reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Wiolka super, że jesteście w domku już z Amelką. No niestety też miałam bóle z krzyża, ale potem jak już położą dzieciątko na piersi to się zapomina o całym bólu.

Ilonka super już widzieć suwaczek, gratuluję betki wysokiej i że kropek jest na miejscu. Na pewno dacie radę.

Wiolka - super, że jesteś, jaka waga Amelki idzie do góry?
Ilonko - łykaj to nie zaszkodzi, a jak ma pomóc to super, kciuki trzymam za każdy Twój dzień :)

Witam
Wiolu GRATULACJE i super że jesteście już w domku:)
ILONKA- Bardzooooooooooooooooooooo się cieszę skarbie jeśli chodzi o tabletki to tak mało zażywasz w porównaniu do mnie :-D
Zaciskam kciuki z całych sił!!!!!!!!!!!!
Zjolu :*
Całuje Was wszystkie z osobna

Lilijanna - no właśnie chciałabym to wiedzieć. Bo mam ciągłe wrażenie że może za mało mam pokarmu, że nie dojada, że mała źle chwyta cyca i przez to nie ciągnie odpowiednio... nie wiem ile taki maluch powinien ssać żeby się najeść... bo u mnie to różnie z tym czasem...ale skoro po jedzeniu ładnie śpi czasem 3 h to chyba głodna nie jest... tylko czy przybiera na wadze. Karol zamówił ale będzie dopiero w poniedziałek.

Hej
Wiola jeszcze raz gratuluję, dobrze, ze już w domku. Niech Amelka rośnie zdrowo!
Ilonko cudne wiadomości, nie martw się ja też biorę więcej leków, jak trzeba to trzeba!
Kaira, Lilijanna, Gosia, Zjola buzia
Jankesowa piękne mieszkanko synusia
Kaatka jak tam, może już na porodówce?
Maruszka dobrze, że już w domku. Obyście nie mieli już żadnych problemów. A kilogramy.. znikną:-D
Agniesia jak tam dziś plecy? A maluszek pewnie grzeczny i dlatego mniej się rusza. Mój chyba czuje moje ręce, bo jak dziś w nocy przyłożyłam to zaczął się kokosić, a i chyba budzi go budzik:-)
Cati, Ewcia, Karolcia, Ewelina co u Was?
Ja dziś odebrałam wyniki, wszystkie są dobre, robiłam dodatkowo kwas moczowy, bo coś takie dziwne ręce mam, ale jest ok. Pokoik juz pomalowany, wiec pomału sprzatam, kupiłam też proszki, chyba zacznę pranie, bo jeszcze nic nie mam. No ale a razie muszę jeszcze poprawki kosmetyczne zrobić w pracy, boj utro niosę.
Głaski w brzuszki brzuchatki:)

Hej dziewczynki my po szpitalu nadal 2 w 1 :-) jednak to nie cholestoza cale szczescie proby sa oki :-) ktg super wiec nas wypisali ;-)
Ilonka ciesze sie ze wszystko oki i ze dostalas wsparcie lekami :-)
przperaszam ze nie napisze wiecej wszytskie Was serdecznie pozdrawiam i sciskam :-)

annas bierz sie kobieto bo cie porod zlapie :-):-D dobrze ze ja wybpralam i po prasowalam bo teraz bym nad ta deska plakala na noge i krzyz:angry::dry: znowu ja przywloklam za soba z miasta, mojego tez budzi budzik :-D:-D meza :-) hihih
alicja to super ze wsio ok :tak:
ilnko gutaj kapsuly jesli maja pomoc a co tam ;-)
wiola witamy super ze sie odezwalas :tak: teraz trzymamy kciuki za wage Amelki

Gdyby nie ta moja noga to calkiem bym na fleku byla :tak: mozna by pomyslec o jakis przytulankach tylko jak :baffled: musze namowic Ł moze cos tam pogmera :-D

reklama
dzięki dziewczyny za kciukasy :)

mam pytanko do tych z was, które wstrzykują sobie clexane, dziś wykupiłam i zarzuciłam sobie jedną dawkę, nie myślałam szczerze mówiąc że ta mała igła może tak boleć przy wkłuwaniu :szok: macie jakieś sposoby na zmniejszenie tych dolegliwości i jak się przyzwyczaić, bo na razie to mnie przeraża bardziej niż sama ciąża :-D

jankesowa a co ty masz kochana z nogą?

Alicja dobrze, że to nie cholestaza

pozdrawiam was wszystkie

Do góry