reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
wiola no świat jest mały jak cholera.No ja na poczatku siedziala na v piętrze a ty na 3 a potem sie zaminialismy pokojami.Ja zajmowałam sie min.dzieleniem odpisami wyroków pomiędzy pracowników.To ty chyba jedna z nielicznych ze starych pracowników co tam zoastała co?a Marzena jeszcze kierowniczy?

Dziewczyny przenieście się na PW proszę :-p

Karollcia - jak dobrze pójdzie to ruszamy ze starankami o braciszka w czerwcu, a jak pójdzie inaczej to w październiku, u nas zawsze było trafiony zatopiony, więc musimy uważać :laugh2:

Liliana -przepraszamy juz to zrobiłysmy:)no to widze ze idziecie za ciosem zeby za duzje roznicy wieku nie bylo!my tez chcielismy tak 3 lata ale z praca moja bylo kiepslo no i wyszko ze ma byc 5 no ale tez tak nie bedzie i bedzie 6 troche duzo ale wiem ze bedzie ok.Tymek będzie kochanym starszym bratem

Witam sie poniedzialkowo :-),

Kaira - Lenka jest cudowna i ma uroczy usmiech :tak:, zycze zeby jak najszybciej wszystko sie dobrze ulozylo.
Ewelinka - trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte.

Ja dzis wrocilam do pracy po dlugim weekendzie i zmeczenie znowu mnie dopadlo ze zdwojona sila. Prawie od samego poczatku ciazy nic bym nie robila tylko odpoczywala i spala :zawstydzona/y:. To do mnie w ogole niepodobne, ale mysle, ze wkrotce wroci mi energia bo to prawie koniec pierwszego trymestru :-).

dziewczyny jak tak patrzę jak ładnie wam suwaczki mkną do przodu to aż mi się buziol śmieje z radości, oby tak dalej!!
ja jeszcze czekam na swoje dwie kreseczki, ale jestem jakoś ostatnio pozytywnie nastawiona, więc mam nadzieje, ze kiedyś do was dołączę :)

witajcie
Kaira cudna Twoja Lenka, oby to wszystko szybko stało się przeszłością.
Ewelinka kciuki zaciśnięte i będę się z Tobą solidaryzować, bo też mam dziś wizytę.
Cati u Ciebie końcówka pierwszego trymestru, także za chwile powinna wrócić energia
Karolcia jak tam mdłości?
Ilonko wiesz, ze bardzo Ci kibicuję, jeszcze troszkę i się nam pochwalisz.
A mnie dziewczyny złapało choróbsko, nie ma temperatury, ale taki wstrętny mokry kaszel.. jej... Na szczęście dziś wizyta u ginka, to może jakiś syropek.
Miłego dnia

reklama
Dzieńdoberek:-)
Melduję tylko, że żyję i mam się prawie dobrze. Dzisiaj wizyta troszkę mam stresa bo od paru dni mam jakieś dziwne bóle brzucha, a dokładniej to boli mnie lewy dolny bok. Sama nie wiem czy to jajnik, czy może coś z jelitami. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze.
Nie doczytałam co u Was ale za to wszystkie pozdrawiam i życze miłego dnia.

Do góry