reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa moj jets glowka do dolu a czuje jakby robil pajacyki w brzuszku bo go czuje doslownie wszedzie w kazdym miejscu brzucha
Ilonka dobrze ze sa mdlosci ja tak jak ANnas nie mialam mdlosci i gdyby nie bole cycow to juz bym dawno zawalu dostala albo byl codziennie u gina :-)
Ewcia 32tc :szok: :szok:
Karolcia jak u mnie bylo po 12 tc to ja troche odetchnelam z ulga a po 20 tc to juz mi smignelo strasznie szybko :-)

reklama
aqlicja i annas to mnie kobiety pocieszylyscie ze to tak czuc moj byc glowka do dolu i mam nadzieje ze tak jest czkawke czuje jakby mi sie gdzies po odbycie odbijal :-D
Ja juz kolejki pilnuje :tak: do swiat mam zamiar sie rozpakowac innej opcji nie widze:cool2: i stresora troche juz mam jak to bedzie:confused:
ewcia smiga ci ten suwak ze hoho :-p ty zaraz za nami :tak:
karollcia lepiej zygaj moj gin mi sie wiecznie pytal czy czuje sie bardzo w ciazy tzn zyganie bole cyckow i takie tam, mowil ze dobrze i jego to cieszy (pytal tez czy bardziej jak w poprzedniej ciazy sie czuje)

Jankesowa nie bój się bólu, pewnie, ze boli, podobno nawet jak ch.... ale ja sobie powtarzam, ze mnie 2 razy w życiu tak bolało, ze już poród to cudowny ból, bo przytulimy swoje cuda. Ja też mam stracha, ale takiego jak Alicja, żeby z synkiem było dobrze. Mnie może boleć tak mocno jak nikogo, niech tylko powiedzą na koniec, ze z synkiem wszystko w porządku. A w Twoim szpitalu daja znieczulenie? moim jest ciągle za darmo, ale jeszcze nie podjęłam decyzji, ze bedę brała, zobaczymy:szok:
Słodziutka dziękujemy za wpis, zalogowałam się na stronie o szczepieniach i pochłaniam wiedzę. Buziaki Laurce

annas chyba to mnie przeraza ze nie mam opcji ze znieczuleniem :no: u nas nie ma :confused:, eee dam jakos rade wazne zeby wszystko bylo ok - biore za to meza moze mi razniej bedzie :tak:, chociaz platne by mogli zostawic do wyboru a tu nic

Alicja- nom 32, a u Ciebie już prawie 38;-)

Jankesowa- tak, tak za Wami:-p
i się tego trzymam:tak:
co do bólu przy porodzie, mam tylko wiedzę na temat samych bóli z krzyża,
ale zostawie ją dla siebie:-p

Annas-
ja bałam się, gdy tydzień temu odstawiłam fenoterol, że może zacząć się coś dziać, ale odpukać jest ok :tak:

U mnie Mikoś 2 tyg. temu też był główką w dół ułożony i też Go wszędzie czułam...
Choć u mnie nawet jak się by przekręcił, to raczej nie ma znaczenia, bo mimo wszystko czeka mnie cc choć wiem, że nadal jest ułożony glówką w dół, bo jak wciśnie te swoje nóżki mi w żebra, to nie ma innej opcji, aby się przekręcił:-D:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczynki główko do góry wszystko jest do przeżycia dacie radę. u mnie w szpitalu jest bezpłatne owe znieczulenie ale ja przez szybką akcję porodową się nie załapałam i co bez żadnego znieczulenia dałam rady. Powiem szczerze boli i macie racje boli jak cholera ale strasznie szybko się zapomina ja już po chwili z tego się wszystkiego śmiałam a jak zobaczycie swoje maleństwo to naprawdę wszystko idzie w nie pamięć.
A tak pyzatym to mkną Wam te suwaczki jak nie wiem.

A to mój szkrab:
Obraz 239.jpgObraz 248.jpg

Załączniki

• Obraz 249.jpg
    Obraz 249.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 30
reklama
martusionku ale slodziak z Tomusia a jaki duzy super :) no wlasnie kurcze przeciez przezyje tyle kobiet dalo rade to i ja dam a jak :-D tak mnie wszyscy aby strasza w kolko

Ja cwaniare udaje i mowie jak wlazlo to musi wylezc":-D sama siebie pocieszam
silentenigma moje gratulacje malo cos dziewczynek ostatnio :tak:
ewcia ahh bole krzyzowe

Wiecie ja chyba troche wiem jaki to boli kiedys mialam tak bolesne @ ze nawet zastrzyki nie pomagaly... to podobno mialam skurcze jak polowa porodowych pod ktg :confused: pfffff:cool2:

Do góry