Agniesia. Można tylko nie każgy gin umie. Trzeba go podważyć do gory i pobrać wymaz lub zdjąć całkowicie. A bierzesz cały czas jakiś lek odkażajacy ja co drugi dzień brałam natamycyne czy jakos tak. Jak bedziesz chciał to sprawdzeń dokładnie
reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
Dziewczynki jestesmy Zmeczeni, ale przeszczesliwi!!!!!!!!!!!!!!
Jak sie ogarnę napisze jak bylo
Jak sie ogarnę napisze jak bylo
wiolka_1982
Fanka BB :)
Dziewczyny udało się mojemu K kupić prawdziwy sok z żurawiny. 40 zł kosztował ale co tam. Powiedzie ile razy dziennie to piłyście i w jakich proporcjach tzn ile soku a ile wody???Kwaśne jak cholera to jest...ale mam nadzieje że mi pomoże..
angelka123
i tylko nadzieja......
A to Moje Szczęście!!!!!
Ostatnia edycja:
Aneczkab23
Cześc dziewczyny !!!
Angelka Gratuluję śliczny jest Twój synuś:-)
Cati witaj i życzę ci nudnych miesięcy, Fajnie że też masz termin na sierpień:-)
Angelka Gratuluję śliczny jest Twój synuś:-)
Cati witaj i życzę ci nudnych miesięcy, Fajnie że też masz termin na sierpień:-)
Ostatnia edycja:
Aneczkab23
Gosiu muszę ci przyznać rację, faktycznie ruszył do przodu . A ja dzisiaj mam jakiegos dołka sama nie wiem nawet dlaczego:-(
Jankesowa a co kupiliście za auto teraz ? mam nadzieję że będzie wam służyć
Przepraszam że nie odpiszę każdej z osobna pozrawiam
Jankesowa a co kupiliście za auto teraz ? mam nadzieję że będzie wam służyć
Przepraszam że nie odpiszę każdej z osobna pozrawiam
Ostatnia edycja:
reklama
Cati
Czesc Dziewczynki,
Angelka - wielkie gratulacje! Twoje dzieciatko jest sliczne!
Aneczka - Dzieki! Tez mam nadzieje, ze bede sierpniowka :-). Twoj suwaczek naprawde mknie w zawrotnym tempie. Zycze powrotu dobrego humorku
To milo, ze u Was dzis sloneczko sie pokazalo. U nas lalo przez wiekszosc dnia. Wyjechalismy sobie z mezem na weekend pozwiedzac Irlandie z okazji Walentynek ale pogoda nas nie rozpieszcza . Ale jakos dajemy rade i jest milutko.
Pozdrawiam wieczorowa pora :-)
Angelka - wielkie gratulacje! Twoje dzieciatko jest sliczne!
Aneczka - Dzieki! Tez mam nadzieje, ze bede sierpniowka :-). Twoj suwaczek naprawde mknie w zawrotnym tempie. Zycze powrotu dobrego humorku
To milo, ze u Was dzis sloneczko sie pokazalo. U nas lalo przez wiekszosc dnia. Wyjechalismy sobie z mezem na weekend pozwiedzac Irlandie z okazji Walentynek ale pogoda nas nie rozpieszcza . Ale jakos dajemy rade i jest milutko.
Pozdrawiam wieczorowa pora :-)
Podziel się: