reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Witamy bobaski na swiecie!!! dziewczyny gratulacje poszlo wam ekspress
Gosiu ale slodziak:-):-):-):-):-):-)
ewcia nasze tez sprowadzone tyle ze zawsze mielismy auta max pol roku dokladalismy kase i kupowalismy inne a teraz wyszlo jak wyszlo ze mamy go poltora roku i widac efekty. Ooglnie trafilismy na wszystko co akurat moglo sie zuzyc i popsuc "szczeciaze" ten kto go kupi moim zdaniem nie pozaluje bo wsio wymienione (tylko jakos tracha mamy zeby znowu cos nie padlo). Auto francuzkie M juz nie chce slyszec o takim jedynie niemieckie.

Annas to sie kokosicie, moj synus czasem tak sie rozpycha ze szok i cos mi sie wydaje ze sie przekrecil albo co bo jak kopie to z jednej strony u gory a z drugiej na dole tak po ukosie czy to norma??

Wrocilam do domu i ledwo zipie myslalam ze te siatki gdzies na rowie zostawie :angry: a auto po drodze przeklęłam chyba z milion razy.

Jakież cudowne wieści, no to to ja lubię!!!!!!!!!! :-D

MARTUSIONEK, GOSIU, mega gratulacje!!!!!!!! Niechaj Wam szkrabiki zdrowo rosną!!!!:-)

Gosia - gratulacje ogromniaste (a pamiętam jak czekałaś, żeby na teście pojawiły się dwie kreseczki i już byłaś taka smutna .. a tu proszę :-D:tak:)

reklama
Do góry