reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie dziewczyny. My tu wszystkie z Ciąży po poronieniu, takze rozumiemy i strach i ból... i radość
Skierka kopniaki, rozpychanki to dla mnie na razie najpiękniejsze uczucie.. na razie, bo myślę, ze po urodzeniu znajdę sobie nowe najpiękniejsze uczucie.
Polatałam trochę po mieście, ciągle muszę jeszcze coś kupić, zresztą kosmetyków nie mam wcale, no ale to z mężem hurtem:)

reklama
Alicja1985 dziękujemy za miłe powitanie. Co do maluszków to chyba brzydka pogoda i na lenistwo naszych pociech też wpływa moje jak nigdy też już od rana jakieś senne i nie daje o sobie znać.

Malinka tak moze byc :-)
moja mama na miescie wiec kazalam jej kupoic herbatniki bo o dziwo jakos micukru po nic nie wywala z reszta nie jem ich calej paczki ;-)
Annas ja jak w tamtym tyg poszlam do lekarza i ten mi dal skierowanie do szpitala to w jeden dzien wszystkie zakupy zrobilma heheh a kosmetyki z allegro zamowilam. w koncu stanelo na hipp

skierka gratuluje ruchow :tak:
alicja ja juz tez po kupilam wszystkie kosmetyki :tak:
Malinkaizi witam bardzo serdecznie ;-)
annas ja tak mysle i strasznie bedzie mi braKOWALO kopniakow i rozpychanek :happy2:, moj mazawsze na odwrot jak ja mam kiepski dzien to on ma jakies turbo doladowanie :cool2:, u nas dzis wiosna :-D:-D:-D
ola gdzie sie nam zamalinowalas co?? brakuje ciebie tutaj

Mnie dzis odpukac noga mnie boli czyli synus musial sie troszke przemeldowac i mniej uciska. Ale za to przez zmiane pogody glowa mnie rano bolala:cool: narazie jest ok :tak: tylko jakos dziwnie mnie dzis do dolu dusi:szok:

skierka gratuluję pierwszych ruchów :) fajnie, że się tu pojawiłaś :)

Silentenigma gratuluję córeczki :)

Ola ano póki co jest oki :) teraz tak szybko nie chcę stąd znikać :)

Malinkaizi
witaj i pisz jak masz ochotę razem z nami :)

Alicja może cisza przed burzą :)

jankesowa jak nie urok to s..... ale dasz radę jeszcze troszkę

a u nas nie może być za dobrze, jak mdłości idzie znieść, to od wczoraj mnie przód brzucha boli, myślałam, ze to dzidź się tak gnieździ, ale jak dziś nacisnęłam przód brzucha to chyba pęcherz daje znów znać o sobie :( jutro muszę skoczyć zrobić badania moczu ogólne i na posiew, bo zwariuję, żeby się nie rozkręcił ten ból na maksa, bo nie wiem co zrobię :/

Ilonka nie póki co tylko już jest i będzie dobrze:)

annas pracusiu:) nauki nigdy za dużo:p

Jankesowa ja właściwei to jestem,podczytuje was,liste skarbów przeglądam żeby znać kolejność i wiedzieć która na porodówie powinna być:) piszę na rozpakowanych żeby tu nei zaśmiecać wam:) na cpp nei zaglądam tylko bo czasu brak a tam dużo dz wiec mnie już i tak nei potrzeba:)

malinkaizi i skierka fajnie,ze tu jestescie:)

alicja to na pewno cisza przed burzą:p

no kochane mam nadzieje ze jest tak jak mowicie chociaz teraz troszke sie rozkrecil
Ilonka tak jak pisze Ola bedzie dobrze i juz
ropakowalam pampersz 1 heheh i normalnie rozmiar mojej DIDI hehhe mam ratlerka cale 2kg. takie malusie sa ze szok

reklama
Malinkaizi - witaj i zostań z nami tutaj poplotkować co i jak w brzuszku się dzieje ;-)
Skierka188 - super, że i tutaj się pojawiłaś, gratuluję pierwszych ruchów, a rycz ze szczęścia, super uczucie :tak:

Pozdrawiam brzuszki wsiśtkie bez wyjątku :-D Katkaa na banka się już rozpakowała :-)

Do góry