reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
hejka

ja dziś praktycznie cały dzień poza domkiem... ale z butlą soku żurawinowego:) A siusiu po nim to co chwilę latam, dodatkowo mała tak mnie ciśnie po pęcherzu że szok..

to rozumiem że w dużych ilościach to spożywałyście?

Ja jutro powtarzam badanie moczu, trzymajcie kciuki żeby było ok...

Chyba mi się wreszcie brzuch trochę obniżył.. poza tym innych objawów brak..we wtorek wizyta to zobaczymy co tam powie.

Dobrej nocki dziewczyny!

Witajcie,
jak zwykle, nie nadrobię tego, co naprodukowałyście :-(

Dziś i jutro wizyta...dziś tylko klepnięcie skierowania, na krzywą cukrową i resztę badań, a jutro, ocena szyjki i 3D :-D
Więc tak na jutro proszę mnóstwo kciuczków, bo okaże się co z tą moją szyją :-D

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco z zimnych Żuław :-|

Witam sie Poniedziłkowo.
Ewelinko Kciuki zaciśnięte!!!!
Ewciu jak Mikołajek??? I mamusia brzuszek twardnieje
Wiolka żeby jak najszybciej sie skończyło z tymi bakteriami
Cati Witaj:*
Jankesowa to już 32 tydzień widzisz jak to szybko leci:))
Annanss,Co tam u Was?????Brzuch dalej twardnieje
Agnieszka jak skarbuś paser i samopoczucie
KasiaWd,jak się czujesz i jaka płeć???
Karolciu jak sie czujesz???
A u nas różnie bywa na wornapiasałam małą ma 2 przepukliny do operacji.Boli ją to zrobiła się marudna, a serce się kraje takie biedactwo_Oczywiście nocki dalej w kratkę ale uśmiechy wynagradzają wszystko
DSC00238.jpgDSC00228.jpgDSC00235.jpg0001.jpg

reklama
Do góry