reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa moj jets glowka do dolu a czuje jakby robil pajacyki w brzuszku bo go czuje doslownie wszedzie w kazdym miejscu brzucha
Ilonka dobrze ze sa mdlosci ja tak jak ANnas nie mialam mdlosci i gdyby nie bole cycow to juz bym dawno zawalu dostala albo byl codziennie u gina :-)
Ewcia 32tc :szok: :szok:
Karolcia jak u mnie bylo po 12 tc to ja troche odetchnelam z ulga a po 20 tc to juz mi smignelo strasznie szybko :-)

reklama
aqlicja i annas to mnie kobiety pocieszylyscie ze to tak czuc moj byc glowka do dolu i mam nadzieje ze tak jest czkawke czuje jakby mi sie gdzies po odbycie odbijal :-D
Ja juz kolejki pilnuje :tak: do swiat mam zamiar sie rozpakowac innej opcji nie widze:cool2: i stresora troche juz mam jak to bedzie:confused:
ewcia smiga ci ten suwak ze hoho :-p ty zaraz za nami :tak:
karollcia lepiej zygaj moj gin mi sie wiecznie pytal czy czuje sie bardzo w ciazy tzn zyganie bole cyckow i takie tam, mowil ze dobrze i jego to cieszy (pytal tez czy bardziej jak w poprzedniej ciazy sie czuje)

Jankesowa nie bój się bólu, pewnie, ze boli, podobno nawet jak ch.... ale ja sobie powtarzam, ze mnie 2 razy w życiu tak bolało, ze już poród to cudowny ból, bo przytulimy swoje cuda. Ja też mam stracha, ale takiego jak Alicja, żeby z synkiem było dobrze. Mnie może boleć tak mocno jak nikogo, niech tylko powiedzą na koniec, ze z synkiem wszystko w porządku. A w Twoim szpitalu daja znieczulenie? moim jest ciągle za darmo, ale jeszcze nie podjęłam decyzji, ze bedę brała, zobaczymy:szok:
Słodziutka dziękujemy za wpis, zalogowałam się na stronie o szczepieniach i pochłaniam wiedzę. Buziaki Laurce

annas chyba to mnie przeraza ze nie mam opcji ze znieczuleniem :no: u nas nie ma :confused:, eee dam jakos rade wazne zeby wszystko bylo ok - biore za to meza moze mi razniej bedzie :tak:, chociaz platne by mogli zostawic do wyboru a tu nic

Alicja- nom 32, a u Ciebie już prawie 38;-)

Jankesowa- tak, tak za Wami:-p
i się tego trzymam:tak:
co do bólu przy porodzie, mam tylko wiedzę na temat samych bóli z krzyża,
ale zostawie ją dla siebie:-p

Annas-
ja bałam się, gdy tydzień temu odstawiłam fenoterol, że może zacząć się coś dziać, ale odpukać jest ok :tak:

U mnie Mikoś 2 tyg. temu też był główką w dół ułożony i też Go wszędzie czułam...
Choć u mnie nawet jak się by przekręcił, to raczej nie ma znaczenia, bo mimo wszystko czeka mnie cc choć wiem, że nadal jest ułożony glówką w dół, bo jak wciśnie te swoje nóżki mi w żebra, to nie ma innej opcji, aby się przekręcił:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczynki główko do góry wszystko jest do przeżycia dacie radę. u mnie w szpitalu jest bezpłatne owe znieczulenie ale ja przez szybką akcję porodową się nie załapałam i co bez żadnego znieczulenia dałam rady. Powiem szczerze boli i macie racje boli jak cholera ale strasznie szybko się zapomina ja już po chwili z tego się wszystkiego śmiałam a jak zobaczycie swoje maleństwo to naprawdę wszystko idzie w nie pamięć.
A tak pyzatym to mkną Wam te suwaczki jak nie wiem.

A to mój szkrab:
Obraz 239.jpgObraz 248.jpg

Załączniki

• Obraz 249.jpg
    Obraz 249.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 37
reklama
martusionku ale slodziak z Tomusia a jaki duzy super :) no wlasnie kurcze przeciez przezyje tyle kobiet dalo rade to i ja dam a jak :-D tak mnie wszyscy aby strasza w kolko

Ja cwaniare udaje i mowie jak wlazlo to musi wylezc":-D sama siebie pocieszam
silentenigma moje gratulacje malo cos dziewczynek ostatnio :tak:
ewcia ahh bole krzyzowe

Wiecie ja chyba troche wiem jaki to boli kiedys mialam tak bolesne @ ze nawet zastrzyki nie pomagaly... to podobno mialam skurcze jak polowa porodowych pod ktg :confused: pfffff:cool2:

Do góry