nie przyjemność :/
jankesowa no to super, że noga nie boli, pewnie mały się przemeblował
Alicja, a może wizyta u gina cię zaskoczy czasem badanie przyspiesza poród ?
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Dziewuszki, ja z pytaniem...
Od kilku dni mam parcie (ogromne) na pęcherz i nie martwiłabym się, gdyby nie to, że do tego dochodzi ból krzyża, jak na okres...wiem, że częste oddawanie moczu jest normą, bo dziecię uciska, ale ja latam do wc co chwila, a tam zaledwie kropelka. Ogólnie, czuję "tam na dole" dyskomfort. Czy miałyście podobnie? Początkowo to bagatelizowałam, ale od dziś rana zaczęło mi to bardziej dokuczać...
Od kilku dni mam parcie (ogromne) na pęcherz i nie martwiłabym się, gdyby nie to, że do tego dochodzi ból krzyża, jak na okres...wiem, że częste oddawanie moczu jest normą, bo dziecię uciska, ale ja latam do wc co chwila, a tam zaledwie kropelka. Ogólnie, czuję "tam na dole" dyskomfort. Czy miałyście podobnie? Początkowo to bagatelizowałam, ale od dziś rana zaczęło mi to bardziej dokuczać...
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Jankesowa- hahaha, myślę, że do 35 też już wszystko będzie porobione
Ilonko, ciężko stać, ale wzięłam się na sposób i prasuję na siedząco
i powiem szczerze, że nawet jakby mi się odechciało, to te malutkie rzeczy z chęcią się prasuje
Ewelcia, nie pomogę Kochana:-(
ale jeżeli coś Cię niepokoi, to może tel. do gin.
choć bóle krzyża mogą być dobrze od ciężaru...
ale okresowe... nigdy nie miałam, więc nie wiem jakie to
właśnie wróciłam ze sklepiku, jaka cuuuudowna pogoda jest:-)
z miłą chęcią bym wzięła się za jakieś porządki,
ale nie ma sensu, gdyż K. na dniach ma odświeżać ściany...
no i tym sposobem napiję się kawki, a potem wezmę się za obiadek
Ilonko, ciężko stać, ale wzięłam się na sposób i prasuję na siedząco
i powiem szczerze, że nawet jakby mi się odechciało, to te malutkie rzeczy z chęcią się prasuje
Ewelcia, nie pomogę Kochana:-(
ale jeżeli coś Cię niepokoi, to może tel. do gin.
choć bóle krzyża mogą być dobrze od ciężaru...
ale okresowe... nigdy nie miałam, więc nie wiem jakie to
właśnie wróciłam ze sklepiku, jaka cuuuudowna pogoda jest:-)
z miłą chęcią bym wzięła się za jakieś porządki,
ale nie ma sensu, gdyż K. na dniach ma odświeżać ściany...
no i tym sposobem napiję się kawki, a potem wezmę się za obiadek
Ostatnia edycja:
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ewcia, próbowałam dzwonić do ginki, niestety nie odbiera :|
Ewelinka a boli cię przy siusianiu?? Bo częste parcie na mocz i oddawanie kropelek może świadczyć o zapaleniu pęcherza
ja miałam ostatnio podobnie, tyle, że mnie bolał brzuch z przodu, zaczęłam pić bardzo dużo wody niegazowanej, praktycznie 2 litry na dobę i mi przeszło
tak czy siak może ginka oddzwoni, bo lepiej się upewnić
ja miałam ostatnio podobnie, tyle, że mnie bolał brzuch z przodu, zaczęłam pić bardzo dużo wody niegazowanej, praktycznie 2 litry na dobę i mi przeszło
tak czy siak może ginka oddzwoni, bo lepiej się upewnić
reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
Ilonka, no właśnie nic mnie nie boli i nie piecze, więc od razu wykluczyłam "zapalenie pęcherza". Jedynie to: sikam po kropelce, mocz bez zmian w sensie koloru, no i te bóle krzyżowe, jak na @ i to raczej nie jest ból od rosnącego brzucha, bo powoli te bóle rozrózniam....no nic, jak nie przejdzie, będę musiała wybyć na "przymusową" wizytę... :|
Podziel się: