reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Cześć dziewczynki, oczywiście, muszę się wyżalić, mój dzidziuś jest taki grzeczny, że w ogóle mało co daje o sobie znać, a ja oczywiście bym chciała, żeby choć czasem mamusię kopnął czy coś a tu od wczoraj cisza

reklama
Agniesia, może zjedz coś słodkiego i połóż się na lewy bok, winno to sprowokować Twojego Szkraba ;-)
Ale spokojnie, u mnie też czasem tak jest, że pół dnia śpi i nawet nie da malusiego kopniaczka, potem za to kopie za dwóch :-D

Witam i ja:-)

U nas wsio ok:tak:
Od tygodnia miałam zmniejszone dawki fenoterolu i isoptinu,
a od dziś nie biorę wcale i jest dobrze:tak:

Silentenigma- tak jak Ci Lili napisała, w każdej chwili może się coś stać bez względu na to, który jest to tydzień ciąży...
i Ewelcia, żeby odganiać złe myśli...

dziewczyny, pamiętam jak miałam podejrzenie, że ciąża jest pozamaciczna, a za chwilkę koniec 31 tygodnia:szok:
Kurcze, ale ten czas zasuwa:rofl2:
Jeszcze tylko chwilka i Mikoś będzie z tej strony brzusia:rofl2::rofl2:

cześć

lilijanna byłąm dziś na becie i czekałam od razu na wynik 2 godziny :)

beta z 22.02 - 1341
24.02 - 3518
dziś 3.03 - 34 319

dzidzia więc rośnie :) jestem dobrej myśli, a wieczorem na 21:40 mam wizytę u ginka to i na usg podejrzymy jak się nasz króliczek miewa :)

ILONKA, nawet nie wiesz, jak mi sie teraz gęba szczerzy :-D
Przepiękna betka!!!!!!! I kciuczki za wizytę &&&&&&
A wg Twoich wyliczeń, to który to tydzień?

Ostatnia edycja:
ilonko sliczna beta :tak::tak::tak:
ewcia no wlasnie kiedy to zlecialo ????

silentenigma wiecej wiary bo kto ma wierzyc w dzidziusia jak nie jego mamusia??

Znowu mnie w nocy glowa bolala normalnie jak mnie jeszcze raz za baoli to chyba UTNE:angry: przed chwila z zakupow wrocilam a pierwsza strone jakos szlam ale spowrotem to moja lewa noga ciaglam za soba wredna jedna:confused:

annas zrzedze ale szkoda mi bedzie tego brzuszka oddawac i kopniakow ktore teraz to bola ze hoho czasem

moje dziecie ostatnio psa podnioslo:-p mam shih tzu ktory ma nawey kladzenia sie na moim boku jak leze na boku a ten go dzwigal do gory :shocked2: w szoku bylam skad tyle sily a pies nie byl zadowolony

Tak wygladalam na leciu dziadkow

a tak dzis :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry