reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wieści od cieżarówek

Witajcie wpadam do Was się przywitać , nigdy nie mam czasu napisać ,a dziś jakoś sie wyrabiam:)ściskam wszystkie brzuchatki cieplutko i mocno :tak:trzymam za Was kciuki.

reklama
cati gratuluję!!! pisz bo milo czytac o wszych brzuszkach i lokatorach!i czas na suwaczek;) ściskam .fajnie,ze napisalas

alicja
od skonczonego 37 zacznie się dłużyc...a potem to juz w ogole bo bedziesz wypatrywac porodu:) ale to i tak juz górki

annas jeszcze troche i bedziemy ogladac i twojego bobaska:)kciukasy za egzamin

Annas pamietam jak Jankesowa chciala zeby juz byl chociaz 30tc a ona tak jak Ty juz 32 tc leci ;-) a zakupy Maluszkowe ciesza bardzo ja dzisiaj kolejna partie bede prasowac :-)
Ola Julus sliczny a te wloski cudne i tez chcemy taki lezaczek juz zamowilam u swojego brata :-)
Kobietka witaj ;-)

Annas81-no mam taka nadzieje ze to minie.wiesz gdyby to było tylko rano to ok ale to mnie trzyma przez cały dzień i puszcza wieczorkiem.No zobaczymy jak to ze mna będzie.Ale dam radę nawet jakby miały mnie do końca trzymać bo wiem że warto:)

a ja odebrałam wyniki moczu i się znów podłamałam.

Bo znowu bakterie( chociaż z tymi to walczę od początku ciąży) ale dodatkowo leukocyty ponad normę:( I chyba się infekcja przyplątała jakaś... wizytę mam we wtorek, lekarz mówi że nie ma tragedii i że do wtorku tylko urosept i wit c a w poniedziałek wyniki powtórzyć...

Moja pani doktor od tarczycy(i lekarz ogólny) mówi że jest podstawa do antybiotyku...i bądź tu człowieku mądry...

a najgorsze w tym że nie mam objawów jakiegoś zapalenia..kiedyś miałam to wiem jak to wygląda..

no to się wyżaliłam

Karolcia ale to znak ze z dzidzia wszystko oki :-) a np nie mialam ani razu zadnych mdlosci ani nawet zgagi edit chyba w 26tc 3 dni mnie meczyla zgaga i tyle mam nadzieje ze juz jej nie bedzie :-) i ja panikowalam ze ze mna cos nie tak bo kumpela ktora 3 tyg pozniej rodzi non stop miala mdlosci i zyganko a ja nic tylko bol cycow mnie 3 mal przy zyciu wtedy :-)
Wiola bedzie wszytsko oki juz nie dlugo ujzysz swojego maluszka :-D

wiolu - ja miałam takie sytuacje że powtarzalam badanie moczu i okazywało sie ok.Najlepiej pobrać tak: umyć się woda z mydlem, wytrzeć papierowym ręcznikiem, sterylnymi gazikamilub czystymi wacikami przytrzymać wargi i dopiero siusiać, oczywiscie do pudełeczk trafia środkowy strumień

reklama
Cati - witaj! Super, że się zdecydowałaś napisać, bardzo się cieszę, potrzeba nam tutaj nowych mam, nadziei, wsparcia, po prostu bycia razem. Gratuluję upragnionych II kresek i życzę nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania. To na kiedy masz termin? :laugh2:

Wiola - pij jeszcze żurawinę, dużo żurawiny, ale kup sobie w aptece są one jakieś takie lepsze. She też na końcówce walczyła z moczem i wszystko jest ok, a u Niej leciało wsio na łeb na szyję, więc bez denerwowania się. :tak:

Dzięki dziewczyny za życzenia powrotu do zdrówka, gdyby nie ten chol*rny kaszel, byłoby wsio ok, a on naprawdę jest męczący :/

Do góry